Blade 400 3D
tak dnes jsem tomu dal loping do zadu a do předu
a taky paaaaaaaaaaaaaaaad
tady je videjko
http://www.youtube.com/watch?v=O0_XEtk_tHM
a taky paaaaaaaaaaaaaaaad
tady je videjko
JETI DS-14 / MAVERICK / Goblin RAW / Spirit / Phoenix /
Proc si do toho nejdes v nejake vetsi rychlosti? Vzdyt nemas temer zadnej doprednej pohyb, je to spis premet nez loping. Ono by to slo i z mista ale musel bys mit hodne silnej motor aby to vytahl nahoru.
Jinak celkove tam litas jak hadr na holi, driv nez pujdes do dalsich prvku, tak se jeste venuj zakladnim visum ve vsech polohach a celkovymu uklidneni heliny na miste.
Jinak celkove tam litas jak hadr na holi, driv nez pujdes do dalsich prvku, tak se jeste venuj zakladnim visum ve vsech polohach a celkovymu uklidneni heliny na miste.
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
vasylp píše:tak dnes jsem tomu dal loping do zadu a do předu![]()
![]()
a taky paaaaaaaaaaaaaaaad![]()
![]()
tady je videjko![]()
Ty zvííííže takhle to roztřískat
Psena ti radí dobře.
Nestabilita ve visu
Ahoj,
potřebuji poradit.Jsem začátečník.
Mám problém s ocasním rotorem.Je pravda,že vrtulník je po několika pádech , ale vyměnil jsem všechny díly které byly poškozené.
Při startu dochází k nekontrolovatelné rotaci ocasu,nevrací se do nulové polohy,když se to snažím kompenzovat otáčí se stejně rychle na druhou stranu.Střed je nestabilní.
Myslím si že je to gyrem.Je to tak?Asi vyměnit,že?
Díky.
potřebuji poradit.Jsem začátečník.
Mám problém s ocasním rotorem.Je pravda,že vrtulník je po několika pádech , ale vyměnil jsem všechny díly které byly poškozené.
Při startu dochází k nekontrolovatelné rotaci ocasu,nevrací se do nulové polohy,když se to snažím kompenzovat otáčí se stejně rychle na druhou stranu.Střed je nestabilní.
Myslím si že je to gyrem.Je to tak?Asi vyměnit,že?
Díky.
- dj_krata
- Kontaktovat uživatele:
nastaveni delek tahel
hezky den panove dostal jsem na serizeni tuto heli (blade 400) , tak jsi chci komplet rozebrat a zkontrolovat jestli vse chodi jak ma a pak slozit a seridit... jde mi o zakladni nastaveni delek tahel?? mate tu nekdo nake miry? dekuji... 
JR DSX7, T-Rex 450PRO FBL beastX , T-Rex 600 EFL beastX , RC-Factory Sbach , DJI f550 naza-m V2
- dj_krata
- Kontaktovat uživatele:
psena píše:Proc si do toho nejdes v nejake vetsi rychlosti? Vzdyt nemas temer zadnej doprednej pohyb, je to spis premet nez loping. Ono by to slo i z mista ale musel bys mit hodne silnej motor aby to vytahl nahoru.
jinak souhlasim...,a kdyz uz teda chces.....! tak je lepsi letet po vetru trochu ve vysce dopredu a pak staci pritahovat a vykrouzis krasnej looping dokonce nemuis mit ani 3D rezim staci ti normal rezim jen s kolektivem do + letu zdar..
JR DSX7, T-Rex 450PRO FBL beastX , T-Rex 600 EFL beastX , RC-Factory Sbach , DJI f550 naza-m V2
- dj_krata
- Kontaktovat uživatele:
vasylp píše:dj_krata
Dík za správu měl jsem tam motor 3500kV a teď jsem tam dal 4000kV a pastorek 15 zubu tak to pudu zkusit zase![]()
jinak koukam ze jsi z MB ja z Neratovic to je kousek tak muzeme jit nekdy zalitat...