destroyer píše:Vibrace jsou jenom při nižších otáčkách než se vycentrujou listy. Roztočil jsem to v ruce a nemohl jsem uvěřit, najednou nic! Nebýt gyroskopického momentu a hluku, tak si myslím, že to nejede.Je to zatím fakt klidné.
Jediný problém je že se ocas pořád stáčí doleva. Všechny trimy mám v neutrálu a zkoušel jsem nastavit i gyro. Jak jsem psal výše, zvýšení zisku způsobí škubání ocasu. Pomohlo by třeba posunout servo po ocasní trubce?
Pokud máš jenom špatně nastaven neutrál vrtulky tak to pomůže zcela jistě. Ale pokud tam je jiná chyba, a z Tvého popisu není možné určit zda ano nebo ne, tak to zase zcela jistě nepomůže. Nebo alespoň neodstraní příčinu problému. Zkus ve visu místo hýbání servem na trubce napřed dát trim doprava ( psal jsi že máš všechno ve středu tak s tím nebude problém) , pokud se to zlepší, jsi na dobré cestě a můžeš posouvat servo na trubce. Ale ani když to otáčení posunem serva zastavíš, není na 100% jisté, že máš vše v pořádku.Nejlepší by bylo, za někým zkušeným zajít a ten Ti řekne hned kde je ten pes zakopaný. Jestli jenom špatné nastavení, nebo technický problém.