první model do haly

Všechno co se týká lehkých modelů, slow a parkflyerů.
Odpovědět
Zpráva
Autor
BARTOSS.cz

#46 Příspěvek od BARTOSS.cz »

Lv Kolik toho mas odletano v hale ze umis tak dobre poradit??? :D
Vita_Valke
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Vita_Valke »

2 mad-box: koukám ale že ten Jazz nemá brzdy ani winglety, je to hodně znát na let. vlastnostech bez toho?
T-Rex 700E, Tarot 450 Pro, Blade mSR
EasyStar, Freeair-Mustang, Clik!
Mad_Box
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od Mad_Box »

Je to 3Dčko takže torkšu rychlejší je v sestupech, ale zas na druhou stranu v určitých obratech je to výhodou. Já to celkem ženu na rychlsoti protože jsem zvyklej z F3Aček že to msuí letět.
Tady je video asi z mé 3. návštěvy haly je to z mobilu takže kvalita nic moc.

http://www.youtube.com/watch?v=WyDTfQfXKDE
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
LV
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od LV »

BARTOSS.cz píše:Lv Kolik toho mas odletano v hale ze umis tak dobre poradit??? :D

ani minutu :wink:
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
patty111

#50 Příspěvek od patty111 »

LV..hm...to je ono...to nekdy zkus, pak se muzem bavit...chces ero?? nejaky ti sezenu, at si muzes zalitat poradne. Nebo chces snad cekat do leta??

Mad box...vidis covece, ty nekdy dokazes rict i nejake moudro..spravne, uz se lita jinej styl nez Clikovej, to uz je historie, akorat to tady jeste nevedi. Jak uz sem psal s Clikem si zalitas super presnou, ale to je vsechno. A taky jak uz sem psal, tak na presnou znam 2 lidi z Cech, ktery neco ukazou. Takze kdo si chce poridit ero na presnou a neumi litat je u me blazen.
patty111

#51 Příspěvek od patty111 »

LV a ze sem hodnej, ze na tebe myslim, tak tady ti posilam par vybranych ééér, muzes zkusit tu Wilgu, ta je uzasna, nic se ji nevyrovna pro zacinajici piloty v hale...

Obrázek
LV
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od LV »

patty111 píše:LV..hm...to je ono...to nekdy zkus, pak se muzem bavit...chces ero?? nejaky ti sezenu, at si muzes zalitat poradne. Nebo chces snad cekat do leta??

Mad box...vidis covece, ty nekdy dokazes rict i nejake moudro..spravne, uz se lita jinej styl nez Clikovej, to uz je historie, akorat to tady jeste nevedi. Jak uz sem psal s Clikem si zalitas super presnou, ale to je vsechno. A taky jak uz sem psal, tak na presnou znam 2 lidi z Cech, ktery neco ukazou. Takze kdo si chce poridit ero na presnou a neumi litat je u me blazen.

O moje modely sa nestaraj. To čo máš ty je des.... Určite ti niečo hovorí Jazz a Jazz 2 :wink:
Takmer všetci čo lietajú AM lietajú aj ten staromódny Clicko štýl F3P
Takže ti odporúčam najskôr si kúp Clicka a nauč sa držať roviny letu a potom nebudeš pri freestyle poletovať krížom krážom po celej hale.
Keď zvládneš roviny, potom si poletuj s tvojou mrdkou.
Máš pomýlené poradie :wink:
www.elektromodely.sk
patty111

#53 Příspěvek od patty111 »

a nebo pokud chces byt jooo hodne moderni, tak jedine tohle, ale to uz si clovek musi zaslozit :D :D to uz je pro fajsmejkry

Obrázek
LV
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od LV »

patty111 píše:a nebo pokud chces byt jooo hodne moderni, tak jedine tohle, ale to uz si clovek musi zaslozit :D :D to uz je pro fajsmejkry

Ak raz budem pilot tvojich kvalít, tak si také niečo od teba kúpim. 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
www.elektromodely.sk
patty111

#55 Příspěvek od patty111 »

ja nic neprodavam, ja davam :D ja to nemyslim spatne, ja nevim proc ses porad takovej, dyt se snad muzem bavit normalne ne???
Nakonec letani v hale je super a vrele doporucuju..pekne v teple si zaletas pomalu lepe nez venku. A HLAVNE, na jare vylezes ven a je z tebe KING. Protoze v hale si omezenej a to te hodne nauci.

Ja netvrdim, ze sem nejakej extra pilot, ale moc dobre tomu rozumim a vidim a poznam, nakonec se od malicka pohybuju mezi piloty a letci :wink: a moji znami jsou prukopnici haloveho letani, kteri defakto s tim tady u nas zacinali, takze zkusenosti a informaci mam dost. Bohuzel nemam moc casu se tomu venovat.
CRC

#56 Příspěvek od CRC »

patty111 Promiň kolego, nerad to dělám ale musím se vetřít, podle fotek to vypadá že od tebe koupil éro od nás kolega od kryr a musel v něm pro začátek vyměnit všechny serva, protože ty co tam byly nestály za nic, a to jěště zatím neletěl, takže po nedělním létání ti napíšu zbytek
patty111

#57 Příspěvek od patty111 »

tak to je nejaky omyl, ja sem nikdy v zivote neprodal nikomu zadny letadlo a uz vubec ne ze servama. To neni muj styl :wink:
nakonec se dotycneho zeptej, kde koupil to letadlo...urcite ne ode mne.
Ja nejsem prodavac . A navic prodavat letadlo ze servama???(novy) no to nevim, to si kazdej osadi sam podle meho...mozna velky...dyt serva dneska stojej 200.- dobry celkem.
A neznam tvuj problem, podrobnosti, takze nemuzu ani reagovat, bohuzel, ale divil bych se, ze by nekdo, kdo se mota okolo me by delal nejake svinarny a kdyz uz by se vbloudila takovato situace, tak verim, ze je nejak damluva a pripadne dorovnani veci na pravou miru..to je muj styl..takze pokud mas nejak podrobnosti, klidne toto tema rozved a ja se ke vsemu vyjadrim, nemam se za co stydet...kdyz uz si me tady tak narknul, mile rad toto tema rozvedu...ja mam svedomi naprosto ciste.. :wink:
ja kdyz uz nekomu neco daruji, tak s naprostou maximalni kvalitou, jinak bych se stydel.. :oops: a hambou propadnul..takze asi takhle nejak.

ale neni se cemu divit, kamosovi prisli 3 serva s ciny a neslo zadny...takze jestli nakupujes nekde u cinana, tak to je naprosto normalni...
patty111

#58 Příspěvek od patty111 »

LV píše:
patty111 píše:a nebo pokud chces byt jooo hodne moderni, tak jedine tohle, ale to uz si clovek musi zaslozit :D :D to uz je pro fajsmejkry

Ak raz budem pilot tvojich kvalít, tak si také niečo od teba kúpim. 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

hele LV ja si litam pro radost ve vsech smerech, me je jedno jestli tak, nebo tak, ja nemam zadny pravidla. Pro me je to zabava, zadna soutez ani nic podobneho. Ja nemam cas nekde drit hodiny obraty na presnost.
Pro me ani neni zabava drit nekde presne obraty, kdyz to k nicemu nevyuziju, nakonec to neni prdel a musis na to hlavne mit letadlo, jinak uz je to uplne o nicem...muj letovy projev je zcela uplne jiny. Me staci to, ze vemu do pazoury jakekoliv letadlo a povodim ti ho na uchu nad zemi, nebo ti pristanu na aute na strese, je mi to jedno...proste vsechno mozny, jenom ne presny na chlup veci..chapes. kdyz vim, ze to k nicemu nevyuziju..ale neznamena to zase, ze ty obraty neumim...tak co se do toho budu srat. Ja znam typy, co trenujou pul dne lopas..jo. proc ne, to je jejich boj. Kdyz z toho maji radost, proc ne. Ja pouzivam u letani uplne jine vlastnosti, nez prave ty letecke jestli chapes. To je prave ten dalsi rozmer toho letani, ktery proste jednoduse nekteri nechapou vubec o co jde..a proto jim to prijde jako placani, ponevadz nevedi, ze je to letani na hrane padu a ze ne kazdemu letadlu se to libi atd atd..a ten, kdo tomu placani rozumi a umi to a zna to, tak pak teprve muze soudit.
Takze takhle nejak to vidim ja..
a jeste jedna vec...u me nevydrzi letadlo dele, jak 5 startu, ponevadz to porad menim a testuju, takze nemam moznost se s tim letadlem naplno zzit, coz jiste jako pilot chapes. A nemuzes podle jednoho videa, nebo dvou, me posuzovat jakej sem pilot, to je vec druha. Moc dobre vim, jaky sem pustil videa to eteru a proc....nakonec abys jeste nebyl prekvapenej nekdy. :wink: ja mam k tomu trosku jinej vztah. Mozna, ze se to nekomu nelibi, ale me to bavi a ostatni mi muzou skocit na cara...tak nejak :wink: :D
CRC

#59 Příspěvek od CRC »

patty111.......... já jsem tě nenařknul z ničeho já jen říkám, že si koupil kámoš úplně přesně stejné éro jako na tvých fotkách a ten někdo se holedbal , že ty éra vyrábí, prodal mu to za docela dost peněz a serva jsou v háji a já ti to éro v neděli vyfotím a dám to sem, to je vše, možná to odhalí někoho kdo ty tvoje vyráběný kousky prodává načerno
patty111

#60 Příspěvek od patty111 »

CRC píše:patty111.......... já jsem tě nenařknul z ničeho já jen říkám, že si koupil kámoš úplně přesně stejné éro jako na tvých fotkách a ten někdo se holedbal , že ty éra vyrábí, prodal mu to za docela dost peněz a serva jsou v háji a já ti to éro v neděli vyfotím a dám to sem, to je vše, možná to odhalí někoho kdo ty tvoje vyráběný kousky prodává načerno

vyfot, to by me zajimalo...kam des v nedeli litat?? ze bych se prisel podivat, eventuelne si skocit s vama.
Odpovědět

Zpět na „Pomalu a v hale“