lubo1 píše:Bohužiaľ s tou EPA funkciou má rovnaký problém aj Eclipsa, aj Aurora, aj T10....
T8 a Evo funguje OK. Ostatné neviem.
Jaký problém s EPA má T10 ?
lubo1 píše:havrous píše: .
Nazdar.
Ete by som poprosil upresni? tie letové reimy....
Vedia aspo? yloi? rôzne trrimy - v kadom letovom reime iný?
JMalik píše:Nějak si s kolegou napřed rozeberte priority. .
(Doufám, že mě tady nebude nikdo chytat za slovíčka, co se dá koupit za 3k a co za 10k)
lubo1 píše:JMalik píše:Nějak si s kolegou napřed rozeberte priority. .
(Doufám, že mě tady nebude nikdo chytat za slovíčka, co se dá koupit za 3k a co za 10k)
Priority sú dané. Len teraz treba vybrať rádio..... a podľa manualu si človek môže myslieť ako to funguje a skutočnosť nepríjemne prekvapí.... Viď letové režimy Opticu....Zatiaľ u každého rádia,čo som mal v rukách sa dali nastaviť aspoň samostatné trimy.... Podľa manualu sa dajú priradiť spínače, ale podľa toho, čo som sa dozvedel sa nedá nastaviť v ktorej polohe budú aktívne.....
Ja viem, čo by to rádio malo mať, kolegovi to môžem predložiť štýlom - toto rádio nebude vedieť ..... a on sa rozhodne.
Ja som sa poučil pred mnoho rokmi u Eclipsy, že nieje podstatné, čo podľa manualu rádio dokáže, ale podstatnejšie je zistiť, čo nevie... u Eclipsy to bola nemožnosť trvalého zapnutia mixov, čo je u vetroňov nepríjemné.....
robotmz píše:Takže OPTIC 6 35 MHz je zakúpený. Ak by nedostali túto poslednú várku, boli sme rozhodnutí zobrať z 2,4 GHz súprav AURORU ...