LittleFalco píše:Presne kvuli tomuhle jsem se na hamounstvi a vydelavani penez vy...l..
tak jednoduchý to není, s takovým tvrzením mužeš operovat až ve chvíli, kdy na standartní pruměrný roční příjem vyděláš třeba pouze za jeden měsíc, pokud jsi na hranici má dát-dal a je to o uši, tak si nejde hrád na prozřelého, navíc ono to stejně není o žádné obr výhře, že nemusíš být v práci, sice polétáš, ale nejspíš tam budeš sám, páč ostatní jsou v té práci, já měl také filozofii ,5 denní pracovní týden je příliš dlouhý, tak jsem měl přez týden volno a dělal jen o víkendech, neuvěřitelný kolik bylo okolo mě lemplu, co mi v sobotu a neděli volali, jestli nebudeme něco dělat.
já do práce nikdy systémově v rámci pracovní pevné doby nikdy nechodil ani v době předrevoluční, jooo je to fajn o tom žádná, ale najt ten morál, když nemusíš zítra, ani pozítří, ani popozítří, ale asi bys nějakou kačku vydělat měl je docela hokej.
po mraky letech, kdy jsem to takto provozoval, jsem se dostalo k jedinému--od pondělí do pátku chodí normální lidi do práce--v této fázi mám čistou hlavu a pokud recidivuju, mám šílené výčitky

co je blbý, že recidivuju veliuce rád

závidím všem, co mají naučeno, že od pondělí do pátku se chodí do práce--je fajn být free, ale asi s tímto přístupem nejde mít prodejnu s čestvými rohlíky někde na stanici metra--fakt ty lidi očekávají, že si je tam ráno koupí.
dá se s tím vychcat, ale je to individuální a nejde to brát systémově všeobecně--jako že tě někdo přiveze na chireurgii s prostřeleným břichem a chirurg ti řekne, že nato jebe, že má už peněz dost a že jde ted lítat s F3 káčkem páč potřebnuje relax.