Horší systém som ešte nevidel.
Ináč 10-ka aj 7-ka v pohode.
jio píše:Pokud jsi jen uživatel, tak bez problémů na W10 můžeš přejít. Funguje to. Po instalaci, ověření a poté odstranění bodu obnovy s W7 získáš jako bonus cca 20GB volného místa na disku oproti W7.
automet píše:Ten s tými vistami to vyhral![]()
![]()
![]()
Horší systém som ešte nevidel.
Ináč 10-ka aj 7-ka v pohode.
tomashr píše:Hele, 90% problémů Visty bylo právě v ovladačích a aplikacích ... ono to opravdu chtělo trochu rozhýbat vody...
OK2BUH píše:Já jsem našel v garáži starý noťas. Je tam jednojádro na 330 MHz, 128 MB RAM a WIN98. Spadla mi brada jak je to rychlé, to moje nová I7 s WIN7 nemá šanci. Přitom mi tam celkem nic nechybělo (kromě přehrávání HD videa). V dnešních systémech jsou přidány "brzdiče" které nás nutí kupovat nový a výkonnější hardware. Kdybych na tu I7 nainstaloval WIN98 tak by asi vzlétla.
OK2BUH píše:Já jsem našel v garáži starý noťas. Je tam jednojádro na 330 MHz, 128 MB RAM a WIN98. Spadla mi brada jak je to rychlé, to moje nová I7 s WIN7 nemá šanci. Přitom mi tam celkem nic nechybělo (kromě přehrávání HD videa). V dnešních systémech jsou přidány "brzdiče" které nás nutí kupovat nový a výkonnější hardware. Kdybych na tu I7 nainstaloval WIN98 tak by asi vzlétla.
OK2BUH píše:... jednojádro na 330 MHz, 128 MB RAM a WIN98. Spadla mi brada jak je to rychlé...
jyrry píše:.. a než jsem se rozkoukal, nechal na to nalézt W10 (32bit). Jede to, ...
Ještě je pár dní šance to vrátit na W8 - mám to nechat nebo se vrátit, získám nebo ztratím tím downgradem?