RC Heliholics Ostrava 1

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
ZeXx86
Kontaktovat uživatele:

#406 Příspěvek od ZeXx86 »

Dragon píše:Není tak silný 8O tady fouká,že bych ani s deštníkem nevyšel ze strachu,aby mně to neodneslo :).Jinak se tam přijedu na vás podívat po půl 4té,pokud to v té Orlové nezrušíte

Ja budu bez heli (vysilac mam na reklamaci) a Milan nejspis jeste nema donastaveno, tak snad tam prijde nekdo kdo litat bude :)
Oproti vcerejsku uz se to myslim docela da, pozdeji to bude lepsi.
Spirit System
ZeXx86
Kontaktovat uživatele:

#407 Příspěvek od ZeXx86 »

Prijde teda nekdo litat ? Jinak by se to asi zrusilo
Spirit System
Howking
Kontaktovat uživatele:

#408 Příspěvek od Howking »

Já pojedu do Martinova - nechce se mi jet až do Orlové, abych na místě zjistil, že je to nelítatelné.
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
Dragon

#409 Příspěvek od Dragon »

Tak jestli bys mermomocí chtěl letět přiber heli a můžem to pípnout na mou DX7mičku pokud lítáš mod 2.Osobně na to co je venku si netroufám.Já to budu brát všechno a vypadá to,že dorazí i kámoš má vycházky.
MiniProtos Microbeast V3
HK-450v2 Spirit
Spektrum DX7 mode 2
ZeXx86
Kontaktovat uživatele:

#410 Příspěvek od ZeXx86 »

Dragon píše:Tak jestli bys mermomocí chtěl letět přiber heli a můžem to pípnout na mou DX7mičku pokud lítáš mod 2.Osobně na to co je venku si netroufám.Já to budu brát všechno a vypadá to,že dorazí i kámoš má vycházky.

Jeste mi chybi regulator, stary ted prodavam, ale novy budu mit taky snad brzo. :) Vysilac je na reklamaci vcetne prijimace, takze by to nebylo na co napipat.
Jak to tak vypada, tak vitr porad zesiluje a mozna bude i prset, takze to vidim blede.
Spirit System
Dragon

#411 Příspěvek od Dragon »

No já to vidím,že jdu trénovat přesuny.Takže kdo chce tak Phoenix RC Heliholics Heslo:Ostrava
MiniProtos Microbeast V3
HK-450v2 Spirit
Spektrum DX7 mode 2
ciko7

#412 Příspěvek od ciko7 »

ok,v 15 h tam budu. vrtule roztočím podle situace. Ale každopádně tam dorazím.
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
ZeXx86
Kontaktovat uživatele:

#413 Příspěvek od ZeXx86 »

ciko7 píše:ok,v 15 h tam budu. vrtule roztočím podle situace. Ale každopádně tam dorazím.

Ja tam budu tak ve 4, to uz snad bude vitr na ustupu.
Spirit System
Dragon

#414 Příspěvek od Dragon »

Je 15:40 jsem na miste kde lítá Imm0rta1 a nikdo tady není.Ciko7 kde v té Orlové ještě chodíte?
MiniProtos Microbeast V3
HK-450v2 Spirit
Spektrum DX7 mode 2
ZeXx86
Kontaktovat uživatele:

#415 Příspěvek od ZeXx86 »

Dragon píše:Je 15:40 jsem na miste kde lítá Imm0rta1 a nikdo tady není.Ciko7 kde v té Orlové ještě chodíte?

Ja tam budu za chvilku, ciko i Imm0rta1 snad taky.
Spirit System
Dragon

#416 Příspěvek od Dragon »

Tak přišli všichni co psali,na první dojem ZeXx86,hrozně ochotný človíček se snahou pomoci, Ciko7 klobouk dolů nad zvládáním pilotáže a Hk mnohem klidnější pod tvými prsty než Belt a ImmOrta1 je můj bývalý žák z AŠ takže po pár letech jsme se opět potkali."Zestárnul"v tu chvíli jsem formuloval špatně, zmužněl je přesnější ;).To já první své (ne)umění předvedl teda katastrofálně :oops: ,ale hlavní že jsem to dostal dolů :lol: a až odstraním výrobní nedostatky(asi blbý den při výrobě) opět půjdu do vzduchu.Jsem zvědav co to udělá s D/R co jsme nastavili.Málo času bylo,ale na pokecání. Dobře jste se choulili za tím autem :D :lol: :lol: :lol:
MiniProtos Microbeast V3
HK-450v2 Spirit
Spektrum DX7 mode 2
ciko7

#417 Příspěvek od ciko7 »

Děkuji , ale opět to byl adroš v tom větru. Ale jsem rád, že se to povedlo. Poklona patří i Tobě, za zvládnutou celkem nestandartní situaci, je vidět, že jsi nezpanikařil a dosedl :D sice fušuješ do řemesla zemědělcům s tou Tvou orbou neobdělaného pole, ale budiž. :D Jinak je dobře, že se nás tam schází stále více. Ještě pár let a bude počet 200 členů, jak si přeje Howking :D . Takže se těším na další poletování a adrenalinové zážitky.
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
ZeXx86
Kontaktovat uživatele:

#418 Příspěvek od ZeXx86 »

Dragon píše:Tak přišli všichni co psali,na první dojem ZeXx86,hrozně ochotný človíček se snahou pomoci, Ciko7 klobouk dolů nad zvládáním pilotáže a Hk mnohem klidnější pod tvými prsty než Belt a ImmOrta1 je můj bývalý žák z AŠ takže po pár letech jsme se opět potkali."Zestárnul"v tu chvíli jsem formuloval špatně, zmužněl je přesnější ;).To já první své (ne)umění předvedl teda katastrofálně :oops: ,ale hlavní že jsem to dostal dolů :lol: a až odstraním výrobní nedostatky(asi blbý den při výrobě) opět půjdu do vzduchu.Jsem zvědav co to udělá s D/R co jsme nastavili.Málo času bylo,ale na pokecání. Dobře jste se choulili za tím autem :D :lol: :lol: :lol:

Pokud by se neujaly ty D/R, tak pridej na expech do plusu u aile a elev, to ho hodne zklidni a neztratis tim vychylku serv jako je tomu u D/R.
Spirit System
Dragon

#419 Příspěvek od Dragon »

Tak dneska jsem jel pro díly k p.Něm....a co se mi cestou po dálnici nestalo, rachot z motoru auta.Rana motor chcíp.Po odtažení a rozebrání doma?Před třemi roky mi jeden č...k dělal generálku motoru a měnil při tom píst no a asi jaksi špatně přitáhl ojnici.Verdikt vyškubnutý kus bloku motoru s ní vložka válce a ohlá klikovka dále jsem nebádal,hlavně že matičky si plavaly na dně vanny.Motor totalka. A díly na vrťas nemám :cry: :cry:
MiniProtos Microbeast V3
HK-450v2 Spirit
Spektrum DX7 mode 2
Howking
Kontaktovat uživatele:

#420 Příspěvek od Howking »

Uff, to nasere. :-( myslím ty díly :-D
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
Zamčeno

Zpět na „Kluby“