Nenažranost pražáků

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.

Myslím si :

Že jsou pražáci nenažraní
6
29%
Že pražáci nejsou nenažraní
10
48%
Je mi to jedno
5
24%

Celkem hlasů: 21

Zpráva
Autor
jarda_chabry
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od jarda_chabry »

arda1 píše:Co se týče asi obecných antipatií k pražákům je vaše(nebrat osobně-obecně myšleno) nadřazené chování- já su pražák kdo je víc... Přitom když byla Velkomoravská říše tak jste v práglu lezli ještě po stromech... :wink: :lol: :lol: :lol:

Ti nevim....ale jak zde bylo napsáno.... už dávno zanikla :-) A vše má své důvody.
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Nakadah »

Pragocentrismus fici i na manii :lol: no ja uz si teda dam jen to povestne kaficko a hodim si relax 8) Nak
KarelSkala

#48 Příspěvek od KarelSkala »

jarda_chabry píše:Ti nevim....ale jak zde bylo napsáno.... už dávno zanikla

Praha kdyby nebyla takovým usurpátorem a všemožně neutiskovala okolní regiony tak už by taky dávno zanikla. :wink:
geo
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od geo »

Ještě že jsem Sudeťák :oops: . Tahle vaše osočování mne docela se*ou! Už jen tvrzení něčeho jako pragocentrizmus a nebo - já SU pražák - to může říct jen moravák naplavenej do Prahy a povyšovat se ve své omezenosti doma když přijede na návštěvu .... Chlapci kua dyť už ve svých letech byste měli vědět, že tyhle věci jdou mimo obyčejné lidi! Osobně mám rád umění, miluju staré "evropské" mistry, z akce Epopej se mi líbí to, že se na ni půjdu konečně podívat, protože na Moravu se v současnosti dostanu pouze na BVV a ještě pracovně... Ale že by tady byli lidi co se dokážou napadat kvůli "původu" - do pihele tmavýho - všichni jste se narodili bosí a s holým zadkem! Kvůli takovýmhle kecům se vždy rozkmotří malé státy a vznikají ještě menší a pak je to úplně na hhhhh. Fuj :evil:
geo
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od Nakadah »

z akce Epopej se mi líbí to, že se na ni půjdu konečně podívat, protože na Moravu se v současnosti dostanu pouze na BVV a ještě pracovně

Aha, tak uz je mi jasny proc Ostrava nedostala "Mesto Kultury", ale Plzen. Inu do Plzne je to bliz co vy line lemry? :D Nak
Kos

#51 Příspěvek od Kos »

Praha za to nemůže (tu mám rád), ale pražáci, tedy ne všichni jen cca 90%. Zrovna tak jako dopravní nehody, jak tu někdo zmínil. Vždy když tam nějakou vidím tak je to několik pražáků narvaných v sobě. Platí totiž že inteligenci nahrazují machrováním, arogancí a hrubým chováním. Když ale mají něco předvést, tak vznikají Macocy v Praze, zkurvené obchvaty... Často se zasměji nad tím co pražák dokáže a to i v příspěvcích zde. Ale jak to má chudák udělat, když je neschopný a má potřebu se předvést
Jetson
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od Jetson »

To je nářez.
Ad nehody pražáků. V této republice jezdí určitě nejvíc aut s registrací v Praze a tak jich bude i statisticky nejvíc v bouračkách. Navíc asi nebudeme jediná firma, která má pobočku někde jinde a auta tam jsou taky na "cajzl" RZ.
Zrovna minulý týden kolega z Opavské pobočky přehodil kdesi na Moravě firemní Pajero v zatáčce přes boudu (auto totálka on naštěstí bez zranění). To si asi místní co jeli kolem rozstřískaného auta "nenažraného cajzla" užili pocit zadostiučinění....
Naposledy upravil(a) Jetson dne čtv 07.10.2010 15:37, celkem upraveno 1 x.
jarda_chabry
Kontaktovat uživatele:

RE

#53 Příspěvek od jarda_chabry »

KarelSkala píše:
jarda_chabry píše:Ti nevim....ale jak zde bylo napsáno.... už dávno zanikla

Praha kdyby nebyla takovým usurpátorem a všemožně neutiskovala okolní regiony tak už by taky dávno zanikla. :wink:

Ještě že jsem se z ní odstěhoval...... teda jen 2 km, ale přeci :-D
fiser.modely
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od fiser.modely »

Co je co je???Už se perou??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vigo
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od Vigo »

Kde bude Epopej je mi úplně fuk. Spíš by mě zajímalo, kdo z těch, kteří tu tak svorně nadávají na Prahu ji někdy alespoň viděl.

Napadá mě hláška z Foresta Gumpa: "Pro hlupáka, každý hloupý"

Pracovně jezdím po celé republice a lidé jsou podle mě všude stejní. Není rozdíl mezi Čechem a Moravákem. Měl jsem pocit, že modeláři jsou v pohodě a dostatečně chytří na to, aby to pochopili.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od arda1 »

Dva roky vojny a rok na montáži je ti málo? :wink:
ICQ 638556901
arda1
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od arda1 »

Přidáno hlasování - uvidíme co si lidi myslí a kde je pravda.. :wink:
ICQ 638556901
were
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od were »

to Geo > to nema cenu resit :D Vzdycky se najdou takovi co budou tvrdit ze moravaci jsou takovi, prazaci zase takovi, ale v ocich normalnich lidi delaji hlupaky jen sami ze sebe. My ostatni proste kecame o letadylkach a chodime spolu litat, at uz jsme odkudkoliv :D
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
jarda_chabry
Kontaktovat uživatele:

RE

#59 Příspěvek od jarda_chabry »

Kos píše:Praha za to nemůže (tu mám rád), ale pražáci, tedy ne všichni jen cca 90%. Zrovna tak jako dopravní nehody, jak tu někdo zmínil. Vždy když tam nějakou vidím tak je to několik pražáků narvaných v sobě. Platí totiž že inteligenci nahrazují machrováním, arogancí a hrubým chováním. Když ale mají něco předvést, tak vznikají Macocy v Praze, zkurvené obchvaty... Často se zasměji nad tím co pražák dokáže a to i v příspěvcích zde. Ale jak to má chudák udělat, když je neschopný a má potřebu se předvést

Když po Jižní spojce projedou 10-ti tisíce aut, tak se bouračka stane hned. Možná bys ten tunel na Letný udělal líp, zkus Metrostavu poradit, třeba Tě zaměstnají..... Obchvat okolo Horní Dolní skutečně potřeba neni, ale zkus stát v koloně i hodinu. A rychlost? Ve všech větších a velkých městech je život rychlejší..... to souvisí i s rychlostí jízdy.

A nakonec, neschopnost se neznačí tím, kde člověk bydlí..... Ubohost je házet všechny do jednoho pytle.
aviatik666
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od aviatik666 »

Zamčeno

Zpět na „Smetiště“