RC Cadet 4
Re: Cadet
otoc radio vzhuru nohama a prehod serva na kanalech smerovky a kridelek. no a potom si je zreverzuj tak aby jsi mel vychylky v poradku.
Nemusis nic prepajet a na kadetu se stejne nic neda nastavovat.
Nemusis nic prepajet a na kadetu se stejne nic neda nastavovat.
To hates - doufám že si děláš srandu - to je perla dne (ne že by to nebylo technicky možný ale přece jen - teď jsem to zkoušel noooo...:_))) )
Radek
ICQ 638556901
hates píše:otoc radio vzhuru nohama a prehod serva na kanalech smerovky a kridelek.
A čo kanál plynú? Mod 1 ho má na pravom kniply a mod 2 na ľavom, takže až také jednoduché to nie je. Je potrebné otvoriť Tx a "prehodiť" okrem jednotlivých kanálov odpovedajúcich modu 2 aj pružinku z ľavého kniplu na pravý.
SVK 34-12
To je právě ono - když to rádio otočíš tak ho na levým máš
A anténu na pupku
Já nemůžu fakt
Radek
ICQ 638556901
V nouzi se tim opravdu pomoci da. ale taky bych to tak neprovozoval. Nehlede na to, ze na gamu je idealni mit jiz nejake trosku lepsi radio kde jsou ovladat i klapky a treba i nejake letove rezimy.
Ja bych to ale taky neprovozoval. Srala by me ta pichajici antena.
Ja bych to ale taky neprovozoval. Srala by me ta pichajici antena.
Ale však jo - v nouzi budiž - jinak třeba vysílač od Colibriho to tak má - povolíš dva šroubky a dáš anténu na druhou stranu a tím i automaticky přepne mod z 1 na 2 - ale vysílač je symetrický . Jinak u Cadeta anténa pokud bude na stranu tak je jakoby pod tím madlem takže nepíchá (ale zase máš na pupku to madlo)- jak říkám jako nouzovka snad. Radek
ICQ 638556901
no já bych teda raději ten vysílač rozebral a přehodil...vím že kadet není žadná bomba a něco jako vys od,walkery,hetec,nebo spectrum by byl lepší ale on je začátečník!dost na tom že jsem se ukecal na pořízení simu...marcus007
Kouknu jak to tam je - Radek
EDIT - Takže úplně v pohodě - a vlastně jen přepájíš(prohodíš) výškovku a plyn- a pak pružinku a plíšek aretace a je ne? Radek
EDIT - Takže úplně v pohodě - a vlastně jen přepájíš(prohodíš) výškovku a plyn- a pak pružinku a plíšek aretace a je ne? Radek
ICQ 638556901
Chlapi a nestačilo by otevřít Tx a vzájemě přehodit jen neutralizaci a brzdicí pásek? Pak stačí jen napíchat do přijímače serva na příslušné kanály. Stejně to žádné mixi nemá, tak v čem je problém?
RC SOUPRAVA CADET 4 2,4
Zdravim panove,
velice Vas prosim o radu : synovec vlastni tuto rc soupravu s prijimacem.
http://www.rcguru.cz/1rc0100-cadet-4-2- ... de-1-d4638
Bohuzel prijimac se v dnesni dobe neda sehnat tak jsem se chtel zeptat jestli nekdo nema zkusenosti s pouzitim jineho prijimace k tomuto radiu.Jedna se mi o sparovani jestli se da pouzit jiny prijimac a neni s tim nejaky problem.
Predem moc dekuji za pomoc a info.
velice Vas prosim o radu : synovec vlastni tuto rc soupravu s prijimacem.
http://www.rcguru.cz/1rc0100-cadet-4-2- ... de-1-d4638
Bohuzel prijimac se v dnesni dobe neda sehnat tak jsem se chtel zeptat jestli nekdo nema zkusenosti s pouzitim jineho prijimace k tomuto radiu.Jedna se mi o sparovani jestli se da pouzit jiny prijimac a neni s tim nejaky problem.
Predem moc dekuji za pomoc a info.
- MarthiR
Re: RC SOUPRAVA CADET 4 2,4
Chápu to tak že chceš provozovat více přijimaču na jednu vysilačku?
On je problém že se jedná o setovou zaležitost, bylo by asi vhodnejší se kouknout po jiné soupravě kde je možnost mixu atd.
On je problém že se jedná o setovou zaležitost, bylo by asi vhodnejší se kouknout po jiné soupravě kde je možnost mixu atd.
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot