Imm0rta1 píše:Zdarvim. Trochu jsem to tady procital, ale stejne potrebuju poradit. Kit HK500GT mam objednany spolu s motorem Turnigy Typhoon 1800kv. Podle toho co jsem tady cetl tak pasotrek 13T nedoporucujuete. Nekdo rika, ze je lepsi 12T jini zase ze 11T. Muze mi teda nekdo poradit, ktery bych tam mel nahodit? Takovy zlaty stred pro normlani politani a 3D. Po pripade jakou pak nastavit krivku. Projizdel jsem pastorky na HK a jeste by me zajimaly ty paramtetry. 2.3mm/0.5M, 3mm/0.5M, nebo 3.17mm/0.5M? Predem diky za odpovedi
naehledě na to že takhle a tady se moc poradit nedá - budeš muse vzít dejme tomu ten 12ti zub a podle toho kolik budeš dobijet + let. čas a jestli se to bude malinko dusit naladit křivku ......... popřípadě měnit pastorek - jinými slovy pro každého je to nastavení jiné a budeš muset chvilinku laborovat - ale jen tak od voka si myslim že ten 12ti zubej pastroek nebude problém a k tomu jemě a s citem vystavit tomu odpovvídající křivku ........
origo rexu 500 jsem lítal (s původní motorizací 1600KV) na 13t pastorek ale boužel jak jsem měl křivku ti nepovim - už je to moc dlouho
jo a taky je fajn to si na to vzít otáčkoměr ..........
s pozdravem ...............
NEBE - PEKLO - RÁJ (...prej zlatá prostřední cesta

...)
T-rex 500 CF-> po ráně ->GF
AURORA 9
easy copter XS metal (na domácí acro)