Expedice apalucha
Re: Expedice apalucha
Na tom něco je
.V létě je lepší sedět v chládku a lítat
.
BOSS8 píše: jestli to klapne toho 20.04 , koukal jsem že je to volný termín nekolidující s leteckou akcí.
já mám pocit, že 20 tam máme jarní modelářskou dovolenou, ale to ničemu nevadí, maximálně bude trochu víc veselo.
pepin píše:já mám pocit, že 20 tam máme jarní modelářskou dovolenou, ale to ničemu nevadí, maximálně bude trochu víc veselo.
No vida , tak to je o dobrou zábavu postaráno - letos si můžou dovolenkáři přibalit i autíčka.
Rádio a nabíječ = základ modeláře .
takže.... Proběhne to od 10,00 hod. zatím je přihlášeno 15 účastníků, několik dalších se rozhodne operativně. Rýsuje se nám tu docela slušná akcička. Doufám že se nás nakonec sejde alespoń 20 , to už dá na solidní kolonu.
Tak přibalte i fotoaparáty a kamery. Navzdory předpokladu bude na konec většina aut -expediční spešly, tak bude na co koukat.
Tak přibalte i fotoaparáty a kamery. Navzdory předpokladu bude na konec většina aut -expediční spešly, tak bude na co koukat.
Takze tam budeme bosaku za nejvetsi masla jo?:-D s tema nasema cuper fajnovejma karama:-D
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
To nebudem
(snad)
já si udělal vlečný lano, a přidal rám , aby to vypadalo - víc expedičně
ještě zkusím lopatičku z plechovky od piva

pojedu s pořádně vykuněným prasetem , tydýt .
(sranda musí byt´ ).
já si udělal vlečný lano, a přidal rám , aby to vypadalo - víc expedičně
ještě zkusím lopatičku z plechovky od piva
pojedu s pořádně vykuněným prasetem , tydýt .
Naposledy upravil(a) BOSS8 dne ned 07.04.2013 7:47, celkem upraveno 1 x.
Keby som bol z Prahy tak sa pridám hneď. Tiež ma expedície lákajú ale so Summitom ma nikto nechce zobrať, keďže by som im jazdil po tých axialoch
.
Nedávno jsem někde viděl video z expedice kde taky jel Summit, tahal je z bahna 
Já se od začátku hrozně těšil,ale jsem na marodnim a vycházky mám od 10 až 12hod.A odpoledne zas až od 14hod.Ale i tak přijedu
.
Však to je od 10,00 , vyrazíš o pár minut dřív ,máš to kousek .
(snad se tím nic nekazí)
(snad se tím nic nekazí)
To ne,jen abych to stihnul dojet.A od 14h bych zas přijel,snad ještě něco stihnu.
Tak jsem dostal od ženy ceres že autíčko si umeju a nablejskám,a na velký kašlu
.Ale s velkym už jsem byl v myčce.
Hele ja maloval detskej pokoj a votocil jsem barvy:-D taky poradnej ceres:-D
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
BOSS8 píše:pojedu s pořádně vykuněným prasetem , tydýt .(sranda musí byt´ ).
spis mi rekni, kolik ze bude potreba baterek, ja ty stare unaveniny vyhodil a mam jen jednu 4000 v super kondici - na snehu a ledu s Davidem jezdime 20 minut, v teple na suchu cca 30 ... 1 baterka mi ale asi stacit nebude ne ?