K těm celníkům: Jednou se mi stalo, že číňan v DX na balík napsal cenu vyšší, než byla hodnota zboží (chyba v systému - prostě místo 5 různých položek, uvedli cenu na balíku jako 5x ta první položka, která zrovna byla nejdražší a cena tak přelezla 22 euro). Sice mi pak poslali omluvný dopis, ale to už zásilka byla na celnici a napařili mi na ní DPH z uvedené ceny. Když mi balík dovezla pošta, hodně jsem se divil, že je na to dobírka... ale měl jsem jen možnost buď to přijmout, zaplatit a reklamovat dodatečně nebo vrátit. Jelikož v tom bylo něco, co jsem potřeboval a čekal na to už dlouho, tak jsem to přijal a poslal na celnici reklamaci kvůli stanovenému DPH a výpis zboží a výpis z Paypalu jako doklad, že skutečná cena je nižší. Z celnice mi odpověděli, že reklamace byla zařazena do řízení a vyžádali si číslo účtu... bohužel jak jsem se dozvěděl později, tak nemají stanoveny žádné lhůty dokdy musí být reklamace vyřízena. Takže jsem čekal, čekal... až jsem na to zapoměl. Po roce

přišel dopis, že reklamaci uznali a vrátili mi DPH na daný účet.
K RCTimer: Je tam někde tabulka s výší poštovného, do které bych mohl nahlédnout (podobně jako na HobbyKingu) před objednáním zboží? Ještě jsem tam nikdy nenakupoval.
Položky s "Free shipping" posílají zvlášť nebo v jedném balíku? Např. pokud bych objednal 2x
http://www.rctimer.com/product_707.html , tak jestli to dají do jednoho balíku s cenou $27.98 nebo pošlou jako dva samostané balíčky?