Key kamerka
- Earl
- Kontaktovat uživatele:
Mikelo píše:Napodobenina kamery o které je tady řeč nestojí ani za ten čas strávený těmito kecy. Obraz se na ní bude vlnit a vykazovat další vady vždy. Je to přesně ta věc, která se koupí protože byla za levno a po vyzkoušení se zahodí, protože výsledek práce "toho" maximálně tak rozesměje mimino.
No a máte to
Zase jeden jáááááá to věděl jááááááá to říkal.
U Mikela je celkem jasne co napise, pokud se jedna o vyrobek cinske provenience.
Ten obraz se bude vzdy vlnit u kamerek s tzv. elektronickou sterbinovou zaverkou. Tj. obraz se snima po radcich, nikoliv najednou po celem policku jako u lepsich kamer.
A o tom to cele je. Proste nez se sejme cele obrazove policko po radcich, tak snimany pohled se proste pusune jinam. Pak ty jednotlive radky na sebe vertikalne nenavazuji a clovek vidi rozvlneny obraz. Nak
Ten obraz se bude vzdy vlnit u kamerek s tzv. elektronickou sterbinovou zaverkou. Tj. obraz se snima po radcich, nikoliv najednou po celem policku jako u lepsich kamer.
A o tom to cele je. Proste nez se sejme cele obrazove policko po radcich, tak snimany pohled se proste pusune jinam. Pak ty jednotlive radky na sebe vertikalne nenavazuji a clovek vidi rozvlneny obraz. Nak
lakotamm píše:Na ktorý typ sa dá flashnúť FW bez dátumu? Vďaka.
Je to pre #11 verziu.
Ale prave som nasiel toto...
http://www.rcgroups.com/forums/showpost ... count=3531
Zatial som to neskusal, ale pisu, ze nie je dovod to nepreinstalovat, len uz nebude mozne vratit sa k predchadzajucemu FW..
- Earl
- Kontaktovat uživatele:
lakotamm píše:Na ktorý typ sa dá flashnúť FW bez dátumu? Vďaka.
Někde jsem viděl návod, kde si nainstaluješ program, kterým si stáhneš FW z kamerky do PC a potom hexeditorem tento FW otevřeš, změníš nějaký řádek a znovu ho nahraješ do kamerky a mělo by to jít bez data a času, ale nevzpomínám si kde jsem to viděl. Až budu mít trochu víc času tak se po tom návodu podívám.
lakotamm píše:To by som bol rád.![]()
Chcem si totiž aj ja ju kúpiť, ale neviem, či typ 4 z HC, alebo 3 z Ebay...
Viem, že 3 je naj, ale je zasa drahšia...
Skus sa pozriet sem, mozno tam najdes aj to co potrebujes...
http://www.chucklohr.com/808/
Proti čínským výrobkům nemám předem ani automaticky žádné výhrady. Ony už skoro jiné výrobky na běžném trhu neexistují. Naopak, kdyby Číňana nebylo, dodnes by videokamera byla vzácnou hračkou pro bohaté a tzv. značkoví výrobci by nás krmili pohádkama jak hrozně složitě a zodpovědně to dělají pro naše dobro a ještě skoro prodělávají.
A k tomu snímání, není až tak velký principiální rozdíl v ukládání obrazu na čipu profi a amatérské kamery. Problém je spíše v následném zpracování a ukládání dat. Obraz ve kterém rychle kmitají např. vrtulové listy se vlní běžně i na profi kamerách zvláště s CMOS čipem. Záleží hlavně na poměru snímkovací frekvence a otáčkách vrtule. Také vibrace mají neblahý vliv, protože se šetří na všem a vnitřnosti dnešních kamer rozvibruje i vzdálený kašel. Záleží též na typu závěrky, atd. Klíčenky jsou opravdu jen hračky k pivu, takto i byly vyrobeny a chápat je jakkoli jinak a ztrácet s tím čas je příznak mozkové indispozice.
A k tomu snímání, není až tak velký principiální rozdíl v ukládání obrazu na čipu profi a amatérské kamery. Problém je spíše v následném zpracování a ukládání dat. Obraz ve kterém rychle kmitají např. vrtulové listy se vlní běžně i na profi kamerách zvláště s CMOS čipem. Záleží hlavně na poměru snímkovací frekvence a otáčkách vrtule. Také vibrace mají neblahý vliv, protože se šetří na všem a vnitřnosti dnešních kamer rozvibruje i vzdálený kašel. Záleží též na typu závěrky, atd. Klíčenky jsou opravdu jen hračky k pivu, takto i byly vyrobeny a chápat je jakkoli jinak a ztrácet s tím čas je příznak mozkové indispozice.
Mikelo píše: Klíčenky jsou opravdu jen hračky k pivu, takto i byly vyrobeny a chápat je jakkoli jinak a ztrácet s tím čas je příznak mozkové indispozice.
Co jsi zač, že se takto vyjadřuješ i o lidech z této diskuze? Pokud bys mi tohle řekl do očí, zažil bys asi velmi rychle fyzickou indispozici! Chováš se jako prase a mám tudíž silné podezření, že jím i jsi.
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
cilek píše:Mikelo píše: Klíčenky jsou opravdu jen hračky k pivu, takto i byly vyrobeny a chápat je jakkoli jinak a ztrácet s tím čas je příznak mozkové indispozice.
Co jsi zač, že se takto vyjadřuješ i o lidech z této diskuze? Pokud bys mi tohle řekl do očí, zažil bys asi velmi rychle fyzickou indispozici! Chováš se jako prase a mám tudíž silné podezření, že jím i jsi.
švejku klídek! Mikelo má pravdu. Já jsem odolával asi rok a v jednu chvíli to "uzrálo" a taky jsem dostal mozkovou indispozici a klíčenku pořídil s vědomím, že od toho nemůžu čekat zázraky a smířil se s danou kvalitou za danou cenu.
A co Mikelo napsal o výrobcích co vyrábějí značkově s tím také 100% souhlasím.
Co neubrzdíš neukecáš.