JirkaA píše:Strécu Lojzo, to su zvědavé, kdy od tebe uvidím jinačí canc než offtopic o tom, jak strašné lump je JMalik...
Jééé, děkuji, tohle nářečí mám rád, je mi blízké a připomíná mi mladost.
Jsem off topic? Ani ne, ale kdyby náhodou, tak se podvolím a připouštím. Ale je to jen má reakce na současné dění ve straně a společnosti v průběhu krizového vývoje.
Když se podíváš na mé dávnější diskusní příspěvky, tak byly on topic.
Ale je tady několik lidí, ale lumpy bych je nenazval, kteří rozvrátí jakoukoliv diskusi, v níž se probírá něco, s čímž oni nesouhlasí. Po jejich vstupu do diskuse se jakékoliv on topic celkem rychle stane off topic.
A tak jsem to nevzdal, jako někteří, ale rozhodl jsem se oplácet stejnou mincí. Ať kluci vědí, jaké to je, když někdo soustavně demoralizuje snahu jiných dopídit se cíle. Jaké to je, když někdo kolem dokola stále omílá pár celkem nesmyslných slov, aby tím znechutil těch několik, co ještě vyznávají přísloví: Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.
Vždy to začne stejně: Začínající se zeptá, jak vyřešit konkrétní problém. Další se mu snaží celkem pomoci, až do chvíle, než se tam vmísí někdo a naznačí mu, že to co má, je stejně hnůj a že ....
Na rozdíl od jiných, jsem vždy slušný a své argumenty se snažím podpořit důkazy.
Nepoužívám neslušná slova ani vulgarizmy, přesto jsem byl zmazán, na rozdíl od těch, kteří tak činí.
Takže čekám, kdo bude napomenut, nebo zabanován. Pokud jenom já, tak je to jasné. A činím tak úmyslně veřejně a velice okatě. Protože vždy jen reaguji na něčí výpad a aroganci. Nikdy můj diskusní příspěvek neobsahuje znevažování toho, co kdo má, anebo toho o co se snaží. Na rozdíl od jiných.
Pokud budu zabanován, tak na rozdíl od jiných, kteří se jen potichu stáhli, mne bude hřát pocit, že jsem před tím alespoň nahlas vykřičel pravdu, která některým není příjemná.
A jelikož jsme v sekci Ostatní, tak se můžeme propadnout už jen na Smetiště. Takže až tak moc offtopic zase nejsem. A velice mne bude zajímat důvod sankcí vůči mně, kterak pravidla rcmanie neporušuji.