Prosím poraďte s koupí.

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
petr-powder
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od petr-powder »

jen tak na okraj pro příznivce WH ... dodělal jsem ke svému stařičkému WH křidélka a motor vyměnil za 480-tku, vrtuli dal gudrunku a Wilda je jak znovuzrozené éro. Až mě začlo pomalu mrzet, že jsem ho dal švárovi a tyhle úpravy byly pro něj :wink: ..... začal létat rychleji a obratnost se zvýšila o 300% :lol:
tomolovic
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od tomolovic »

:( :( :(
tak wilda je na JR Models vyprodanej.....tak jsem ho obědnal jinde tak snad příjde
.....no ale DX6 sem už obědnával na dvouch obchodech, všude ho měli skladem ale když jsem obědnal tak mi vždy napsali že je vyprodán.

No tak si asi koupím Optic 6 sport :cry:
Kovboj

#48 Příspěvek od Kovboj »

tomolovic píše:.....no ale DX6 sem už obědnával na dvouch obchodech, všude ho měli skladem ale když jsem obědnal tak mi vždy napsali že je vyprodán.

Klasika, plno shopů kašle na aktualizace plus některé vyloženě lžou s tím co mají skladem a co jen můžou rychle dostat od dodavatele. S DX6 je realita taková, že dovozce (ASTRA) už je skladem nemá a ani mít nebude. Jsou jen DX6i, která je sice o něco dražší ale s ohledem na plnohodnotný dosah a hlavně kompatibilitu se všemi Spektrum přijímači bych ti ji asi doporučoval. Pro DX6 budeš mít za chvíli problém sehnat přijímač DSM, navíc novější DSM2 jsou i levnější ;-)
tomolovic
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od tomolovic »

jj, DX6i je pěkná ale pro mě až moc vysoká cena :(
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od Marek71 »

Tak si to objednaj tu:
http://www.inwoodmodels.co.uk

Je to v EU, takže bezproblémový legálny dovoz, bez cla a DPH. Tuším že už aj sú nejaké skúsenosti tu v diskusii o tomto shope.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
honzajs
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od honzajs »

Marek71 píše:Tak si to objednaj tu:
http://www.inwoodmodels.co.uk

Je to v EU, takže bezproblémový legálny dovoz, bez cla a DPH. Tuším že už aj sú nejaké skúsenosti tu v diskusii o tomto shope.

DX6i +AR6200+poštovné z Inwoodmodels +-110GBP 8O

To s tím DPH není až tak pravda, DPH se zaplatí v místě nákupu, tj. ve VB. Clo se neplatí. Při objednávce je nutné uvést, že to má být dodané jako EUROBAGS, jinak je moc vysoké poštovné.
Ještě k té legálnosti dovozu. I kdyby to bylo z BURUNDI, tak jakmile to jde poštou, tak to jde přes celnici a pokud to celnice neproclí, je to její problém, na zásilce je razítkou BEZ CLA. Kurýrní služby to proclívají a inkasují za to peníze. :roll:
MENTOR, PROXIMA II, Sprinter
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od Marek71 »

Jasne, tak som to myslel, že DPH v ČR neplatíš, pretože už ju zaplatíš v GB. Keď to tak počítam, tak cena vychádza o 2.000 KČ menej aj s nákladmi na poštu, čo je dosť, vzhľadom na to, že už je to v EU...
honzajs
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od honzajs »

Jo, já jim dělám všude reklamu :lol:
Kdyby ta ASTRA byla dražší o 1000, vzal bych to tady a neřešil to, ale takhle asi ne, tudy cesta nevede.
MENTOR, PROXIMA II, Sprinter
Pucmeloud
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od Pucmeloud »

DX6-ku jsem minulý týden koupil na X-model.cz za 3500,- a přijímače AR6000 mají za 51 USD i s poštovným leckde...i v Číně !!! Takže pohoda na hodně dlouho. A kecy o malém dosahu raději nekomentuju. :D
Kovboj

#55 Příspěvek od Kovboj »

Pucmeloud píše:DX6-ku jsem minulý týden koupil na X-model.cz za 3500,- a přijímače AR6000 mají za 51 USD i s poštovným leckde...i v Číně !!! Takže pohoda na hodně dlouho. A kecy o malém dosahu raději nekomentuju. :D

To s dosahem není kec, to je realita. Nicméně je samozřejmě otázka co znamená 'malý dosah', obecně vzato to pro normální lítání stačí bohatě :wink:
Ale možná pokud bych s tím chtěl ovládat loď (odraz od vody se s tou frekvencí nemá moc rád) nebo lítal někde kde může být silné zarušení, tak bych fakt bral jako výhodu 'spolehlivější' DSM2. No ale hlavně pro mě osobně je DX6 mrtvá od té doby, kdy jsem si pořídil Blade CX2 - přece si nebudu kupovat Spektrum rádio, které si nerozumí se Spektrum přijímačem v tom vrtulníku :(
Abu
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od Abu »

Kovboj píše:To s dosahem není kec, to je realita. Nicméně je samozřejmě otázka co znamená 'malý dosah', obecně vzato to pro normální lítání stačí bohatě :wink:

Ale co to znamena "normalni litani" ?? Pro me je treba uplne normalni ridit vetrone, ktery je 500-600m daleko (ma rozpeti 3m, aby me nekdo nechytal za slovo ze uz nemuze byt urcite videt, mam to zmerene).
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
pilotek
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od pilotek »

tomoloic-zabudli ti poedat ze s wh budes mat zo zaciatku problemi ak trafis na nepodarok.
Kovboj

#58 Příspěvek od Kovboj »

Už jen proto že sám uvádíš že máš tu vzdálenost změřenou tak se z toho dá usoudit že to sám pokládáš za větší než běžnou vzdálenost ;-) Neříkám že by to třeba DX6 nezvládla, ale pokud ano tak by to už bylo dost na hraně dosahu... DX6i (nebo DX7) a hlavně větší přijímač by byla přece jen podle mě jistota. Ale podle čtení fóra bych řekl že velká část přítomných jsou 'deproňáci' a 'épépáci' a pro ně je taková vzdálenost zbytečná - s takovými letadly se stejně nejlíp lítá kolem sebe :lol: Proto jsem psal že ten dosah většinou dostačuje. Ale i tak je DX6 už prostě výprodej bez větší budoucnosti - i když ta cena byla super.

Abu píše:Ale co to znamena "normalni litani" ?? Pro me je treba uplne normalni ridit vetrone, ktery je 500-600m daleko (ma rozpeti 3m, aby me nekdo nechytal za slovo ze uz nemuze byt urcite videt, mam to zmerene).
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od Marek71 »

Povedal by som, že toto tvrdenie je dosť odvážne...

Kovboj píše:Ale podle čtení fóra bych řekl že velká část přítomných jsou 'deproňáci' a 'épépáci' ...
Abu
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od Abu »

Nemluve o tom, ze existujou i "nekolemhlavovy" EPPaci (Easy Glider, Cularis,....)
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“