PS: Saje EPP snih (vodu)?
jaké máte fígle na zimu?
Re: jaké máte fígle na zimu?
Zero píše:Zdravím,
dnes jsem byl lítat se svým eg,bylo poněkud frišno...mrzly mi ruce,když jsem šel na nízký průlet na zádech,tak jak jsem měl zmrzlé prsty,tak jsem málem nemohl potlačit a šel bych k zemi...máte nějaké fígle jak si zahřát ruce nebo nějaké jiné fígle pro lítaní v zimě?Tím nemyslím třeba fígl nelítat v zimě,ale to bych nevydržel,tak dík za odpovědi.
Chce to se poradne nabalit. Pak na rukach staci mit pouze tenke obycejne bavlnene rukavice a telo si ruce zahreje. Pokud ti je zima na telo, bude ti v kazdem pripade zima i na ruce v palcakach. Pokud ti je naopak vedro, nebudes mit problem ani v -8 s tenkymi rukavicemi.
Sam jsem lital 3 hodiny vkuse v -7 a klidek. Nechtelo se mi domu, ale vic nez hodinu a pul na jednu lipolku v tom mrazu nenalitam.
Zero píše:něco takovýho jsem viděl v tescu,ale chtělio za to přes 400kč,tak jsem se na to vy****,já mám jen ty látkový rukavice a odstřihlej kousek palceale dycky mám vymrzlý ty palce a prsty u nahou pač chodim neustále v teniskách
S latkovyma rukavicema neni vubec problem ridit palcovy vysilac. Neboj se toho, citu je v tom az az. Dokonce jsem ty latkove rukavice ani nesundaval na odhoz letadla (trochu jsem se bal, ze by to mohlo klouznout).
Ale bacha na odhoz vetrone na lede, schvalne jsem si to zkusil a nic moc tedy, musel jsem ihned pristat
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
EPP vodu nesaje.Albeda píše:Nechapu moc tu nit ani tu hridelJak to myslite a jak se tomu branit?
![]()
PS: Saje EPP snih (vodu)?
Já lítám v tejto kose zásadně s rukavicema. Tenký pletený rukavice s oddělenýma prstama, ne palčáky. Lítám na palce takže mi to vyhovuje. Navíc mi po rukavicích nekloužou páčky.
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
Toro 900 Brtutale
Dnes jsem vyzkoušel termo vak na ruce na vysílač co tu nabízel a Kovboj a jsem spokojenej, při -6 jsem nepociťoval zimu na ruce. Jen dvě věci - průhledná část vaku se zapotí a stejně není na vysílač vidět, a horní strana vaku tlačí na ruce, což je při páčkování nepříjemný. Já jsem použil u DX6i takovej ten vyvažovací adaptér ke šňůře na krk a jeho výška mi udělala prostor na ruce - tedy horní hrana toho adapteru odtlačila vrchní část vaku, takže to bylo dobrý. Jinak by bylo asi potřeba mít tam nějakou výztuž. Ale na teplo - paráda.
http://ar1.rajce.idnes.cz/
MichalF píše:To je informace, ze se nesmis moc pozorovat a taky to jde, ono pak clovek v aute rozmrzne.
a co třeba já když auto nemám
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=307&amode=