Mám dotaz možná pro všecky větroňáře.
S Optimou se už pomalu sžívám a moc se mi líbí jak dokáže lítat, rozsah rychlostí je opravdu brutální. Jak se rozjede, tak se mi svírají půlky.
Takže k tomu dotazu:
Jde mi hlavně o přistávání, bo všecko ostatní už jsem více-méně zmáknul (tzn. lítám s tím
Takže nalítnu na přistání, snažím se co nejvíc vytratit rychlost (to jde docela těžce, protože Optima klouže jako divá) no a pak začnu pomalu vysouvat brzdy (CROW). v první fázi je to docela boj, protože než dostatečně zpomalí, tak se neustále vzpíná, po zpomalení už stabilně klesá. A teď to přijde, nejsem schopný přistát tak, aby éro sedlo jako do peřin. Prostě s tím vždycky šlehnu na dráhu a šmitec, snažím se podrovnávat, ale jaksi se to míjí účinkem.
Když třeba vidím jak kluci přistávají s rcej-kama , tak je to radost pohledět a já pak prosté prásk, z dráhy se zakouří a přistíli jsme.
Máte někdo nějaké obecné rady, jak přistávat s takovým érem a takhle mechanizovaným? Těmi ránami do dráhy už jsem napraskli i ocas. A ještě doplnění, těžiště mám zatím na přední hranici a lítá perfektně.