Pošleme každý 100,- zasláno 152 příspěvků Aktualizace !!!

Pokud máte nějaké dotazy nebo připomínky k ovládání nebo fungování tohoto diskuzního fóra, nebo třeba náměty na zlepšení, tak sem s nimi. Naleznete zde i pravidla tohoto fóra.
Odpovědět
Zpráva
Autor
seltino

Re: Pošleme každý 100,- ! zasláno 26 příspěvků

#46 Příspěvek od seltino »

Tak už Vám to tam ode mě z paypalu letí :)
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
pajax007
Kontaktovat uživatele:

Re: Pošleme každý 100,- ! zasláno 40 příspěvků

#47 Příspěvek od pajax007 »

Zdarec
Tak jsem dnes přispěl se svojí troškou do mlýna. Akorát jsem tam nenapsal to svoje RC jméno, ale to myslím nikomu nebude vadit.
Pajax 007
VTjr

Re: Pošleme každý 100,- ! zasláno 40 příspěvků

#48 Příspěvek od VTjr »

Uvažoval som o dotácii už dlhšie, ale forma cez PayPal mi príliš nevyhovovala (Možno zbytočné obavy, ale čo už :roll:).
Keď však Admin uviedol čísla účtov, tak som sa tiež pripojil. Je to naozaj dobrý a užitočný web a bolo by naozaj škoda, keby pre finančnú podvýživenosť buď celkom zanikol, alebo by musel byť predaný nejakému subjektu, ktorý by ho zaprasil reklamou a zmenil jeho priateľský charakter na komerčnú návnadu na ich klikanie. Každý z nás, kto sa živí vlastným podnikaním vie, že nič nie je zadarmo a ani správa takéhoto webu nemôže byť "len" koníčkom Admina a jeho moderátorov.
:wink:
Neviem byť stručný :(, ale mnohé myšlienky sa dvoma slovami povedať nedajú :)
CyCo
Kontaktovat uživatele:

Re: Pošleme každý 100,- ! zasláno 45 příspěvků

#49 Příspěvek od CyCo »

Taky jsem podpořil, našel jsem zde mnoho rad ve všech sférách od letadel, heli ,coptérách po FLYSKY TH9X modifikací.Díky moc!
CharlieCh

#50 Příspěvek od CharlieCh »

Tak jsem taky přispěl svojí trochou do mlýna ... ať se daří. CharlieCh
...s větrem o závod.
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od pkotatko »

Dneska poslano prevodem na ucet. Vzdyt jsem tu furt.... :wink:
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od RiMr »

Tomášu, a nemožu ti to dat v nejakých naturáliách? V klobáskách s králíkem, v erteplách, nebo ve sliovici? :D
Kontaktovat uživatele:

Re: Pošleme každý 100,- ! zasláno 47 příspěvků

#53 Příspěvek od Howking »

Posláno, ale něco za to chi! Smazat jedno napomenutí (ať můžu zase bezstarostně zlobit :-D)
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
Digis
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od Digis »

Neberte to nějak v zlém, já bych dal klidně i víc než 100,- , ale toto pro mě zavání manipulací, vlákno se drží mezi nejnovějšími vlákny stále na prvním místě, aby náhodou nezapadlo, když mám na něco dávat chci vědět přesně na co a navíc mi toto připadá připadá jako uměle vyvolaná akce. Vždyť Donate tu je už strašně dlouho tak proč to všichni ignorovali a teď na jednou nadšeně platí

Kdyby majitel napsal příspěvek kde by rozepsal přesně kolik stojí provoz, kolik peněz má z reklam a kolik jde např. od sponzorů a kolik případně doplácí z vlastního a požádal o příspěvěk nebudu váhat, ale toto je manipulovaná partizánština do toho nejdu. Jasně co to je 100,- ale tento server má skoro 12000 členů. Já tím nechci Tomase urazit ale takhle se to prostě nedělá. Vy co znáte Tomase osobně si budete klepat na čelo, ale pro mě a veliké množství lídí je to jen přezdívka.
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od jyrry »

Digis píše:.... toto je manipulovaná partizánština do toho nejdu. .....

ale no tak ... Tomase znam osobne uz dost dlouho na to, abych vedel ze prave od nej to partyzanstina ani manipulace neni a nikdy nebude. Tohle jsi tak nejak prepisk ...
Uvedomme si, ze to neni jen o serveru, zelezu a tak, ale o casu ktery tim Tomas (a mozna jeden dva dalsi, moderatori se jen vezou) travi a za to jim to neposilame, za to jim patri velike DEKUJEME a to co posleme je na to zelezo. Tak to beru.
jyrry.webnode.cz
Digis
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od Digis »

jyrry píše:
Digis píše:.... toto je manipulovaná partizánština do toho nejdu. .....

ale no tak ... Tomase znam osobne uz dost dlouho na to, abych vedel ze prave od nej to partyzanstina ani manipulace neni a nikdy nebude. Tohle jsi tak nejak prepisk ...
Uvedomme si, ze to neni jen o serveru, zelezu a tak, ale o casu ktery tim Tomas (a mozna jeden dva dalsi, moderatori se jen vezou) travi a za to jim to neposilame, za to jim patri velike DEKUJEME a to co posleme je na to zelezo. Tak to beru.

Já neříkám, že to je od něj já píši, že mě to tak prostě připadá. Chápu tě, jsi moderátor serveru a znáš pozadí, já ne a proto když mám někomu dát peníze chci mít informace. Jinak Donate tam je už snad rok.
Naposledy upravil(a) Digis dne stř 05.09.2012 13:02, celkem upraveno 1 x.
bayerische

#57 Příspěvek od bayerische »

Digis píše:Kdyby majitel napsal příspěvek kde by rozepsal přesně kolik stojí provoz, kolik peněz má z reklam a kolik jde např. od sponzorů a kolik případně doplácí z vlastního

Tomas šel do celkem velkého rizika s tvořením tohoto webu, nebylo to určitě za pár kaček, čas taky něco stojí atd. Kolik mu zůstane si myslím, že je jen jeho věc a každýmu je po tom prd. Kdyby prodělal a musel to dotovat ze svýho (což si myslím, že dělal), tak to nikoho zajímat nebude, ale hlavně, že tady má informace zadarmo
Mikrokopter OctoXL2, HEXACOPTER s Wookong, EDGE 540 RedBull,GRAUPNER HOTT
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od TomasC »

to Howking: Musíš sekat dobrotu alespoň 90dní, pak se varování smaže automaticky.

to Digis: Nijak ve zlém to neberu. Každý má možnost vyjádřit názor. Je to zcela dobrovolný příspěvek nikoho k ničemu absolutně nenutím. Myslím že iniciativa (a ta vznikla zcela mimo mimo mě) je následek osvětlení, proč je na RCMANII reklama. Je zvláštní, že se neptáš, jak to, že server RCMANIA běží už přes 10 roků...
Třeba se někdy potkáme a vykročíme z anonymity.
Příspěvek je nahoře, protože ho pokládám za prospěšný pro chod serveru RCMANIA.cz

Ale tohle není primární v tomto vláknu.

Všem, kteří nějakou kačku poslali děkuji. (teď aktuálně 50 příspěvků)
jyrry
Kontaktovat uživatele:

Re: Pošleme každý 100,- !

#59 Příspěvek od jyrry »

2952 píše:Ano, byl to spontální nápad !..Ta myšlenka mě napadla včera, když se tu mluvilo o reklamě na RC manii..
Do té doby jsem si možnosti darovat malý příspěvek ani nevšiml...
A protože takových lidí, co mají RC manii rádi je hodně a také potřebují trochu postrčit, poprosil jsem TomasC , aby můj příspěvek dal nahoru a nechal jej tam pár dní. Aby ti, kdo CHTĚJÍ , třeba pár korun dali.
Prosím-nepodsouvej mi nějaké nekalé úmysly.
Nikoho z moderátorů RC manie osobně neznám, RC mánie mi mnohokrát pomohla a mám ji rád.
A chci, aby ta možnost -nebýt sám - byla i nadále Honza

tady je ta manipulace; kdo chce, vykonstruuje si z toho co chce.
jak je videt, kazdy dobry cin by mel byt po zasluze potrestan ...
jyrry.webnode.cz
Digis
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od Digis »

TomasC píše:to Digis: Je zvláštní, že se neptáš, jak to že server RCMANIA běží už přes 10 roků...

Neptám se, protože o provozu serverů něco vím a je mi jasné že jsi do toho sypal ze svého a škemral u nějakých sponzorů, zažil jsem to....

Mě prostě jenom vadila tato slepá akce.

Protože pokud by jsi prodělával na provozu stále, tak to buďto musíš zabalit a nebo s tím musíš jít ven a požádat členy prostřednictvím nějakýho vysvětlujícího článku o příspěvek. Pokud to tak však není, tak dát na stránky Donate jak jsi to udělal a nechat to na lidech.
Odpovědět

Zpět na „O tomto fóru“