Tak držím palcedaniel píše:V různých situacích jsem již Spektrum vyzkoušel a průchod přes směrovku WiFi chystám na tento víkend. Tak po neděli poreferuji jak jsem dopadl.
Na jaké frekvenci létáte a proč?
-
strycArtus
- Kontaktovat uživatele:
-
strycArtus
- Kontaktovat uživatele:
Tak o víkendu jsem provedl slibované testování DX7 na rahlcení od WiFi.
No dopadlo to tak jak jsem doufal - nic se nedělo, stále jsem řídil.
Poslední dost brutální test byl že jsme vylezli na žebřík a letadlo se strčilo těsně před směrovou anténu (síto s tykadlem) a já chodil okolo a řídil. Opět se nestalo nic, normálně jsem řídil.
Takže mě to stačilo a já jako uživatel jsem spokojen.
Poslední dost brutální test byl že jsme vylezli na žebřík a letadlo se strčilo těsně před směrovou anténu (síto s tykadlem) a já chodil okolo a řídil. Opět se nestalo nic, normálně jsem řídil.
daniel píše:Tak o víkendu jsem provedl slibované testování DX7 na rahlcení od WiFi.
To by mu vadit ani nemělo. Wifi jede na nějakém pevném kanálu a DX7 si při spuštění najde takové kanály, které jsou volné. Takže by mu mohl maximálně vadit o hodně silnější signál na vedlejší frekvenci. S tím by si ale kontrolní software podle mě poradil a odfiltroval to.
Ale je otázka co by se stalo, pokud by sis na zemi zapnul rádio, to by našlo volné frekvence a pak ve vzduchu vlétnul do silného signálu právě na kanálech, které si při spuštění zvolila DX7. Wifi spoje jsou většinou směrové, takže rádio na zemi nemusí poznat co ti bzučí nad hlavou...
- Eragon
- Kontaktovat uživatele:
Přiznávám se, že létám na 40 mhz. A to kvůli tomu, že prodavač mi prodal optika i s přijímačem a krystaly na 40mhz a já si toho všiml až doma a sem strašně línej si to jít vyměnit. Ale má to jednu výhodu, pokud se nebudou v okolí letiště prohánět autíčka či lodičky, tak se nemusím bát rušení od leteckých kolegů (pokud náhodou není někdo stejmě postiženej)
Sky lady (mig 480 race) - visí na zdi
Easy fly (Dualsky XM3530) - visí na zdi
Extra 330 (BM 3130) - létá
PicooZ (malej) - čeká na novou zadní vrtulku
Osprey X - 28 G (Dualsky XM3530) - čeká na 3. zálet (a snad už úspěšný)
Easy fly (Dualsky XM3530) - visí na zdi
Extra 330 (BM 3130) - létá
PicooZ (malej) - čeká na novou zadní vrtulku
Osprey X - 28 G (Dualsky XM3530) - čeká na 3. zálet (a snad už úspěšný)