F7F Tigercat 82" ASM elektro
- Michael Gulyj
Re: F7F Tigercat 82" ASM elektro
To je smutný, ale má toho dost za sebou a nasloužil se myslím hodně. Něco končí, jiný začíná a nepochybuju, že se můžeme těšit na něco pěknýho
.
Westland Wessex
Bell 47G Sioux
Futaba T-10CG
Bell 47G Sioux
Futaba T-10CG
-
HONZIK 22
Okoukatelnost,proflaktutelnost, banalni duvody likvidace milacka! Ja bych ho maximalne odlehcil vyndal dva motory, podvozek a dalsi mechanismy. Řízl mu spici a udelal z neho vozem- boucha, prototypa s jednim motorem.At se lidi ptaji co je to zac? Proste projekt NASA! Pro vyzkum vysokych uhlu nabehu.
Tak to je velká škoda. Lítal moc pěkně. To už jsem tam nebyl, takže jsem to neviděl. Tak alespoň poslední fotka z přípravy.
Po pitvě je použitelných orgánů docela hromádka - to vypadá že by se s tím dal osadit nějaký dvoumetrový dvoumotorák 
jyrry.webnode.cz
-
vladimir32
jyrry píše:Po pitvě je použitelných orgánů docela hromádka - to vypadá že by se s tím dal osadit nějaký dvoumetrový dvoumotorák
Na co je ten reprák nekuchal jsi náhodou letadlo
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
jyrry píše:nějaký dvoumetrový
A není to málo AP?
jyrry píše:nějaký dvoumotorák
A není to málo AP?
Tome, 2 motory jsou tak akorát na stíhačku, více už jsou autobusy 
2 metry jsou tak akorát na relaxační polétání doma i na akcích, na trávě už to začíná být vidět a dopravně to je ještě malina
Nová zábavnost je tady a vzdálená zábavnost se začne rodit až nastanou zimní večery; předpokládám běh na dlouhou trať. Rozpětí cca 2800, motory 2+1 (hádanka
), aku 2x 9s 5000mAh + 1x 3s 5000mAh... Myslím že to je modelářsky naprosto neokoukaný typ; RC jsem nenašel a plán jen na C/L ... Malá nápověda - vojenské, nestíhačka, cold war.
Vláďo, jen co osadím serva tak vymyslím kam zase dám ty repráky

2 metry jsou tak akorát na relaxační polétání doma i na akcích, na trávě už to začíná být vidět a dopravně to je ještě malina
Nová zábavnost je tady a vzdálená zábavnost se začne rodit až nastanou zimní večery; předpokládám běh na dlouhou trať. Rozpětí cca 2800, motory 2+1 (hádanka
Vláďo, jen co osadím serva tak vymyslím kam zase dám ty repráky
jyrry.webnode.cz
Předposlední let modrého mazla - cihly:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nJL6tmsy-D8[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nJL6tmsy-D8[/youtube]
jyrry.webnode.cz
Jyrry, trochu nostalgie
.
https://www.securitymagazin.cz/historie ... -internetu
Kašli na lyže59 (dig. serva) a zavzpomínej.
https://www.securitymagazin.cz/historie ... -internetu
Kašli na lyže59 (dig. serva) a zavzpomínej.
Co napíšu je jen můj názor, který nikomu nevnucuju.
jooo, takových videí jsem měl nakoukáno... a pokoušel jsem se podle nich létat... no, snad to k něčemu vypadalo.
Ale není všem dnům konec, myslím že se k F7F zase někdy vrátím, stejně je nejkrásnější
Ale není všem dnům konec, myslím že se k F7F zase někdy vrátím, stejně je nejkrásnější
jyrry.webnode.cz
jyrry píše: stejně je nejkrásnější
To je věc názoru. Já mám radši Mosquito, Spita a některý Ruský. Přijdou mi takový ,, ladnější". Dost mě zamrzel rychlej konec Mosii. Doufal jsem v čerpáni info.
Mosquita mají u mně asi smůlu, tady jsem nepřepnul model (z 1600mm B-25 na 1600mm DH98):
Mossie je krásný éro, ale už nevěřím těm hodně zúženým křídlům, stejně tak P-38 a pod.
Mossie je krásný éro, ale už nevěřím těm hodně zúženým křídlům, stejně tak P-38 a pod.
jyrry.webnode.cz
Jirko, ty nepoužíváš párování na model (RAM)? Je ho škoda.
Pokud si vzpomínám, je to už dost dlouho. Třeba to tehdy ještě nešlo. Mě dnes zahlásí, že přijímač je už použit jinde.
To byla stará Eclipse (MHz), předělaná na Assan, už je to nějaký pátek.
Jeden z posledních popudů k pořízení nového rádia.
Jeden z posledních popudů k pořízení nového rádia.
jyrry.webnode.cz