Protos 500 pokračování
Re: Protos 500 pokračování
Myslíš? Mám na něm asi 100 startů a že by se to v normálu neprojevovalo?
Nicméně díky, asi rozeberu a prověřím, bo mě už nic jiného nenapadá. 
T14SG,Katana S50V2, Protos 500, T-rex700E
co ti na to poradit, asi len tolko ze popros kamarata zhod listie a skus to vyskusat na stole, 500vka sa v pohode da udrzat v rukach, no tiez to vidim asi tak, ze tam bude mechanicke zadieranie smykatka/gripu, a servo to musi pretlacit...
DX9
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
Zadieranie smykatka je casta porucha vrtulky na Protosoch. Dobre vycistit a namazat osu vrtulky v mieste smykatka. Mazat najlepsie niecim na baze teflonu - zaschne a nelepi spinu.
Gaui 100,Rex 450,Prôtos 500,Frenzy TZ 50,Logo 600SE,FX18 DSM2,JR 9 DSM2,
MAX,Rival,BN-2 Islander
MAX,Rival,BN-2 Islander
DaveLister píše:Si zkontrolu mechaniku vrtulky, tohle zní jako přidřený ložisko v gripu vrtulky.
A taky že jo.
Díky za rady.
- martin_bohac
Ahoj, můžete prosím někdo zhodnotit jak lítá prodloužená verze Protose o proti standardní verzi?
Díky.
Díky.
- Colin1000
- Kontaktovat uživatele:
Tak na tvou otázku asi nejlépe odpoví Bozzda, krtek2k a nebo Howking, kteří prodloužili, pochvalovali si a pak zase zkrátili. Pokud Ti sem někdo z nich neodpoví zkus SZ. Za sebe toho moc říci nemohu, nejsem žádnej divočák a s prodloužením jsem udělal i několik změn (jiné servo vrtulky, delší vrtulkové listí a hlavně jiný výrobce hlavních listů, to vše chování vrtulníku ovlivnilo. Co si pamatuji z předchozí části diskuse, bylo neprodlužovat a kdo chce větší heli ať si pořídí patřičnou velikost, na počátku byl však názor přesně opačný a velké nadšení. Já jsem nakonec stejně prodloužil a nechám to tak. 
Outrage Fusion50+HC3-SX,Protos470/MVVS+Spirit,Swift II,DX8,XrayT2/009,Phantom4+Huawei M3
Normální je živější a máš mraky listů , prodlouženej je stabilnější a listů jako šafránu.
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
- martin_bohac
Ok, díky za info oboum. Nakonec zvítězila volba větší heli.
Ahoj, prosím o radu. Mám v Protosovi Microbeasta od Spektrumu, tj. s integrovaným přijímačem. Po pádu mi reglér vydává varovnou signalizaci, kterou vyresetuji tak, že jej zapojím s plným plynem. Toto ovšem neplatí pro tento Microbeast. Nevíte náhodou jak se tohoto zbavit jinak, než vytáhnout z něčeho jiný přijímač potažmo připojit regler k progr.kartě?
Díky za případné reakce.
Díky za případné reakce.
Ach jo.
Takže vytáhnu přijímač z éra a udělám to tím složitějším zpusobem. 
- karlosmikos
Potrebuji na Eco16 novou vrtulku a v Ov mi nabidli vrtulku na Protos. Ja tam ted mam 80mm ta z Protose ma 76mm. Jak je na tom ta Protosacka s ucinosti? Kratsi vrtulku bych uvital i z duvodu ze startuju v 95% z travy.
Spektrum DX6i,Quad Tiny BEEBLADE,MCPX BL2(na prodej),Blade 230 V1,TREX600ESP-Hughes 500(na prodej)
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
To vše si vyzkoušíš. Viset to bede 100% .... pak jen na zkoušku trošku prověříš vrtulku kolektivem. Buď ti to v tom ujede ( bude piruetka
) nabo to vrtulka udrží. Ale typnul bych si, že se nemáš čeho obávat a vrtulka bude fungovat normálně.
martin_bohac píše:Ahoj, můžete prosím někdo zhodnotit jak lítá prodloužená verze Protose o proti standardní verzi?
Díky.
Pozdě, ale přece.
Prodloužená verze se mi nelíbila, protože jsem nenašel listy, které by mi sedly. Výsledek ale je, že mám Rapidy 430mm listy, ale prodlouženou trubku. Vrtulník se zdá ve vzduchu větší a líp se mi pracuje s vrtulkou v piruetových prvcích. Takže pokud už si s Protosem chceš za každou cenu hrát, tak doporučuji 430mm listy, ale prodlouženou trubku
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
Ja bych dal do prodlouzeneho Protose Edge 473 nebo SAB 470, ale radit, ktere listy zvolit je nesmysl. To si musi vyzkouset kazdy sam. Ja treba Rapidy/Championy nesnesu. Ale priklanim se k tomu, ze je vyhodnejsi neprodluzovat..
Pokud jde o viditelnost, tak je to jen o zvyku. MiniProtos jde videt nadherne, hlavne ta setova kabinka.
Velky podil na tom ma take barva listu, nedoporucuji cerne. Je lepsi kdyz je na listu jak bila, tak tmava barva cca 1:1.
Pokud jde o viditelnost, tak je to jen o zvyku. MiniProtos jde videt nadherne, hlavne ta setova kabinka.
Velky podil na tom ma take barva listu, nedoporucuji cerne. Je lepsi kdyz je na listu jak bila, tak tmava barva cca 1:1.
Spirit System