První zařízení pro FPV

Létání na výlety s přenosem obrazu je tu. Vysílače, přijímače, kamery či video-brýle. Pokus te se co nejvíce dodržovat zákony ČR. Samozřejmě, že i natáčení z modelů, výběr kamer a foťáků. Prostě věci související.
Odpovědět
Zpráva
Autor
churavym

Re: Prvni zarizeni pro FPV

#46 Příspěvek od churavym »

Tak asi to neni amerika, ale nasel jsem na netu kameru RD32II:
http://www.dealextreme.com/p/hd-1080p-mini-sports-dv-5-0mp-cmos-water-resistant-camera-camcorder-with-tf-2-leds-1-red-laser-119415?item=6
Je 86g tezka, ma 1080p 30fps a 720p 60fps vcetne live view (vystup aktualniho obrazu soucasne s nahravanim).
Cena necelych 120USD+ videa na youtube me utvrdili v tom, ze asi do ni pujdu. Jeste jsem uvazoval o jakemsi klonu gopro (ma navic v zadu display+ ma prislusenstvi jako gopro), ale vychazi pres 4tisice, coz si rikam ze uz je dost, ze lepsi mozna gopro jednicka za 5tisic u nas koupena se zarukou.
Co vy na RD32II, mate nekdo osobni zkusenost?
Misa+ Hitec Aurora 9, MPX Acromaster, homemade Click alias Pitchus, quadcopter Hydropero 2
Jameson
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Jameson »

Take my love, take my land, take me where I cannot stand
I don't care, I'm still free, you can't take the sky from me...
churavym

#48 Příspěvek od churavym »

Pisu z telefonu, tak se omlouvam za pripadne preklepy. Diky za odkaz, kouknu na to. Koukal jsem na nejaky test na youtube...bylo videt, ze ma live view, coz je dulezite do budoucna pro fpv. Pak jsem nasel nejake video z mesta tocene z motorky a taky z tricoptera a asw no a bylo to v 720p 60fps a docela se mi to libilo...no a za 2 tisice a kousek mi to prijde fajn.
Misa+ Hitec Aurora 9, MPX Acromaster, homemade Click alias Pitchus, quadcopter Hydropero 2
gasolin

#49 Příspěvek od gasolin »

churavym píše:...no a za 2 tisice a kousek mi to prijde fajn.

Když k tomu dáš DPH, tak jsi někde kolem 3tis, ale i tak ta cena je dobrá. U nás se dá na webu sehnat ta starší verze, ale u té se seká obraz a je to hnus. Máte jí už někdo doma? Právě jsem si jí objednal, tak jsem zvědav... :roll:
Woita
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od Woita »

Mrkni ještě na toto vlákno:
viewtopic.php?f=39&t=47366&hilit=kamera
Dával jsem tam odkaz na testovací videa s kamerkou, kterou jsem si dal poslat z Hong Kongu, taky je to zajímavý...
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
SITECH

#51 Příspěvek od SITECH »

máte někdo zkušenost s RCLogger HD2 a výměnými objektivy ?

http://aukro.cz/listing/user.php?us_id=25065924
churavym

#52 Příspěvek od churavym »

gasolin píše:Když k tomu dáš DPH, tak jsi někde kolem 3tis, ale i tak ta cena je dobrá. U nás se dá na webu sehnat ta starší verze, ale u té se seká obraz a je to hnus. Máte jí už někdo doma? Právě jsem si jí objednal, tak jsem zvědav... :roll:

No jasne, na prvni verzi jsem koukal a bylo to desny...ale videa z teto na youtube mi prijdou fajn. Kazdopadne dej pak vedet, jak to vypada v realu. Predem diky.
gasolin

#53 Příspěvek od gasolin »

churavym píše:
gasolin píše:Když k tomu dáš DPH, tak jsi někde kolem 3tis, ale i tak ta cena je dobrá. U nás se dá na webu sehnat ta starší verze, ale u té se seká obraz a je to hnus. Máte jí už někdo doma? Právě jsem si jí objednal, tak jsem zvědav... :roll:

No jasne, na prvni verzi jsem koukal a bylo to desny...ale videa z teto na youtube mi prijdou fajn. Kazdopadne dej pak vedet, jak to vypada v realu. Predem diky.

Dám, zatím se moje zásilka nehla z místa...divný bylo, že cena EMS se mi ukázala 24 dolarů, ale pak ve výsledku skočila na 32 dolarů. Doufám, že se jedná o pořešení DPH a balík dostanu už jen do ruky. Celkem jsem do teď zaplatil 3tis kaček, tak uvidím, co ještě (ne)budu muset platit :roll: Pokud bych měl ještě k tomu platit dph, poplatek a možná i clo (je to na hraně), tak bych se dostal na částku kolem 4tis...a to už taková hitparáda není...no uvidíme... :wink:
churavym

#54 Příspěvek od churavym »

gasolin píše:Dám, zatím se moje zásilka nehla z místa...divný bylo, že cena EMS se mi ukázala 24 dolarů, ale pak ve výsledku skočila na 32 dolarů. Doufám, že se jedná o pořešení DPH a balík dostanu už jen do ruky. Celkem jsem do teď zaplatil 3tis kaček, tak uvidím, co ještě (ne)budu muset platit :roll: Pokud bych měl ještě k tomu platit dph, poplatek a možná i clo (je to na hraně), tak bych se dostal na částku kolem 4tis...a to už taková hitparáda není...no uvidíme... :wink:

Tak pak napis, jestli to doslo, jak to funguje a jestli to celnici nacenili:-)
MarkAurel
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od MarkAurel »

ta RD32II je fakt zaujimava, aj kvalitou videa-funkciami aj cenou
DJI Phantom 4pro, DJI Spark, DJI Mavic pro
gasolin

#56 Příspěvek od gasolin »

Dx.com me zacina stvat...monitor co jsem si objednal standart postou byl druhy den odeslany s u kamery se mi jiz nekolikaty den ukazuje ze ji bali a pripravuji na odeslani....jestli prijde monitor s postou zdarma stejne rychle jako kamera s postou za 6 stovek tak me vazne namichnou :roll:
Jameson
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od Jameson »

Zaujímavá je, za tú cenu celkom OK, ale GoPo to stále nie je - takže kto očakáva za tú cenu kvalitu GoPro, nech si radšej ďalej šetrí...
Take my love, take my land, take me where I cannot stand
I don't care, I'm still free, you can't take the sky from me...
MarkAurel
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od MarkAurel »

ja som po mesiaci prisiel na to ze DX vobec moj tovar neodoslal co som vobec nevedel a cakal ako blbec tak som zrusil objednavku a hned pozrel na druhu ktora bola objednana uz 2 tyzdne a ani tu neodoslali tak som ju taktiez zrusil a na DX zanevrel :x maju ju aj na ebay.co.uk
DJI Phantom 4pro, DJI Spark, DJI Mavic pro
gasolin

#59 Příspěvek od gasolin »

Jameson píše:Zaujímavá je, za tú cenu celkom OK, ale GoPo to stále nie je - takže kto očakáva za tú cenu kvalitu GoPro, nech si radšej ďalej šetrí...

Rad bych nasel alternativu k gopro, jelikoz chci pouzivat vice kamer najednou. Ma predstava je mit gopro a k ni nekolik tehle levnejsich kamerek.
gasolin

#60 Příspěvek od gasolin »

Splnilo se co jsem cekal...dnes mi psalo dx ze kamerky nemaji, budou za tyden a pote cca 5 dni dodani...takze pocitam minimalne 14dni nez by se mela dostat ke me. Cena 150 dolaru nezahrnuje Dph ani poplatky, ani clo...mam takovy pocit ze me tahle sranda vyjde pekne draho...
Odpovědět

Zpět na „FPV, točení videa a focení“