Bristol Scout - mikromodel do obýváku i ven
identifikace dílů
Ahoj. Tak jsem se před státnicemi začal "uklidňovat"pozvolnou stavbou...
Není mi jasné k čemu jsou dva nepotištěné díly - viz obrázek:
Ten čtvercový by mohl být na zakrytí "pilotní" kabiny jako dno pro vlepení hlavy pilota... Obdélníkový jsem nevymyslel...
Vpravo dole jsou díly na motorový kryt - po vlepení pásků jako na tomto obrázku mají ještě jiný než "kosmetický" význam? Předpokládám, že se jedná o pohled zepředu - to kolečko je jen šablona, které není vlepeno
Mám nějaké 0,8 ocelové struny-táhla. Mohu je použít místo uhlíku? (Ten nechám na křídla.) Vedení přepážkami se mi zdá dost přesné, takže by nemuselo docházet k většímu prohýbání táhla a tedy vůlím...
Není mi jasné k čemu jsou dva nepotištěné díly - viz obrázek:
Ten čtvercový by mohl být na zakrytí "pilotní" kabiny jako dno pro vlepení hlavy pilota... Obdélníkový jsem nevymyslel...
Vpravo dole jsou díly na motorový kryt - po vlepení pásků jako na tomto obrázku mají ještě jiný než "kosmetický" význam? Předpokládám, že se jedná o pohled zepředu - to kolečko je jen šablona, které není vlepeno
Mám nějaké 0,8 ocelové struny-táhla. Mohu je použít místo uhlíku? (Ten nechám na křídla.) Vedení přepážkami se mi zdá dost přesné, takže by nemuselo docházet k většímu prohýbání táhla a tedy vůlím...
Ahoj, uhlíku by jsi měl mít dost na celý model. Ten horní díl - skoročtvereček je kryt spodní části trupu před křídlem, ten obdélníček je podlaha pro pilota, pokud má správný rozměr, podle obrázku asi jo co? Já už jsem zase překopal rozložení dílů na desce tak si tim obdélníčkem nejsem jist.
vylepení prstence je z pevnostních důvodů - obrušuju ho vepředu dokulata a navíc pak nepraská při rankách. kroužek je šablona, neblepuje se. Strunu použít můžeš, táhla jsou téměř rovná. Pokud ne, uprav otvory aby byly rovný.
vylepení prstence je z pevnostních důvodů - obrušuju ho vepředu dokulata a navíc pak nepraská při rankách. kroužek je šablona, neblepuje se. Strunu použít můžeš, táhla jsou téměř rovná. Pokud ne, uprav otvory aby byly rovný.
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Aha - kryt spodní části trupu před křídlem jsem ani "nehledal" - chtěl jsem tam nechat otvor pro přístup k přijímači / akumulátorům / servům (podle toho jak bude vycházet těžiště).
Ještě otázka - lze ten depron přinutit nějak lépe ohýbat než jen nasucho o hranu stolu ap.? Zvlášť ten potah trupu (s kulomety) má dost ostrý rádius a stále se mi vrací nebo začíná praskat... (Co teplo - fén, voda...?)
Ještě otázka - lze ten depron přinutit nějak lépe ohýbat než jen nasucho o hranu stolu ap.? Zvlášť ten potah trupu (s kulomety) má dost ostrý rádius a stále se mi vrací nebo začíná praskat... (Co teplo - fén, voda...?)
powder píše:Aha - kryt spodní části trupu před křídlem jsem ani "nehledal" - chtěl jsem tam nechat otvor pro přístup k přijímači / akumulátorům / servům (podle toho jak bude vycházet těžiště).
jedině ho z vnitřní strany obrousit (klidně na poloviční tlouš´tku) a víc tlačit na stůl.
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
HonzaS píše:powder píše:1)
Ta balzová kolečka s dírkou - to je předpokládám pro zpevnění přepážek v místě, kde jimi prochází táhla k výškovce a směrovce...![]()
1) kolečka z překložky jsou na spoje křídlo-uhlík. v místě kde jdou dva uhlíky do jednoho bodu, použiješ kolečko s vypálenou čárkou.
Není to nijak důležité, ale jsou někde spoje křídlo-uhlík, kde jdou dva uhlíky do jednoho bodu? Mě žádný takto nevychází...?
http://img7.imageshack.us/i/p1010154d.jpg/ tady tu vzpěru tam máš?
- Petricius
- Kontaktovat uživatele:
Upevneni tahla na servo
Ahoj,
stavebnici snad budu mit tento tyden a tak davam dohromady vse ostatni. Z fotek mi neni jasne jake je doporuceni pro uchyceni tahel k servu. Napevno to je tam prilepeny nebo pouzivate blimp?
Diky.
stavebnici snad budu mit tento tyden a tak davam dohromady vse ostatni. Z fotek mi neni jasne jake je doporuceni pro uchyceni tahel k servu. Napevno to je tam prilepeny nebo pouzivate blimp?
Diky.
- darth.hokro
- Kontaktovat uživatele: