FX-3O
arda1 píše:Jak je možný že ji někdo prodává (a jistě ještě se ziskem) za takovou cenu a ostatní za o dost vyšší? To jsou ostatní opravdu zloději nebo on světec?
Řekl mi jednou jeden prodejce a majitel kamenný prodejny, že by mu stačila prodat jedna souprava denně a nic víc.
Měl jsem možnost nakupovat u jednoho dovozce za VOC a rabat k MOC se pohybuje 20-30% (což nepovažuju za nijak neslušné).
To záleží na tobě.
Mám to tak, že D/R je na straně odpovídající kniplu, autorotace na straně plynu. Ale nebudu tvrdit, že to tak musí být. Mně to vyhovuje. Někomu jinému to může sednout jinak.
http://zd.wwwcity.cz/zd/FX-30-Programy.htm
Mám to tak, že D/R je na straně odpovídající kniplu, autorotace na straně plynu. Ale nebudu tvrdit, že to tak musí být. Mně to vyhovuje. Někomu jinému to může sednout jinak.
http://zd.wwwcity.cz/zd/FX-30-Programy.htm
Stopky na páce plynu.
Zdravím majitele FX 30.Mám k Vám prosbu, nedaří se mi na páku plynu nastavit stopky dle mého požadavku. Chci,aby se stopky zapnuly při okamžitém přidání plynu a vypnuly při úplném stažení plynu,ne před koncem dráhy páky(při stažení). Možná dělám něco chybně při postupu dle manuálu,prosím napište mi někdo přesně step by step co kdy zadat/potvrdit.Díky. Letu zdar !
LETU ZDAR!
zdzd píše:Chci,aby se stopky zapnuly při okamžitém přidání plynu a vypnuly při úplném stažení plynu,ne před koncem dráhy páky(při stažení).
To mi nějak nedává smysl. Nešlo by to nějak upřesnit?
Chci ,aby STOP SW = stažený plyn a STAR SW = ihned po přidání plynu.
V podstatě potřebuji (od)počítat letový čas a je mi jedno jestli budu počítat čas (count up) nebo (count down). Nebráním se jinému způsobu,ale NEVÍM jak přiřadit na páku plynu počítání času.Pokud to nebude srozumitelné,tak doma rádio nafotím a pošlu fotky.
LETU ZDAR!
eds píše:Chci ,aby STOP SW = stažený plyn a STAR SW = ihned po přidání plynu.
V podstatě potřebuji (od)počítat letový čas a je mi jedno jestli budu počítat čas (count up) nebo (count down). Nebráním se jinému způsobu,ale NEVÍM jak přiřadit na páku plynu počítání času.Pokud to nebude srozumitelné,tak doma rádio nafotím a pošlu fotky.
STOP SW vubec nepotrebujes. Jako START SW nastav J3 (nebo proste paku plynu) a v ON/OFF nastaveni reversuj smysl kde je zapnuto a kde vypnuto (v zakladu od spodu bere zapnuto, ty chces opak), posun paku malinko nad nulu a zadej set, ulozi se ti pozice paky. Nad tou pozicej stopky pobezej, pod ni budou stat.
Live smart, die happy...
eds píše:zdzd píše:Chci,aby se stopky zapnuly při okamžitém přidání plynu a vypnuly při úplném stažení plynu,ne před koncem dráhy páky(při stažení).
To mi nějak nedává smysl. Nešlo by to nějak upřesnit?
Chci ,aby STOP SW = stažený plyn a STAR SW = ihned po přidání plynu.
Zase z toho nejsem moudrý.
STOP SW = stažený plyn Stažený o kolik? Na 95%, 50%, 5%, 0%?
START SW = ihned po přidání plynu Ihned je 1%, 5%, 10%?
Poloha START = poloze STOP?
Rádio fotit nemusíš. To známe a vše výše uvedené je možné. Jen pořád nevíme, co vlastně chceš...