Pro moje původní OSD TinyOSD jsem nic takového nepotřeboval
Myslel jsem, že se to nastavuje připojené k APM. Takže to budu muset to FTDI objednat, OSD stejně mám ještě na cestě a kopteru teď ještě mechanicky dodělávám, na to je tohle počasí dobré:
Walhalla píše:Panove, jak napájíte videovysílač? máte vlastní baterii? tříčlánek? Ted mne sice napada, ze jsem neoveril, jak moc dobre je ten dvouclanek nabitý, ale každopádně mi to nezvádl napájet.......
Walhalla píše:Panove, jak napájíte videovysílač? máte vlastní baterii? tříčlánek? Ted mne sice napada, ze jsem neoveril, jak moc dobre je ten dvouclanek nabitý, ale každopádně mi to nezvádl napájet. Pokud to napájíte z hlavní beterie, tak normálne máte zapojený "hlavni" konektory do rozvodny desky a servisni do video vysílače? nebo jak?
diky za rady
Woita píše:Já zkoušel:
1)
Připojit na servisní konektor přes tu malou destičku, co k tomu dávají. Je tam trošku výhoda, že na té destičce je filtrovací kondík. Tohle funguje, ale nelítal bych s tím. Servisní konektor je hodně nespolehlivá věc, a navíc je to nepohodlný, pokaždé zapojovat hlavní i servisní konektor.
2)
Připojit na hlavní baterii přímo z rozvodné desky od hlavního napájení. Takhle to provozuju a je to O.K.
Walhalla píše:to znamena, ze to nemas pres tu desticku, ale naprimo? cili propojovaci kabely mezi vtx a destickou u tebe vedou mezi vtx a baterii?
a z rovzodny desky to mas vytazeny kudy? normalne z jednoho vyvodu od esc?
dik
martin z píše:asi by jsi měl mít pro lepší doah videosignálu ten hříbek ohnutý dolů o devadesát než je teď...