setová nabíječka

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zpráva
Autor
BOBIKA
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od BOBIKA »

no měřákem to nebude v práci to používám na měření řídících jednotek zem.strojů,spíš to je nebo lépe řečeno bylo beterii,dneska zhruba v 200m výšce umřela když to tak řeknu,já vím ty hodnoty jsou divné ale jsou pravdivé-letadlo to nepřežilo,včera jsem to skoušel naq jinů baterku a bylo to redy dnes na moji a je to smrt.
:cry:
no holt se učím,DX8,FASCINATION,Radian,
m2
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od m2 »

BOBIKA píše:ty hodnoty jsou divné ale jsou pravdivé :cry:

nemôžu byť pravdivé:

z merania +po-červený 0v,modrý2.9v,černý8.1v

= článok 1: 5,2V.
= článok 2: 2,9V.

z merania -pol-červený6.2v,modrý4.20v,černý0v

= článok 1: 4,2V.
= článok 2: 2,0V.
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72
JMalik

#48 Příspěvek od JMalik »

BOBIKu,
za chvíli by se na to přišlo i takhle dálkově a mohlo to asi zachránit letadlo.
Když si to nakreslíš jak jsem chtěl aby jsi to měřil, tak zjistíš, že z každé strany (od + pólu a od - pólu) musíš dostat stejné hodnoty napětí těch dvou článků a jejich součty.
Pokud to tak není, zkontrolovat měřák a hledat závadu. Na tomhle bylo podezřelé, že se rozhodily napětí při měření z druhého konce polarity.Znovu to ještě jednou změřit, potom nechat připojený měřák a trochu pomačkat rukou baterku. Pokud by se rozkolísalo napětí, aku by jsi otevřel, prozkoumal vývody a letování, nebo to rovnou vyhodil.
Tak příště :wink:
Naposledy upravil(a) JMalik dne pát 23.04.2010 22:17, celkem upraveno 1 x.
BOBIKA
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od BOBIKA »

asi jsem zaoměl dodat opravdu to měřil člověk ktarý tomu rozumí a měl i svůj multimetr,hodnoty byly stejné na obou multimetrech,podle jeho názoru ta baterka byla někde poškozená s pádu....no nevím je to jedno sháním nový trup nebo éro ale i tak vám kluci děkuji za ochotu :P
BOBIKA
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od BOBIKA »

JMalik píše:BOBIKu,
za chvíli by se na to přišlo i takhle dálkově a mohlo to asi zachránit letadlo.
Když si to nakreslíš jak jsem chtěl aby jsi to měřil, tak zjistíš, že z každé strany (od + pólu a od - pólu) musíš dostat stejné hodnoty napětí těch dvou článků a jejich součty.
Pokud to tak není, zkontrolovat měřák a hledat závadu. Na tomhle bylo podezřelé, že se rozhodily napětí při měření z druhého konce polarity.Znovu to ještě jednou změřit, potom nechat připojený měřák a trochu pomačkat rukou baterku. Pokud by se rozkolísalo napětí, aku by jsi otevřel, prozkoumal vývody a letování, nebo to rovnou vyhodil.
Tak příště :wink:

dík za rady doufám že tohle už nepostoupím je mě z toho na.......ale co se dá dělat život jde dál,naspořím nějaký kačky a koupím éro vzalo mě to ,tak dík a já zase někdy písnu :P
JMalik

#51 Příspěvek od JMalik »

BOBIKu,
hlavně se nenech otrávit. Opravdové rány teprve přijdou :lol:
I to k tomu patří. Měl by jsi s tím mlátit ale hlavně na ruce (a hlavu), ne na technické závady.
BOBIKA
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od BOBIKA »

to nesvádím na tech.závadu je to rukama to říkám svým zákazníkům při opravě traktoru a tady je to mojí blbostí nebo neznalostí ale ve svém věku jsem člověk (klidný)..koupím nové éro a budu lítat :lol:
BOBIKA
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od BOBIKA »

JMalik píše:BOBIKu,
hlavně se nenech otrávit. Opravdové rány teprve přijdou :lol:
I to k tomu patří. Měl by jsi s tím mlátit ale hlavně na ruce (a hlavu), ne na technické závady.

tak teda dneska jsem lepil a dost výrazně ale opravdu ..jak se říká lepil smrt...a zase to lítá podle mého názoru trochu tvrdý pád a je po...ale dneska byl test po lepu a supr to letělo i na tu lepící pásku ktará to drží po hromadě,ale ten pocit ztý opravy a letu je supr :P
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“