Začátečník

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
DXS

Re: Začátečník

#46 Příspěvek od DXS »

Vaccc píše:Hele, k relativně rychlému dovzdělání se mně celkem hezky posloužily články tady http://www.rc-zoom.cz/clanky/.
Při bližším prohledání jsou tam nejen recenze, ale aj články právě pro začátečníy - o baterkách, vysílačích, motorcích, réglech..

Velmi dobré stránky, recenze z ruky prodávajícího nemaj chybu.
Vaccc

#47 Příspěvek od Vaccc »

O recenze tady nejde, že si prodejce své zboží těžko bude hanět je snad jasné každému. Ale to, jak funguje regl a jak se označují motory napíše IMHO prodejce úplně stejně jako nezávislý uživatel bez profitu. :wink:
jio

#48 Příspěvek od jio »

Taky jsem to proletěl a nevidím důvod, proč by hodně článků tam publikovaných nemohlo člověku, který o tom nic neví pomoct.
patamatix

#49 Příspěvek od patamatix »

Věřte,že i tam jsem našel pro mě užitečné informace,sbírám po drobkách,ale za chvíli dám dohromady celý chleba :lol:
Mustang P-51D (EPP), DHC-2 Beawer (EPP),Easy max ( 3D tisk) Spektrum dx8 g2
semo

#50 Příspěvek od semo »

Články má dobrý a zboží taky - líbí se mi, že tam má právě jen takovou selekci kvalitních či jinak zajímavých věcí. Párkrát jsem tam něco objednával a nechával dělat marking. Vždy bylo všechno rychle a bez zbytečný korespondence (v případě těch markingů). A tak bych po zkušenostech řekl, že i ty recenze na vlastní zboží budou objektivní. Existují takoví lidi.
http://semos333.rajce.idnes.cz/
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“