Vyber heli
taky mám jeden a dá se použít i jako vyvažovačka http://www.prochymodel.estranky.cz/fotoalbum/vrtulniky/pomucky-k-nastaveni-vrtulniku/1.jpg.html
http://www.prochymodel.estranky.cz/fotoalbum/vrtulniky/pomucky-k-nastaveni-vrtulniku/3.jpg.html
http://www.prochymodel.estranky.cz/fotoalbum/vrtulniky/pomucky-k-nastaveni-vrtulniku/3.jpg.html
Naposledy upravil(a) prochel dne čtv 17.03.2011 22:04, celkem upraveno 1 x.
Myslíte,že je hodně blbej nápad začít jako s úplně první heli T-Rexem 550E?
Poctivě nějaký měsíc cvičím na Phoenixu a popravdě nejlíp se mi lítá s šestikilem. Nejvíce doporučovaná třída 450 mi přijde jako hrozně neposedná a zase takový cenový rozdíl v tom nevidím.
Poctivě nějaký měsíc cvičím na Phoenixu a popravdě nejlíp se mi lítá s šestikilem. Nejvíce doporučovaná třída 450 mi přijde jako hrozně neposedná a zase takový cenový rozdíl v tom nevidím.
Naposledy upravil(a) mbsped dne čtv 17.03.2011 22:04, celkem upraveno 1 x.
podívej se na ceny dílů a odpovíš si sámmbsped píše:Myslíte,že je hodně blbej nápad začít jako s úplně první heli T-Rexem 550E?
ninja949 píše:Jak tady psal nakadah,na tomto vrtulníku,solo pro,jsem se naučil i já.Ted ti ho můžu prodat,je to komplet ve verzy s kufříkem a vším co potřebuješ k letu a i nějaké ty ND.Za 1000 vočí prodám.v příp zajmu napiš na ninja949@seznam.cz
To Malagar
- ber to výše uvedené. Za super cenu prima model na vyblnutí. Může se s tím létat i doma. Dvorotoráky tě za chvíli omrzí a tříkanál (jako např. Alarcity) vůbec nebrat. Chybí mu bočení, takže se s ním létat nenaučíš. Pokud tě to bude bavit - pak rovnou skočit do kategorie 450 - koupit Spektrum DX6i (bazarová se dá sehnat do 2000), simulátor Phoenix (dá se sehnat za cca 1500 použitý) a nějakou 450-tku (HK, Copter X, T-Rex 450) - bazarový cca okolo 4000,- i s jetýma baterkama - HK i výrazně méně. Seš v tom max. za cca 7500 (možná max 8000 i s nabíječkou) a máš prostředek pro létání na pár měsíců možná i let.
Maxir, T-REX 450, Sniper a Multiplex EVO 9.
-
maniiax
mbsped píše:Myslíte,že je hodně blbej nápad začít jako s úplně první heli T-Rexem 550E?
Nějaký měsíc zpětně jsem řešil stejné dilema.
Dal jsem na názor zkušenějších a rozhohl se pro kvalitu, jen ta velikost, 450 nebo 600? Chtěl jít do 6ti kila ale prochy mi ho neprodal
2 měsíce na simu a konečně se dá chodit ven, myslím že v poho zavisím a pokud nebude zítra pršet, jdu zkoušet i něco dalšího. Musím trénovat, protože mám rád velký věci a ještě letos bych šel do 550 nebo 600, pokud budu mít pocit že to zvládnu
A shrnutí mé slohovky? Jako naprostý začátečník názor mít můžu, takže zkus 450. Levnější díly a pokud si to "zmrtvolníš", nebude to ani moc divoký
to maniiax
přečetl jsem tady skoro vše, co souvisí s 450,600 a 550 a je pravda,že z šestikila mají respekt i ostřílení hoši ze 450 jako třeba Pšena. Na druhou stranu když jsem neviděl v reálu ani 450,tak nemám mít z čeho respekt(asi blbost co?). Dobrá,dám na tvojí radu a půjdu do 450 a pak se uvidí.
přečetl jsem tady skoro vše, co souvisí s 450,600 a 550 a je pravda,že z šestikila mají respekt i ostřílení hoši ze 450 jako třeba Pšena. Na druhou stranu když jsem neviděl v reálu ani 450,tak nemám mít z čeho respekt(asi blbost co?). Dobrá,dám na tvojí radu a půjdu do 450 a pak se uvidí.
-
maniiax
no a to seš z Mostu???mbsped píše:to maniiax
tak někdy doraž do Mariánských radčic na letiště tam pokecáme a i uvidíš sá rozdíl letu heli od velikosti 250 až 600
Naposledy upravil(a) prochel dne čtv 17.03.2011 23:50, celkem upraveno 1 x.
Já se naučil na Blade MSR když jsem s ním obstojně létal tak jsem koupil simulátor.
Na tom trénoval přes měsíc a pak šel do Trexe 450 Pro
Vrtulník jsem rozbil jen jednou a to když jsem začal létat akrobacii.
Jinak při normálních osmičkách ani jednou.
Jestli to je uplně od nuly tak bych třeba použil můj postup.
At si říká kdo chce cochce mě přijde MSR na pochicení náviků kde je v pravo a vlevo slušný, hlavně se to dá těžko rozbít
Na tom trénoval přes měsíc a pak šel do Trexe 450 Pro
Vrtulník jsem rozbil jen jednou a to když jsem začal létat akrobacii.
Jinak při normálních osmičkách ani jednou.
Jestli to je uplně od nuly tak bych třeba použil můj postup.
At si říká kdo chce cochce mě přijde MSR na pochicení náviků kde je v pravo a vlevo slušný, hlavně se to dá těžko rozbít
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
Malagar píše:Takže který bude nejlepši: Solo Pro II, Blade mCX/mSR, případně Easycopter V4.5 COLIBRI? Případně nějaké porovnání proti sobě?
Eflite dela ty vrtulnicky vcelku slusne , drzi to ,nasi obchodnici na to maji dily a koupis to za par penez, kupoval jsem kolegum tri kousky kolibrika a jsou s tim problemy , leta to s hodne pridrenyma usima skoro stejne ale jsou na tom poruchy na elektronice , serva, motorek vyrovnavaciho rotoru. S Blade MCX se budes bavit , bude fungovat ale za kratky cas jak psali kluci budes stahovat desku dopredu aby to letelo trosku rychleji.Ale nez se s tim naucis strany dopredu a couvani tak ti to muze chvilku zabrat, MSRko uz je sviznejsi mas tam dva letove rezimy , zacatecnik , pokrocilej , uz jako zacatecnik budes mit i v modu zacatecnik co delat to nak po rozleteni dopredu ukocirovat ale je to urcite zvladnutelne.
K tomu co tady psali jak rikate kolegove zapaleni a odhodlani davat do vrtulniku v obchodu desetitisice jen toto , se vsim souhlasim.Zalezi uz jen na tobe jak se k tomu postavis, reknu ti to takhle , jdi se nekam podivat kde se lita, a najdi tam nekoho , kohokoli bohatyho , chudyho , studenta s BMW nebo bez nej ,kterej tam lita s tim co si chces koupit.A kdyz uz nekoho takoveho najdes bude to urcite pro tebe nejlepsi zkusenost.Nikdo z nas ti to nevysvetli lip nez ten dotycny co s tim bude litat venku. Rika se dobra rada nad zlato.Takze si klidne kup MCX a zkousej si litat.Kdyz te to omrzi ale presto budes chtit vic neni nic jednodussiho nez se zase optat o radu tech strasne snobskejch a nechapavejch vrtulnikaru z diskuse .A nebo to bude vse v poradku a my budeme jedine radi ze te to bavi a litas.No a v posledni rade se ti muze stat ze te to bavit prestane uplne a tim konci tohle dobrodruzstvi.Nezrujnuje te to protoze te to vyjde levneji nez jit s pritelkyni "petkrat do kina" Je to jednoduche.Neni se ceho bat.