Jakou Kameru a videobryle??

Létání na výlety s přenosem obrazu je tu. Vysílače, přijímače, kamery či video-brýle. Pokus te se co nejvíce dodržovat zákony ČR. Samozřejmě, že i natáčení z modelů, výběr kamer a foťáků. Prostě věci související.
Zpráva
Autor
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

Re: Jakou Kameru a videobryle??

#46 Příspěvek od Dejfak »

Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
leon_cz

Re:

#47 Příspěvek od leon_cz »

kamikaze.suicide píše:uz jsem se smiril se 100mW :D tak neco okolo 80-100mW...
nejsem si jist jestli by epp model nejak poskodil letadlo nebo heli... podle me by mi to proste rozsmikalo letadlo a pilot by si toho ani nevsim.. jde tu jen o bezpecnost coz pochybuju ze bych timto nejak narusil...

Jasně, EPP neškrábe, to leští :lol: To už jsem někde slyšel :wink:
K0sik

Fpv brýle teplicko pomoc

#48 Příspěvek od K0sik »

Zdravím, rád bych se Vás zeptal jestli by mě někdo nenechal nakouknout do fpv brýlí tady v okolí teplic ústí atd. popřípadně nějaký obchod kde se dají vyzkoušet třeba v Praze. Postavil jsem si první quadrocopteru a lítá bezvadně a teď řeším fpv brýle a pořád nevím jestli mi bude víc vyhovovat box koukám po ev800d nebo klasika brýle ev100 či něco použitého v podobné ceně. Hromadu jsem toho pročetl a pořád nevím a koupit je na slepo se mi moc nechce. Díky všem za odpovědi a rady. Jinak moje představa je létání a kochani v co možná nejlepší kvalitě. A kameru rozhoduju se mezi foxeer falkor micro a predator micro.
Odpovědět

Zpět na „FPV, točení videa a focení“