Arcicorsa píše:.... rádio ...... bude stát do 8000CZK. .... přijímače .... lidových 500CZK za kus....
Tak tohle se nikdy nestane, protože až PÍÍÍÍP (CENSORED) vytlačí všechny ostatní, zvedne ceny na jejich úroveň protože nic jiného než PÍÍÍÍP (CENSORED) se nebude dát koupit.
Ale ono se to nestane taky protože vývoj, opravdu vývoj včetně řádného testování (ne na lidech jako doteď), ten stojí čas a peníze. Taky pořádné železo stojí peníze. Už teď je vidět jak ceny komponentů PÍÍÍÍP (CENSORED) lezou nahoru, v jednom nedalekém vlákně jsem zachytil povzdech že "ty přijímače PÍÍÍÍP (CENSORED) jsou moc drahé"... fakt jo:
to je jedno kdo píše:.... se mi zalibil vysilac FrSky Taranis Q X7 ....
.... A jeste jeden dotaz: Daji se nekde sehnat neoriginalni a ne tak predrazene prijimace do FrSkye? Prijimace k DX6i jsem kupoval i neoriginalni za 200 Kc. Bohuzel jeden original FrSky stoji kolem 800 Kc.....
Jinak ten popis požadavků na rádio, popis toho co to PÍÍÍÍP (CENSORED) už dneska umí.... k čemu to je v případě kdy to člověk chce na normální letadlo (auto, lodičku)?
To je zase všechno zapříčiněné tou brtuloidovou tsunami, která smetá všechno kolem...