VOLCANO

Větroně s pomocným elektromotorem a nejčastěji sklopnou vrtulí
Odpovědět
Zpráva
Autor
graup15

#46 Příspěvek od graup15 »

Slíbená perlička :-)
Už na minulém Volcanu to tak bylo, takže se nejedná o ojedinělou srandičku.
Pro vysvětlení..horní závěs Sop je v ose otáčení..dolní a to mi hlava nebere je 8mm od osy. To se opravdu točit nebude :-) Takže stejně jako minule převrtat díru doprostřed, vyrobit nový závěs...a je to :-)

Obrázek

Olaminovaná deska vybavení trupu už od včera vytvrdla..takže první fotečka . Ještě není celá hotová..ale dnes ji zalepím a přilaminuji.

Obrázek
petertn
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od petertn »

graup15 píše:
petertn píše:ked budes uhlikovat tu prepazku, preco si nepotiahol uhlikovy potah trupu az do vysky ulozenia prepazka s tym ze by si nechal volne konce (presah) ktore by si potom prilaminoval na vlozenu prepazku?
dik

Potřebuju tam min 3cm volného místa pro anténky 2.4 přijímače. U Volcana nejdou ty výstupy antének co mám na Vikingovi. Vypadalo by to pak jak sumec.

Jo a zkus si představit jak by jsi to udělal? Ty volné konce:-) uhlíku. Uhlík není zrovna moc ohebný na malých poloměrech (roh mezi přepážkou a trupem).. I se stovkou sklem se ostrý roh nedá bez vložení kopyta vylaminovat...natož uhlíkem :-)

ufff, to staci na tie antenky? nestane sa ze pri nejakej zhovadilej polohe vysielac antena to vypadne? Aj ked ratam ze budu dve. Ale aj tak ... uhik hore uhlik dole ale len dost maly uhol pre prijem ...
http://www.elektromodely.sk/?page_id=622
graup15

#48 Příspěvek od graup15 »

Hihi..maximálně to spadne...nahoru to nepoletí a dolů musí :-) :-) :-)
petertn
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od petertn »

Chcel by som vidiet tvar majitela po tomto tvojom prispevku :-)
graup15

#50 Příspěvek od graup15 »

Trošku srandy nezaškodí...:-)
petertn
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od petertn »

k tej VOP, preco to uz davno vyrobca neodstranil? nedalo sa mu vediet?
sramy
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od sramy »

To graup15 - čím řežeš otvory v uhlíkové přepážce, kterou máš v kabině?

Máš to moc pěkné :wink: .
Q X7S,Bolero,Q10,Rival,Limit,FW190,Flash,SK450,Viking2E,PikePerfect,Bf109,Aladin
www.lmkchotebor.cz
midge

#53 Příspěvek od midge »

Dalibore,
až budeš stavět další Volcano, tak ten otvor pro uchycení směrovky nech klidně tak jak je, protože:
1) Směrovka s tím chodí úplně vpohodě, i když by teoreticky neměla, praxe je jiná.
2) Je delší páka mezi osičkou a táhlem od serva, což znamená podstatně přesnější chod a menší síly na servo.
kovaco

volcano

#54 Příspěvek od kovaco »

:lol: Zdravím Dalibora a odpověď na můj gezicht, co napsal Dalibor je, že jsem naprosto v klidu. :lol: Dnes jsem koupil Hyperion aku 4S 3300 mAh, 45C od Vaňoucha za 2499,-Kč, kapku krvácím, ale Volcano je Volcano. Už se těším na další pokračování.
OK53
graup15

#55 Příspěvek od graup15 »

midge píše:Dalibore,
až budeš stavět další Volcano, tak ten otvor pro uchycení směrovky nech klidně tak jak je, protože:
1) Směrovka s tím chodí úplně vpohodě, i když by teoreticky neměla, praxe je jiná.
2) Je delší páka mezi osičkou a táhlem od serva, což znamená podstatně přesnější chod a menší síly na servo.

Tak to jsi měl asi štěstí na kus...protože mně se to tak jak to bylo vůbec netočilo. Krásně se to zpříčilo...a prd.
graup15

#56 Příspěvek od graup15 »

sramy píše:To graup15 - čím řežeš otvory v uhlíkové přepážce, kterou máš v kabině?

Máš to moc pěkné :wink: .

Vším co dílna dá :-) hihi dělám si prču. Frezkou ...a pak do dočistím šmirglem.
graup15

#57 Příspěvek od graup15 »

Trošku jsi mi nasadil brouka do hlavy. Ještě to naštěstí nemám slepené...prozkoumám to, proč se to netočí a tobě ano.
PS...za nickem midge..jsi to ty Jirko M ? Mám pak něco na tebe...hromadu dotazů-
m2
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od m2 »

graup15 píše:

Tak to jsi měl asi štěstí na kus...protože mně se to tak jak to bylo vůbec netočilo. Krásně se to zpříčilo...a prd.

tiež to mám v továrenskej diere a chodí to krásne, lepšie ako u XCalibura s dierou v strede.
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od Milan Nes »

mno paráda, vypadá to uplně luxusně :)

to ja fakt olaminovaná balza deska ? to vubec neni poznat :)
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......

KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
graup15

#60 Příspěvek od graup15 »

To je olaminovaná 2mm finská překližka :-) Tlakem cca 150kg :-)
Odpovědět

Zpět na „Elektrovětroně“