Světový pohár v HK
Re: Světový pohár v HK
Teď sem tu předchozí odpověď trochu doupravil.
Tak už máme 22 přihlášených do F2B. Vyhlášený strop je přitom 25, tedy máme k dispozici už jen 4 oficiální místa. Nějaký nápad, jak to udělat v případě, že by dorazila 26. přihláška nebo dokonce i ještě další?
S jednou partou rozhodčích je 25 soutěžících fakticky strop, protože jeden rozhodčí nesmí mít naplánováno na den víc jak 50 letů. Body do poháru pak dostane stejně jen 20 prvních soutěžících podle pořadí. Napadá mě jedna zoufalost, kdy FAI bychom poslali oficiální výsledky jen s prvními 25 jmény a jinak bychom si mezi sebe rozdistribuovali plnou výsledkovku, která by v ČR šla komplet do žebříčku (a Česko-Slovenského poháru). Ale je tady risk, že se to provalí.
Dvě party rozhodčích by problém vyřešili, ale žádnou druhou partu rozhodčích, co jsou na seznamu FAI k dispozici nemáme, protože další české nebo slovenské rozhodčí F2B FAI už zapsané nemá.
Dělit druhé kolo tak, že část by se letěla v sobotu odpoledne a druhá pak v neděli ráno se mi nechce.
S jednou partou rozhodčích je 25 soutěžících fakticky strop, protože jeden rozhodčí nesmí mít naplánováno na den víc jak 50 letů. Body do poháru pak dostane stejně jen 20 prvních soutěžících podle pořadí. Napadá mě jedna zoufalost, kdy FAI bychom poslali oficiální výsledky jen s prvními 25 jmény a jinak bychom si mezi sebe rozdistribuovali plnou výsledkovku, která by v ČR šla komplet do žebříčku (a Česko-Slovenského poháru). Ale je tady risk, že se to provalí.
Dvě party rozhodčích by problém vyřešili, ale žádnou druhou partu rozhodčích, co jsou na seznamu FAI k dispozici nemáme, protože další české nebo slovenské rozhodčí F2B FAI už zapsané nemá.
Dělit druhé kolo tak, že část by se letěla v sobotu odpoledne a druhá pak v neděli ráno se mi nechce.
Teoreticky by se ještě mohli přihlásit Schrek, Kapuscinský, Beneš, Ďurčák, Peťovský, Trávnik, Wenzel a Weinmann + Jrada Hoblík.
MaPaCZE píše:Teoreticky by se ještě mohli přihlásit Schrek, Kapuscinský, Beneš, Ďurčák, Peťovský, Trávnik, Wenzel a Weinmann + Jrada Hoblík.
No. jestli si dobře pamatuju, vloni bylo přihlášených 22 a létalo 16. Takže jestli se splaším a nakonec přihlásím, tak stejně bude platit to, co jsem už napsal. Bude-li třeba doplním počet do 20 lidí, protože jinak ten jeden FAI bod (na víc nepomýšlím) nezískám. Pro mě hlavní kategorií bude UŠ.
Jardah
Tak sem udělal něco jako detailní program: http://pavel.macek.hk/2012/Schedule.pdf
Zkoukněte to a případné připomínky mi neváhejte vmést do očí. Děláme to pro vás, tak ať to je co nejvíc podle vás.
Zkoukněte to a případné připomínky mi neváhejte vmést do očí. Děláme to pro vás, tak ať to je co nejvíc podle vás.
saaakra.... tak lana bude muset trhat nekdo jiny ... byl jsem nominovan na inkriminovany vikend k ceste ke tchyni ... :-(
Poslechout musim, neb mam pak nekolik akci na ktere moooc chci ... tak teda jindy ....
Poslechout musim, neb mam pak nekolik akci na ktere moooc chci ... tak teda jindy ....
jyrry.webnode.cz
jyrry píše:saaakra.... tak lana bude muset trhat nekdo jiny ... byl jsem nominovan na inkriminovany vikend k ceste ke tchyni ...
Já mám zprávy, že jedete o týden později. Nebo už jsou staré?
Jardah
jardah62 píše:.....Já mám zprávy, že ....
hmhmhm ... asi se budu muset znovu informovat, vzal jsem to na pul ucha... nebo jsem si to nejak blbe zkompiloval ....
aaaaa, po telefounatu mam jasneji .... asi tu moji poslouchas lepe nez ja :-P :-D
..... a jestlipak uz mas ostemplovane povoleni ze misto na Majich budes v HK ?!?!?!?? :-))))))))))))))))))))
jyrry.webnode.cz
Tak vidím že jirry-mu jeho výhovorky zatiaľ nevychádzajú. Mňa zatiaľ nikto nevolá na ten dátum, tak sa pytam: Pavle, mám sa chystať do Hradca čo by časomerač? Budem sa hodiť či máš ľudí dosť?
Jano Bubeník
jyrry píše:jardah62 píše:.....Já mám zprávy, že ....
hmhmhm ... asi se budu muset znovu informovat, vzal jsem to na pul ucha... nebo jsem si to nejak blbe zkompiloval ....
aaaaa, po telefounatu mam jasneji .... asi tu moji poslouchas lepe nez ja![]()
..... a jestlipak uz mas ostemplovane povoleni ze misto na Majich budes v HK ?!?!?!??)))))))))))))))))))
Drhlo to, ale po vyjasnění, že švagrová tam nebude taky a tím moje manželka a švára tam půjdou bez svých poloviček, tak mi mlčením souhlas byl udělen.
Když já počítal, že Máje budou o týden později (jako vloni).
Jardah
jardah62 píše:... manželka a švára tam půjdou bez svých poloviček...
hm, tak jsem v tom mel gulas a neprozretelne jsem slibil ucast na majich vcetne taxikareni a nedoslo mi ktery ze to je vikend ...
Vyhovorka - byl bych (dvojnasob :-D ) pranyrovan a mozna i vyklesten - BUBI, vezmes to v Hradci za mne?
jyrry.webnode.cz
To
jirry:
Ak tam budem, tak by mi nevadilo sa s Tebou znovavidieť a vypiť nejaké to pivko. Ale svokra je svokra. Čo narobíš.
jirry:
Ak tam budem, tak by mi nevadilo sa s Tebou znovavidieť a vypiť nejaké to pivko. Ale svokra je svokra. Čo narobíš.
Jano Bubeník
Lidí není nikdy dost. Počítám s tebou. A jyrry dostane černý puntík.BUBI píše:Pavle, mám sa chystať do Hradca čo by časomerač? Budem sa hodiť či máš ľudí dosť?
MaPaCZE píše:Lidí není nikdy dost. Počítám s tebou. A jyrry dostane černý puntík.BUBI píše:Pavle, mám sa chystať do Hradca čo by časomerač? Budem sa hodiť či máš ľudí dosť?
OK Píšem do kalendára: Jedu do Chradec - tak to hovoria Poliaci.
Jano Bubeník
MaPaCZE píše:..... jyrry dostane černý puntík.
ok, ale nekolik cervenych to vynahradi :-)))))
sedl jsem si nad kalendar a ono bude jeste veselo .... :-O
jyrry.webnode.cz