F45 - Vše o tomto vrtulníčku

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Zamčeno
Zpráva
Autor
vlkodlak
Kontaktovat uživatele:

Re: F45 - motorky

#46 Příspěvek od vlkodlak »

Ne, poloautomatický start není. Měl to snad nějaký Double Horse. Tady je to jak u "dospělé". Spíš to má automatický vis :)....
RadiomasterTX16S, V 911, V 939, V912, Eachine E160
Dáva

#47 Příspěvek od Dáva »

vlkodlak píše:.....odnesla to jenom kabinka ? Nebo i něco víc ? Chci taky flybar upravit. Teď mě to trochu zvyklalo. Ale přesto bych mu to nepřikládal. Že by jsi byl první se závadou na elektronice ? Sice s tím asi nedivočím jako ty, ale vše je bez problémů.

Vidíš na fotce? ohlá ocasní trubka,kabina,ohlej rám(bočnice),rozštípaný vrchní uložení hl. hřídele,flybar,jeden list k.o.,ohlá jedna ližina.Serva se zdaj v pořádku a hl hřídel skouknu na skle až to rozdělám.Štve mě to už čekám až mi dorazí Ac motor,regulátor mam už doma ´,konektory G3.5mm a kabely mam taky a teď tohle.No ni, tak udělám rorborku a asi to zrovna ostříďákuju.Furt mě vrtá hlavou jestli flybar teda nezachytí prutkou změnu směru nebo fakt nevim.Teď sem někde četl o rotorové hlavě se stabilizátorem HILLER.

Corono:můžeš mi změřit na HB průměr flybaru(tyčka) a délku flybaru-vzdálenost od jednoho kraje pádla k druhému na konec?A ještě bych potřeboval vědět úhel náběhu pádel v klidu.Dík.
Skyfun pulse projekt a pár poletuch
corona

#48 Příspěvek od corona »

Dáva píše:Corono:můžeš mi změřit na HB průměr flybaru(tyčka) a délku flybaru-vzdálenost od jednoho kraje pádla k druhému na konec?A ještě bych potřeboval vědět úhel náběhu pádel v klidu.Dík.

Ocelový drát 2 mm.
Flybar 304 mm.
Náběhy samozřejmě 0°, to platí obecně u všech vrtulníků.
Dáva

#49 Příspěvek od Dáva »

corona píše:
Dáva píše:Corono:můžeš mi změřit na HB průměr flybaru(tyčka) a délku flybaru-vzdálenost od jednoho kraje pádla k druhému na konec?A ještě bych potřeboval vědět úhel náběhu pádel v klidu.Dík.

Ocelový drát 2 mm.
Flybar 304 mm.
Náběhy samozřejmě 0°, to platí obecně u všech vrtulníků.

Děkuji Ti kolego a sorry,že Tě furt otravuju.Ale když tady se nikdo moc do diskuse nezapojuje škoda..
corona

#50 Příspěvek od corona »

Dáva píše:Děkuji Ti kolego a sorry,že Tě furt otravuju.Ale když tady se nikdo moc do diskuse nezapojuje škoda..
Od toho to je - ptej se furt.
Pajavlk
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od Pajavlk »

Dáva: tyvole pěkně si to rozmlátil to snad muselo bejt maximálkou do země jinak to není možný ?? já s tím havaroval kolikrát pod plným do země ale tohle se mi nikdy nepovedlo takhle to zohýbat.

Stává se mi, že se rozeběhnu dopředu a v pěkný rychlosti když povolím potlačení tak najednou jde prudce do stoupání a staví se na ocas i když mám naplno potlačeno, pak stačí aby se naklonil k nějaké straně a jde k zemi. Myslim, že to dělá ten debilní flybar. Co tam dát místo závaží ty pádla ? jak hodně se změní letové vlastnosti ?
Dáva

#52 Příspěvek od Dáva »

Pajavlk píše:Dáva: tyvole pěkně si to rozmlátil to snad muselo bejt maximálkou do země jinak to není možný ?? já s tím havaroval kolikrát pod plným do země ale tohle se mi nikdy nepovedlo takhle to zohýbat.

Stává se mi, že se rozeběhnu dopředu a v pěkný rychlosti když povolím potlačení tak najednou jde prudce do stoupání a staví se na ocas i když mám naplno potlačeno, pak stačí aby se naklonil k nějaké straně a jde k zemi. Myslim, že to dělá ten debilní flybar. Co tam dát místo závaží ty pádla ? jak hodně se změní letové vlastnosti ?

Tywoe rána jak z děla,sem musel dojít pro krumpáč a vykopat ho ze země :lol: .Fakt jsem se do poslední chvile snažil ho zachránit,ale hov..Už mam objednaný náhradní díly i ty pádla,origo HB závažíčka tak s tim budu laborovat až mi to přijde.Ty HB závažíčka budou možná moc lehký na F-45 ale neva odzkoušim a nějak si poradim.Zajimavý je,že free spirit mi to nedělá,lítá mooc hezky.Jsem z toho jelen..
Pajavlk
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od Pajavlk »

Dáva: takhle vypadá můj předek po desítkách havárií + posekaná ocasní trubka a ulámané křídélka na ocase :) ale základ drží, proto si nedokážu představit ten náraz co to takhle zdemoloval.

IMG_20120520_223009.jpg

IMG_20120520_223045.jpg
Dáva

#54 Příspěvek od Dáva »

Pajavlk:pěkný :lol: jizvy z války,ale to k tomu taky patří.Koukám,že jsem asi první co tu kabinu rozlousknul :mrgreen: ..
Pajavlk
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od Pajavlk »

Jaké používáte 2S baterky do F-45 ? resp. kterej typ bych měl koupit jako další baterky na létání ?
Dáva

#56 Příspěvek od Dáva »

Tak si to pomalu chystám.Až mi přijdou věci na opravu po nehodě a bude čas,tak se do toho pustim.Ještě mi schází konektory k motoru a pastorek.Doufám,že tam ten motoour upasuju :? jinak mi asi prdne cévka :lol: .
23052012253.jpg
vlkodlak
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od vlkodlak »

Přeji se stříďákem úspěch. A čekám na výsledek. Nechtěl jsem být první, kdo to otestuje.....Potom se rád přidám....
vlkodlak
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od vlkodlak »

Pajavlk píše:Jaké používáte 2S baterky do F-45 ? resp. kterej typ bych měl koupit jako další baterky na létání ?

Používám originál, dokoupil jsem dvě další........
Dáva

#59 Příspěvek od Dáva »

vlkodlak píše:Přeji se stříďákem úspěch. A čekám na výsledek. Nechtěl jsem být první, kdo to otestuje.....Potom se rád přidám....

Jj jen se nebát ono to nějak dopadne...ještě vylepšit stabilizátor a bude to krutá pila cože :lol: ..
vlkodlak
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od vlkodlak »

Na co jsem se ptal, už jsem ulítal.... Hlásím, že po necelém měsíci (to brzo :) ), jsem utahal hlavní motorek. Točil jsem sice poslední zhruba dva týdny tři aku každé odpoledne, ale nechával vždy vychladnout..... Možná by to byl správný okamžik na stříďák, ale nemusím být ve všem první...
Už to někomu (Dávo), už Ti to běhá ?
Zamčeno

Zpět na „Heli - začátečník“