unitedhobbies.com
-
Marcos
- Kontaktovat uživatele:
Z pohledu toho motorku je to asi zajimave byt dovezen pres pul sveta do skladu a pak byt vyslat zase zpet, kdyz si ho nekdo objedna, a to vyjde levneji, nez koupit na puvodnim miste. Jen by me zajimalo, jestli rozdil mezi cenou v HK a cenou u nas ziskavaji obchodnici, nebo vyrobce, nebo neco mezi. Vzdyt i v tom HK to museji prodavat s nejakou nezdanedbatelnou marzi...
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
Marcos píše:Toto nevidim duvod, aby meli lepsi cenu, nez nasi prodejci
Kolik motorů může prodat za měsíc český prodejce s malým českým trhem a kolik čínský shop dodávající do celého světa? Ten shop může mít klidně obraty, o kterých se významnějším českým velkoobchodům (Pelikán, Astra) jen zdá... Takže může mít i úplně jiné nákupní ceny od výrobců než české velkoobchody, a to i u zboží vyráběného v ČR.
Bedřich píše:po mě to chce jmeno a heslo ... a kdiž jsem tam dal to co používam u tebe na webu tak nefunguje ...
Moje chyba, už jsem ten odkaz opravil i v původním postu.
Ďusi
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
- honzajs
- Kontaktovat uživatele:
Marcos píše:Z pohledu toho motorku je to asi zajimave byt dovezen pres pul sveta do skladu a pak byt vyslat zase zpet, kdyz si ho nekdo objedna, a to vyjde levneji, nez koupit na puvodnim miste. Jen by me zajimalo, jestli rozdil mezi cenou v HK a cenou u nas ziskavaji obchodnici, nebo vyrobce, nebo neco mezi. Vzdyt i v tom HK to museji prodavat s nejakou nezdanedbatelnou marzi...
No já bych řekl, že to zboží z HC jde ven bez DPH ! Jo mimochodem, dostal jste k tomu někdy někdo fakturu
MENTOR, PROXIMA II, Sprinter
-
Marcos
- Kontaktovat uživatele:
Kovboj píše:Kolik motorů může prodat za měsíc český prodejce s malým českým trhem a kolik čínský shop dodávající do celého světa? Ten shop může mít klidně obraty, o kterých se významnějším českým velkoobchodům (Pelikán, Astra) jen zdá... Takže může mít i úplně jiné nákupní ceny od výrobců než české velkoobchody, a to i u zboží vyráběného v ČR.
Ja nevim, ale podle skladu toho nenabrali zas tak moc, mozna ted jedou dumping, aby zjistili zajem a pak odeberou ve velkem za lepsi nakupky.
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ