CharlitoCZ píše:Tak přátelé, ráno jsem měl první test, zkusil jsem tedy idle up na 1, letěl jsem asi 20 sek a rozmlátil jsem to - připouštím ale, že to byla spíš chyba pilota..![]()
nicméně doma jsem vyměnil převodové kolečko a letělo se znovu (to jsem prosíravě měl jedno do zásoby)![]()
zkusil jsem tedy později další létání, už s idle up na normal (0-50-100), to už mi zas šlo lépe - je to takové méně zběsilé a dokud nezačnu viset, tak to raději přepínat nebudu, s tim přepnutím to bylo dost divoký
ze začátku mi přišlo, že mi stále utíkal zadek, nicméně to jsem během okamžiku odstranil, když jsem zjistil, že mám trošku šouplé servo na ocasu
dobrý, začal jsem létat, už to šlo zase o trošku lépe, ale v tom mi začala umírat baterka (najednou jsem měl třeba i plný plyn a skoro se to nevznášelo), pak jsem JÁ PAKOještě zkusil po pár vteřinách krátký vzdušný přesun, baterka se během té chvilky asi trošku rozjela, ale jak jsem dal rovnou plný knedlík, tak se mi opět protočil převod a ozubené kolo v háji, tím jsem pro dnešek skončil a budu zase vyčkávat dalších dílů
Ja doporucuji spise takove to hopsani, kde se snazis udrzet ocas k sobe a pritom co nejdele vydrzet ve vzduchu. Zvednout to "na silu" a doufat, ze to poleti skonci vetsinou padem. Sice to takhle budes delat asi mesic, pokud nemas dost soucastek, ale nakonec to budes mit pod kontrolou.