Jaké OSD
Re: Jaké OSD
Moren píše:Aha, ale na to potřebuji tohle
http://www.foxtechfpv.com/stormnova-osd-usb-link-upgrader-p-514.html
Tak potom bude asi rozumne kontaktovat predajcu a popisat mu cely problem a spomenut aj to, ze boli skusane aj ine tlacitka.
Pocital som s tym, ze ten programator mas, pretoze je to dost uzitocna vec. Takze do buducna by nebolo na skodu mat aj ten.
Určitě. Už jsem jim napsal včera. Zatím bez odpovědi. Pokud to bude fungovat, tak programátor samozřejmě koupím. Jde mi hlavně o to, aby se mi křídlo při ztrátě signálu či problému dokázalo vrátit RTH a aby fungovala stabilizace. A co jsem koukal tyhle funkce by to mělo umět. Jen plyn musí jet na Falesafe.
Tak ako si dopadol s reklamaciou ?
Snad dobře. Včera jsem to poslal zpět do číny a už mi zároveň přišlo potvrzení, že posílají jiné ke mě. Tedy hned po tom co jsem jim poslal nascanovaný lístek z pošty, že jsem to poslal. Tak prozatím se k tomu postavili čelem.
- gardenroute
FBOSD (FBOSD Ghost)
Máte někdo nějakou zkušenost s FBOSD pro NAZA jednotky, resp. s verzí FBOSD Ghost (verze pro DJI Phantom) ?
Využívá minimOSD (je součástí), GPS data bere z integrované NAZA GPS (nepotřebuje vlastní GPS) a telemetrická data bere přímo z NAZY. Umí externí proudové a nově i barometrické senzory.
Volitelnou součástí je microSD logger pro zápis telemetrie na SD kartu k pozdějšímu zpracování, např. pro HD OSD do HD videozáznamu nebo 3D zobrazení trasy letu na Google mapách.
Statndardně zobrazované údaje : GPS Lat/Long, Altitude, Course, Speed, Virtual Horizon, Pitch/Roll, Battery Voltage, Flight mode, Distance and direction to home, Includes MinimOSD, Supports most popular current sensors, including TBS Core, AttoPilot, and RC Timer current sensors

Využívá minimOSD (je součástí), GPS data bere z integrované NAZA GPS (nepotřebuje vlastní GPS) a telemetrická data bere přímo z NAZY. Umí externí proudové a nově i barometrické senzory.
Volitelnou součástí je microSD logger pro zápis telemetrie na SD kartu k pozdějšímu zpracování, např. pro HD OSD do HD videozáznamu nebo 3D zobrazení trasy letu na Google mapách.
Statndardně zobrazované údaje : GPS Lat/Long, Altitude, Course, Speed, Virtual Horizon, Pitch/Roll, Battery Voltage, Flight mode, Distance and direction to home, Includes MinimOSD, Supports most popular current sensors, including TBS Core, AttoPilot, and RC Timer current sensors

Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
Moren píše:Snad dobře. Včera jsem to poslal zpět do číny a už mi zároveň přišlo potvrzení, že posílají jiné ke mě. Tedy hned po tom co jsem jim poslal nascanovaný lístek z pošty, že jsem to poslal. Tak prozatím se k tomu postavili čelem.
Tak to je fajn, ze necakali kym im pride to pokazene. Prakticky by mohli riskovat, ze im posles hocico
To je fakt, ale já jsem udělal i video kde jsem závadu ukázal a neměli nic proti.
Moren píše:To je fakt, ale já jsem udělal i video kde jsem závadu ukázal a neměli nic proti.
Este ze su tie veci vzhladom k cene male a lahke. To spiatocne postovne potom nie je az take drasticke. Kazdopadne to zatial vyzera na dobry pristup zo strany predajcu. Daj potom vediet ako to dopadlo
Určitě. Dal jsem ho do polstrované obálky za 6 Kč a poštovné Express do Číny mě stálo 65 Kč.
Tak OSD z reklamace dorazilo a funguje jak má.
Takže super. Dobrá komunikace.
Ahoj, taky používám krátkou dobu Cyclops storm v 1.04. Vše funguje zatím jak má. Doporučuji. Já ho koupil ještě za 131dolarů pak to nějak podražilo. Budu rád za Vaše zkušenosti nebo rady. Jediné mínus je opravdu při RTH ten plyn. Ale nevím, zda to nějaké osd-čko za tuto cenu má. Co přesnost barometru? U mě to někdy lítá (cca 4 m) a to mám éro položené na jednom místě.
Cyclops Storm používám již delší dobu v erolplánu Sky Walker a mám ty nejlepší zkušenosti. Pro funkci RTH mám pomocí Fail safe nastaven přibižně půlplyn. Odchylku barometru na stole neřeš, protože v praxi zjistíš, že přesnost je zcela vyhovující.
Ahoj,
též používám cyclops storm v. 1.04 a naprosto jsem spokojen. Vše funguje bez problémů. Doporučuji.
též používám cyclops storm v. 1.04 a naprosto jsem spokojen. Vše funguje bez problémů. Doporučuji.
Taky mám nastaveno 50% plynu na fail safe a stačí. A i když ho nechám zcela bez plynu, stačí se z rozumné vzdálenosti vrátit a postupně s každou otáčkou klesá až na zem. Takže taky pohoda. Na vracení z větší dálky by to už ale nebylo, to je jasné.