honzakral píše:Všechny era asi mají své + a -,těžko radit.Moje doporučení jednoznačně RADIAN.Dnes jsme s kolegou byli asi 1 hodinu ve vzduchu,perfektně to nosilo,obloha byla azuro.Jé s RADIANEM strmě nahoru a pak přelet mezi stoupaky,vyhnout se poštolce a baterie teměř nevybitá.Kolega s BETOU nahoru a pak dolu několikrát a výměna 1 x baterie,ta BETA není klasický větroň,můj subjektivní názor,ale kočko -pes.Mám RADIANA toho základního,křidelka už mi skoro nechybí,ale chybí mi klapky,vždy jsem dlouhý při prvním přistání.Ta stabilita a klouzavost RADIANA je bezkonkurenční.Koukni se na letová videa jednotlivých Tobě doporučovaných modelů a pak moudře se rozhodni,tento problém jsem řešíl cca před 14 měsicí po 40 létech pauzy od modelařiny.
Rc soupravu kup trochu lepší,já jsem začinal s SPEKTRUM DX 5,teď je téměř mimo provoz.
Honza.
PS.
Baterie 2 000 mAh.
Radian je jistě krásné éro a já si ho plánuji pořídit, ale až jako číslo 2. Příjde mi, že pro začátečníka (a to já určitě jsem) je asi Beta a její klony optimální i z hlediska cena/výkon(výdrž).
Jen se ještě zeptám, protože vlastním RC soupravu Spektum budu tedy pořizovat ARF nebo KIT. Co by jste mi doporučili?