JirkaA píše:Papíre ty máš evidentně problém s porozumněním psaného textu.
I to je možné, ale pokud to tak je, evidentně nebudu sám. Mé použití věty v kotextu s duplicitními - novými vlákny ale bylo matoucí. OK. Na té citaci ošem je podstatnější to "NĚKOMU NAKOPAT". To je pro mne trouchu mimo moje hranice.
TomasC píše:Což bude mít za následek že se vlákno objeví 3x nebo více krát v nejnovějších vláknech a to asi není to po čem voláš.....
To pochpitelně nechci. O tom vůbec nemusí být řeč. Ostatně taková vlákna tady pár dní zpět chvíli byla (dvě naprosto stejná) a o těch se opravdu nebavím. Tady je okamžitý zásah moderáta naprosto na místě.
zdzd píše:Ať se snažím jak snažím, tak tě nechápu.
Opravdu si zřejmě nerozumíme. Všechno co píšeš je naprostá pravda a není proč to vyvracet. Můj cíl je ovšem někde jinde. Kupříkladu vlákno, založené teprve včera večer "Utěsnění lodičky", je nyní v nových cca v půlce a ještě si jej tedy někdo na první pohled, první shlédnutí může všimnout, odpovědět. Ale protože jediný kdo do něj přispěl je zakladatel, (pokud se to do doby než budeš koukat ty nezmění) tak je nyní kdy sem koukám já, na konci druhé stránky v přehledu aktivních vláken. Tam je jaksi už mimo život, protože tam už nikdo nekouká, nehledá. Stejně by to dopadlo, pokud by bylo sloučeno, v nových by vidět tedy nebylo a je tedy tím krokem sloučení již předem odsouzeno ke smrti během pár hodin. A to jistě taky nechceš. Přecejen hlavním cílem je, si tady radit. Jistě že bych se mohl podívat i přes téma bez odpovědí, ale co kdyby tam byl už jeden příspěvek? Tak už nebude ani tam a výsledek je stejný.
No nic, asi je to vcelku zbytečné, naprosto chápu že vyhovět všem prostě nejde a nezpochybňuju to. Stejně tak chápu okamžité mazání jasně duplicitních témat. Chápu i nutnost slučování názvem (oblastí) stejných témat, ale ty už mohou být obsahově, nebo jen konkétní otázkou prostě jiné. Slučování proto, aby se jednak šetřil prostor, byl pořádek a dalo se rozumně vyhledávat v budoucnu, to naprosto chápu. Ale tohle se dá přeci dělat výrazně ohleduplnějí a s časovým odstupem, s šancí na alespoň chvikový život, s šancí na odpověď. Ke sloučení by došlo tak jako tak, jen prostě až ve chvíli, kdy si vlákno projde všemi, zde dostupnými nástroji.
Myslím si, že pokud se to bude dělat tak razantně, jako jsem tady na pár vláknech zanamenal, tak to bude mít za následek jen snižování počtu odpovědí, které někdo poptává, tím snižování tazatelů, protože zjistí že jim nikdo opakovaně neodpovídá. A to asi není cílem webu. A trochu zahraju na city

, jednoho z mého pohledu nejlepšího DF v CZ.
Tím jsem asi vyčerpal vše co jsem chtěl několikrát sdělit, protlačit a už dám pokoj.