Výběr EPP akrobata

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Zpráva
Autor
Pete

#46 Příspěvek od Pete »

Otazka na honzu: Kolik ti váží ten microbat ?

Jinak, vyškov odlétám s 305g strojem. Na nový není čas.
HonzaS

#47 Příspěvek od HonzaS »

Ten můj, na začátku 280g :D , teť nedávno jsem ho vážil a měl 320g :( . To je těma opravama. Jinak se na tebe těšim Pete, ve Vyškově můžem pokecat :D :)
HonzaS

#48 Příspěvek od HonzaS »

To zbek: jo, na stejnou přírubu by měl jít, já jsem protáhnul jemě přírubu na Rotexe šmirglem a mohl jsem je klidně měnit. Jo, tady jsou grafy ke všem motorum Rotex a Microtex www.freeair.cz (já mám 25/6/17 + 3čl. Lipolek E-tech 700.
Pete

#49 Příspěvek od Pete »

Jo, to si budem rozumět, vypadá to, že jsme tak stejně starý...
Já tam budu s ShockFlyerem vlastní konstrukce, i když velkou inspirací byl pro mě Zdenálův a Amerlockův stroj. Jen ta váha 305g !!!!!!!
Ale stadion je velkej, a na příštín indoor sezonu už budu se stavbou těchto ér trošku moudřejší, a tak pudou tuky dolu. Mám tam trochu těžší baterky - 2x 1200 E-tec (asi 60g). Chtěl jsem týden před Vyškovem udělat stroj lehčí, ale v úterý jsem to vzdal.......
Měj se pěkně...
Nemůžu se Vyškova dočkat, i když se bojim, protože jsem mezi 4ma stěnama ještě nelítal. Mimo visení v naší mini tělocvičně ve škole.
Ale zítra jdu zkusit na zimní stadion vylítat jedny Li-polky.

Měj se hezky
Petr
HonzaS

#50 Příspěvek od HonzaS »

Petře, tak o něm něco napiš třeba sem na RC Mánii. Já jsem si postavil Bladea a teť budu mít asi Breeze. Ale ve vyškově jsi podle mě lítal dobře, pojedeš na soutěž k Hackerovi?? Já snad jo, ale nevim kolikátej jsem zkončil v akro ve Vyškově :( . Nedostala se ti do ruky výsledkovka??
zatím ahoj a měj se dobře
Honza
Pete

#51 Příspěvek od Pete »

Honza: Byl si 8., já byl 9.
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“