Novinky u dovozu zboží z Činy od 2011
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
- zdendys
- Kontaktovat uživatele:
maroslong píše: Stačí nakupovať namiesto najlacnejších čínskych somarín normálny modelársky štandard doma, neskrbliť na všetkom za každú cenu a nestarať sa o politiku a človek má svätý pokoj a nič ho neserie...
Tak, tak, jen mi nějak po odečtu plateb za topení, elektriku, žrádlo,
pojistky, opravy na domku, jaksi nezbývá na ten normálný(kurevsky
předražený) modelárský standard...
"Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká."
Drondys píše:Tohle je befel z EU viz více než rok stará směrnice EU a má to nejspíš úplně jiné pozadí.
V zásadě nic jako "befel z EU" neexistuje. Všechno to jsou jen nařízení, kteří i naši slavní zástupci v EU schválili a nikdo u nás proti nim v té době neprostestoval.
Takže za všechny ty "geniální nařízení z EU" netřeba děkovat úředníkům z Unie, stačí za to poděkovat těm našim i přesto že se tváří že oni za to nemůžou...
mhabr píše:No ... začal jsi pěkně, ale pak tím, že nechceš rozjíždět politické debaty ses samosetřel
To je možný.
Jen jsem se potřeboval vybít, teď už je to dobrý.
Vzhledem k tomu, že se do politiky moc nepletu tak bych se nerad dostal do úzkých.
Jsem ještě mladý, na to abych mohl posoudit co bylo, je a bude lepší či horší, ale jedno mohu říct. Za svých 22 let v této zemi jsem nezažil nějaký pozitivní krok, který by někdy něco zlevnil. Pořád poslouchám co se všechno zdraží a tak. Tak si říkám, jak dlouho tohle může pokračovat.
Asi do doby, kdy to lidem nezačne být jedno a vezmem svůj osud pevně do rukou.
Jej...už to je tu. No fuj.
Jdu raději lítat.
- googie
- Kontaktovat uživatele:
Na Slovensku to uz je, ale ze by to striktne vyuzivali, neviem. Objednaval som tri baliky vsetky boli nad 22 EUR, ale preclievali mi len jeden, ten najvacsi tam uz bola cifra okolo 280 USD. Mozno pomoze objednavat po malych balickoch, tie mi prisli rovno na postu.
F-86 Sabre EDF 92mm, Parkzone Typhoon, Haikong Spitfire, Zero