Přestaňte s tím šaškováním

Název je dostatečně samovysvětlující...
Odpovědět
Zpráva
Autor
Kabriolin
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od Kabriolin »

10 000,- kč = 791.50,- kč(rc) JASNÝ?? !!
Obrázek
JardaF

#47 Příspěvek od JardaF »

Tohle je opravdu zajímavé téma a že to napsala ženská bych řekl, že je tak 50:50. Každopádně, kdo už je nějakej ten čas ženatej (já konkrétně 28 let) tak už ví, že manželství je o kompromisu. Za tu dobu se člověk naučí mnohému.... :wink: Moje žena když šije (ona to celkem umí), tak je taky plnej barák cárečků látky a nití a já hudruju že je doma bordel... Ale je to spíš takový pošťuchování. Stejně tak, když tvořím nějakej model tak prostě nějaké to místo zaberu a taky nějakej ten svinčík udělám a moje Hana se tam jen podívá a povzdechne si... Zas ale ví, že má chlapa doma a že po sobě taky uklidím. Jo a narozeniny a vánoce jsou u nás už taky jasný. Na vánoce sem dostal modelářskou žehličku a Oracover a na narozeniny páč budou kulatý tak IONa Pro. :wink:
Lubosh
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od Lubosh »

Kabriolin píše:10 000,- kč = 791.50,- kč(rc) JASNÝ?? !!

:D A někdy i méně... :D :D :D
Luboš
www.3dprintedtanks.com
petas

#49 Příspěvek od petas »

:lol:
s3030150

#50 Příspěvek od s3030150 »

no text entered...
Naposledy upravil(a) s3030150 dne stř 23.04.2014 17:28, celkem upraveno 2 x.
Miki
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od Miki »

semir píše: Ja nemam problem, ja mam priatelku perfektnu a tolerantnu. Vsetko si kupujem sam a vyhovuje mi to, na cas straveny s modelmi treba len obojstranne kompromisy a vsetko sa da zvladnut.

Mám to taky tak. Přítelkyně mi to bez problému toleruje, ty kompromisy jen potvrzuju. Neinvestuju půl výplaty měsičně, takže není problém, pořád lepší než hospoda nebo pochybné partičky. Občas mě i obdivuje, jak dokážu vysedávat u Mánie a pročítat vše, co se kde šustne.
Taky už mi bylo řečeno, že je dokonce ráda, že mám takovou zálibu. Co si pamatuje z dětství, tak její táta měl jen hasiče, hotbal a hospodu, vše bohužel většinou končilo alkoholovým opojením. To u mě nějak nefrčí.
Dámy které řvou kvůli každé koruně, která do té naší záliby jsou docela ubohé. Kdyby si spočítaly, kolik stojí jejich tredky, šminky a různé serepetičky, tak by přišli na to, že to s tím naším koníčkem není až tak tragické.
Takže pokud tohle téma opravdu založila ženská a myslela to vážně, tak by se nad sebou asi měla trochu zamyslet. :roll:
Letu zdar. :wink:
http://www.miki-rcletani.wbs.cz/
http://marekrc.rajce.idnes.cz/
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od Marek71 »

Miki píše:
semir píše:Dámy které řvou kvůli každé koruně, která do té naší záliby jsou docela ubohé. Kdyby si spočítaly, kolik stojí jejich tredky, šminky a různé serepetičky, tak by přišli na to, že to s tím naším koníčkem není až tak tragické.

Tak, tak... čo manželka "investuje" do oblečenia, to ja do lietadiel :-) Dokonca si myslím, že za ňou zaostávam...

Problém s miestom a bordelom nemám, modely si vyrábam v Nemecku a domov občas dotiahnem na víkend niečo na polietanie. Len horšie bude, keď mi tu práca skončí a ja všetky tie krámy dotiahnem domov :-)
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
rebeka

#53 Příspěvek od rebeka »

Dobry den páni
Je to velmi zaujimava tema. Chvalim vsetkych panov, ktori to vzali za ten spravny koniec. U nas doma je to tiez o kompromisoch a som za to vdacna. :D
Jana prehodnot svoj domaci postoj. Urcite si schopna najst nejake riesenie. A jej manzel by mal spravit to iste.
Páni prijemne lietanie. Aspon dnes je na to vynikajuce pocasie....troska termiky, pomerne chutny 3-5 m vetrik....
vasin
Kontaktovat uživatele:

Plameny mají očistný účinek

#54 Příspěvek od vasin »

Je to čarodějnice na hranici s ní :twisted:

:wink:
Torro 900, HomeMade F3K(létá na svahu), F3K TurboGladiator, Tornado XX, Motýl (Lynx), 2M (e-větroň)
Miki
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od Miki »

rebeka píše:Dobry den páni
Je to velmi zaujimava tema. Chvalim vsetkych panov, ktori to vzali za ten spravny koniec. U nas doma je to tiez o kompromisoch a som za to vdacna. :D
Jana prehodnot svoj domaci postoj. Urcite si schopna najst nejake riesenie. A jej manzel by mal spravit to iste.
Páni prijemne lietanie. Aspon dnes je na to vynikajuce pocasie....troska termiky, pomerne chutny 3-5 m vetrik....

Zdravím Rebeku.
Takhle u mě vypadá rozumná řeč rozumné ženské. Hysterky a fiflenky se můžou jít bodnout, no né? :wink:
http://www.miki-rcletani.wbs.cz/
http://marekrc.rajce.idnes.cz/
Kabriolin
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od Kabriolin »

Co se to tu sakra stalo??? Už to tu vypadá jak v nějaké poradně!!!

Obrázek
tester1
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od tester1 »

Kristova noho :D
georg
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od georg »

:lol: :lol: :twisted:
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
rtep
Kontaktovat uživatele:

Re: Přestaňte s tím šaškováním

#59 Příspěvek od rtep »

Jana píše:Vy jste pěkná sebranka. Pořád jste někde na netu nebo na louce, pořád se v těch přiblblých modelech nimráte a ženskou necháte doma samou s dětmi, nepomůžete s úklidem, naopak je z toho ještě plno bordelu. Ale to vás asi nezajímá. A to si ještě uděláte tyto stránky, na kterých můj starej pořád visí a o mě už se vůbec nezajímá. Bodejť by vám to všechno popadalo aby byl klid!!!!!!!

Já si Jano nemyslím, že by modeláři byli pěkná sebranka, je pořád lepší být na letišti než v hospodě. Ono je to taky kolikrát i o té ženské jak umí být taktická a kvality muže modeláře dokáže využít ve svůj prospěch. Podle Tvého vyjádření zřejmě ještě tuto taktiku úplně neovládáš, a já Ti přeji aby se Ti ji podařilo maximálně zdokonalit. Přeji Ti všechno nejlepší k zítřejšímu MDŽ, i když třeba tento svátek nedržíš. :D :D :D
blesk
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od blesk »

jejda druhá ženská :-D :lol: to už začíná být docela vážné... :-D čí jsou to baby? nebo si to tady znás dělá někdo srandu? :wink:
Odpovědět

Zpět na „Větroně“