Key kamerka

Všechno ostatní o modelářské i jiné elektronice.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Mikelo

#46 Příspěvek od Mikelo »

Napodobenina kamery o které je tady řeč nestojí ani za ten čas strávený těmito kecy. Obraz se na ní bude vlnit a vykazovat další vady vždy. Je to přesně ta věc, která se koupí protože byla za levno a po vyzkoušení se zahodí, protože výsledek práce "toho" maximálně tak rozesměje mimino.
Earl
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Earl »

Mikelo píše:Napodobenina kamery o které je tady řeč nestojí ani za ten čas strávený těmito kecy. Obraz se na ní bude vlnit a vykazovat další vady vždy. Je to přesně ta věc, která se koupí protože byla za levno a po vyzkoušení se zahodí, protože výsledek práce "toho" maximálně tak rozesměje mimino.

No a máte to :D :D :D :D :D
Zase jeden jáááááá to věděl jááááááá to říkal.
nunasjiri

#48 Příspěvek od nunasjiri »

Tak vlnící obraz byl způsoben opravdu nevyváženými listy.Kabina se klepala jak rdahej pes, sice mírně ale přece, tak doladím listy a uvidíme.... :D
Nyní: DJI Spark
Dříve: Blade McpX - Phoenix v.3, Dx6i - Toro 600, Toro 900, Blade mQX
lakotamm
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od lakotamm »

Na ktorý typ sa dá flashnúť FW bez dátumu? Vďaka.
Sky Lady - po 4 rokoch zhorela, Tornado XX, Cap 232, Super Zoom 2 - 460g, F3K Super Gee, Lynx E
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od Nakadah »

U Mikela je celkem jasne co napise, pokud se jedna o vyrobek cinske provenience.

Ten obraz se bude vzdy vlnit u kamerek s tzv. elektronickou sterbinovou zaverkou. Tj. obraz se snima po radcich, nikoliv najednou po celem policku jako u lepsich kamer.

A o tom to cele je. Proste nez se sejme cele obrazove policko po radcich, tak snimany pohled se proste pusune jinam. Pak ty jednotlive radky na sebe vertikalne nenavazuji a clovek vidi rozvlneny obraz. Nak
lakotamm
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od lakotamm »

To vlnenie som videl aj pri Contour HD...
Sky Lady - po 4 rokoch zhorela, Tornado XX, Cap 232, Super Zoom 2 - 460g, F3K Super Gee, Lynx E
skiner

#52 Příspěvek od skiner »

lakotamm píše:Na ktorý typ sa dá flashnúť FW bez dátumu? Vďaka.

Je to pre #11 verziu.
Ale prave som nasiel toto...
http://www.rcgroups.com/forums/showpost ... count=3531

Zatial som to neskusal, ale pisu, ze nie je dovod to nepreinstalovat, len uz nebude mozne vratit sa k predchadzajucemu FW..
Earl
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od Earl »

lakotamm píše:Na ktorý typ sa dá flashnúť FW bez dátumu? Vďaka.

Někde jsem viděl návod, kde si nainstaluješ program, kterým si stáhneš FW z kamerky do PC a potom hexeditorem tento FW otevřeš, změníš nějaký řádek a znovu ho nahraješ do kamerky a mělo by to jít bez data a času, ale nevzpomínám si kde jsem to viděl. Až budu mít trochu víc času tak se po tom návodu podívám.
skiner

#54 Příspěvek od skiner »

Takze z toho odkazu na rcgroups na novy FW pre #11 verziu som vyskusal dva na odstranenie casu.

Rel2 - Remove Time - 20 min
Rel2 - Remove Time - Continuous (4GB)

Oba mi fungovali bez problemov.
lakotamm
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od lakotamm »

To by som bol rád. :D
Chcem si totiž aj ja ju kúpiť, ale neviem, či typ 4 z HC, alebo 3 z Ebay...
Viem, že 3 je naj, ale je zasa drahšia...
skiner

#56 Příspěvek od skiner »

lakotamm píše:To by som bol rád. :D
Chcem si totiž aj ja ju kúpiť, ale neviem, či typ 4 z HC, alebo 3 z Ebay...
Viem, že 3 je naj, ale je zasa drahšia...

Skus sa pozriet sem, mozno tam najdes aj to co potrebujes...
http://www.chucklohr.com/808/
Mikelo

#57 Příspěvek od Mikelo »

Proti čínským výrobkům nemám předem ani automaticky žádné výhrady. Ony už skoro jiné výrobky na běžném trhu neexistují. Naopak, kdyby Číňana nebylo, dodnes by videokamera byla vzácnou hračkou pro bohaté a tzv. značkoví výrobci by nás krmili pohádkama jak hrozně složitě a zodpovědně to dělají pro naše dobro a ještě skoro prodělávají.
A k tomu snímání, není až tak velký principiální rozdíl v ukládání obrazu na čipu profi a amatérské kamery. Problém je spíše v následném zpracování a ukládání dat. Obraz ve kterém rychle kmitají např. vrtulové listy se vlní běžně i na profi kamerách zvláště s CMOS čipem. Záleží hlavně na poměru snímkovací frekvence a otáčkách vrtule. Také vibrace mají neblahý vliv, protože se šetří na všem a vnitřnosti dnešních kamer rozvibruje i vzdálený kašel. Záleží též na typu závěrky, atd. Klíčenky jsou opravdu jen hračky k pivu, takto i byly vyrobeny a chápat je jakkoli jinak a ztrácet s tím čas je příznak mozkové indispozice.
lakotamm
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od lakotamm »

No áno. Ale nekúpiš za 7 dolárov? :wink:
skiner, vďaka, kuknem. ;)
cilek

#59 Příspěvek od cilek »

Mikelo píše: Klíčenky jsou opravdu jen hračky k pivu, takto i byly vyrobeny a chápat je jakkoli jinak a ztrácet s tím čas je příznak mozkové indispozice.

Co jsi zač, že se takto vyjadřuješ i o lidech z této diskuze? Pokud bys mi tohle řekl do očí, zažil bys asi velmi rychle fyzickou indispozici! Chováš se jako prase a mám tudíž silné podezření, že jím i jsi. :evil:
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#60 Příspěvek od rampa_mckvak »

cilek píše:
Mikelo píše: Klíčenky jsou opravdu jen hračky k pivu, takto i byly vyrobeny a chápat je jakkoli jinak a ztrácet s tím čas je příznak mozkové indispozice.

Co jsi zač, že se takto vyjadřuješ i o lidech z této diskuze? Pokud bys mi tohle řekl do očí, zažil bys asi velmi rychle fyzickou indispozici! Chováš se jako prase a mám tudíž silné podezření, že jím i jsi. :evil:

švejku klídek! Mikelo má pravdu. Já jsem odolával asi rok a v jednu chvíli to "uzrálo" a taky jsem dostal mozkovou indispozici a klíčenku pořídil s vědomím, že od toho nemůžu čekat zázraky a smířil se s danou kvalitou za danou cenu.
A co Mikelo napsal o výrobcích co vyrábějí značkově s tím také 100% souhlasím.
Co neubrzdíš neukecáš.
Odpovědět

Zpět na „Obecná elektronika“