Novinky u dovozu zboží z Činy od 2011

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
honzajs
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od honzajs »

to drondys: Když jim to bude ležet MOC v žaludku, tak to udělají tak, že to bude tvůj problém, řádně deklarovat a zdanit došlé zboží.

to maroslong: U nás se říká: Mluviti stříbro, mlčeti zlato ! a to je přesně tvůj případ k tomuto tématu
MENTOR, PROXIMA II, Sprinter
mhabr

#47 Příspěvek od mhabr »

maroslong píše: "českú povahu".

Nezklamal jsi :-)

Se schválně podívej, kolik tvých bratří Slováků zde používá slova a výrazy jako: "levně", "z Číny", "moc drahé", "něco levnějšího". Dokonce i tvůj kolega Jameson tady psal, že používá baterky a serva z HC s dokonce i radí nakupovat motory na HC :lol:
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od BOSS8 »

JJ , jdu si hodit na papír všechny budoucí projekty - o kterých dnes vím a jdu objednávat dokud to jde - bez výživy vládního sajrajtu. :wink:
Abu
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od Abu »

To bude zase cely HC vybrakovany... asi to budu muset udelat jako Boss, planoval jsem nejaky baterky az na jaro, tak si asi polezej par mesicu doma v lednicce.
:(
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
zdendys
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od zdendys »

maroslong píše: Stačí nakupovať namiesto najlacnejších čínskych somarín normálny modelársky štandard doma, neskrbliť na všetkom za každú cenu a nestarať sa o politiku a človek má svätý pokoj a nič ho neserie...

Tak, tak, jen mi nějak po odečtu plateb za topení, elektriku, žrádlo,
pojistky, opravy na domku, jaksi nezbývá na ten normálný(kurevsky
předražený) modelárský standard...
"Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká."
martinre
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od martinre »

BOSS8 píše:JJ , jdu si hodit na papír všechny budoucí projekty - o kterých dnes vím a jdu objednávat dokud to jde - bez výživy vládního sajrajtu. :wink:

přesně tak, dolar stoupá, teď ještě tahle novinka, nezbývá než rychle objednat
Kovboj

#52 Příspěvek od Kovboj »

Drondys píše:Tohle je befel z EU viz více než rok stará směrnice EU a má to nejspíš úplně jiné pozadí.

V zásadě nic jako "befel z EU" neexistuje. Všechno to jsou jen nařízení, kteří i naši slavní zástupci v EU schválili a nikdo u nás proti nim v té době neprostestoval.
Takže za všechny ty "geniální nařízení z EU" netřeba děkovat úředníkům z Unie, stačí za to poděkovat těm našim i přesto že se tváří že oni za to nemůžou... :?
Karas
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od Karas »

Ahoj, do toho limitu se počítá i poštovné?
olisoft

#54 Příspěvek od olisoft »

ak to bude ako na SK, tak ano, 22Euro vratane postovneho... :roll:
Karas
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od Karas »

Tak to ať se jdou vysr...t. Nejen, že nám chtějí zpoplatnit VŠ ale ještě mi zdraží koníčka. Tohle je stát na hovno. Mě řekněte kdo ty debili tam mohl volit???!!! :evil: Copak jsou lidi uplně blbý?
Omouvám se za hrubé vyjadřování, ale musím se vybít. Odpoledne chci jít létat, tak ať to neskončí hůř.
mhabr

#56 Příspěvek od mhabr »

Jasně, nejlepší stát je takovej, co odemně nic nechce a dá mi úplně všechno.
Karas
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od Karas »

mhabr píše:Jasně, nejlepší stát je takovej, co odemně nic nechce a dá mi úplně všechno.

To jsi řekl ty.
Nechci tu rozjíždět politické debaty. :?
mhabr

#58 Příspěvek od mhabr »

No ... začal jsi pěkně, ale pak tím, že nechceš rozjíždět politické debaty ses samosetřel :lol:
Karas
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od Karas »

mhabr píše:No ... začal jsi pěkně, ale pak tím, že nechceš rozjíždět politické debaty ses samosetřel :lol:

To je možný.
Jen jsem se potřeboval vybít, teď už je to dobrý. :wink:
Vzhledem k tomu, že se do politiky moc nepletu tak bych se nerad dostal do úzkých. :)
Jsem ještě mladý, na to abych mohl posoudit co bylo, je a bude lepší či horší, ale jedno mohu říct. Za svých 22 let v této zemi jsem nezažil nějaký pozitivní krok, který by někdy něco zlevnil. Pořád poslouchám co se všechno zdraží a tak. Tak si říkám, jak dlouho tohle může pokračovat.
Asi do doby, kdy to lidem nezačne být jedno a vezmem svůj osud pevně do rukou.
Jej...už to je tu. No fuj.
Jdu raději lítat. :)
googie
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od googie »

Na Slovensku to uz je, ale ze by to striktne vyuzivali, neviem. Objednaval som tri baliky vsetky boli nad 22 EUR, ale preclievali mi len jeden, ten najvacsi tam uz bola cifra okolo 280 USD. Mozno pomoze objednavat po malych balickoch, tie mi prisli rovno na postu.
F-86 Sabre EDF 92mm, Parkzone Typhoon, Haikong Spitfire, Zero
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“