,,Nový"- Modelbazar
Re: ,,Nový"- Modelbazar
Občas tam koukám, ale o novém designu jsem nevěděl.
Bohužel včera ani dnes mi modelbazar nefunguje (Chrome MacOS).
Pokud je to tak hrozné, jak zde píšete, je to velká škoda.
Bohužel včera ani dnes mi modelbazar nefunguje (Chrome MacOS).
Pokud je to tak hrozné, jak zde píšete, je to velká škoda.
Luboš
www.3dprintedtanks.com
www.3dprintedtanks.com
Dobrý den. A nepřistupujete na starou adresu, kterou máte někde uloženou? Nová adresa je https://inzerce.modelbazar.cz . Tonda
Stále zadávám jen do vyhledávače Modelbazar a funguje to hned
Edit: čim dalej - tym je novy modelbazar lepši .)
Mne to teraz pripomina Sbazar
https://www.sbazar.cz/hledej/letadlo/166-hracky-modely
Bazoš je o niečo lepši - tam je na vyber: riadkove zobrazenie alebo okienkove
https://ostatne.bazos.sk/modelarstvo/?gal=l
ale od povodneho zobrazovania na modelbazare na ktorý sme boli zvyknutý to ma daleko
Ale myslím si že si na nové rýchlo zvykneme
je to stale vo vyvoji - uvidime časom čo z toho bude
prepinanie na riadkove prehliadanie by som rad uvítal
tiež prepinanie 10-30-100 inzeratov na stranu to mi chybalo aj v predošlom
tento vzhlad sa mi zda že je viac vhodny pre tablety a smartfony ovladane dotykom
kde už niekedy na smartfone bolo tažšie trafit spravnu kolonku v pôvodnom dizajne a musel som si to zväčšiť
viete že existuje ešte jeden model-bazar
https://www.model-bazar.cz/
Pripomenme si ako vyzeral pôvodny modelbazar, kto ma screenshoty tak ich pridajte
Na toto niektorí budu radi spominať
EDIT: po prihlaseni sa mi to začina pačiť: A čo nové u susedov?
to je topka
Prepnutie na slovensko a rozdelenie na kraje - fajn
Mne to teraz pripomina Sbazar
https://www.sbazar.cz/hledej/letadlo/166-hracky-modely
Bazoš je o niečo lepši - tam je na vyber: riadkove zobrazenie alebo okienkove
https://ostatne.bazos.sk/modelarstvo/?gal=l
ale od povodneho zobrazovania na modelbazare na ktorý sme boli zvyknutý to ma daleko
Ale myslím si že si na nové rýchlo zvykneme
je to stale vo vyvoji - uvidime časom čo z toho bude
prepinanie na riadkove prehliadanie by som rad uvítal
tiež prepinanie 10-30-100 inzeratov na stranu to mi chybalo aj v predošlom
tento vzhlad sa mi zda že je viac vhodny pre tablety a smartfony ovladane dotykom
kde už niekedy na smartfone bolo tažšie trafit spravnu kolonku v pôvodnom dizajne a musel som si to zväčšiť
viete že existuje ešte jeden model-bazar
https://www.model-bazar.cz/
Pripomenme si ako vyzeral pôvodny modelbazar, kto ma screenshoty tak ich pridajte
Na toto niektorí budu radi spominať
EDIT: po prihlaseni sa mi to začina pačiť: A čo nové u susedov?
Prepnutie na slovensko a rozdelenie na kraje - fajn
Naposledy upravil(a) ecoone dne ned 05.04.2020 17:59, celkem upraveno 1 x.
T-rex 600 ESP, Mini Prôtos, Blade 230 V2, Spektrum DX8-G2, DX7-G2, DXe
Za mě je nový bazar super. Konečně se zobrazuje dobře na mobilu. Často prohlížím inzeráty na pc i mobilu. Takhle s přihlášením má člověk jeden profil včetně oblíbených. Takže to je super funkce. Rozhodně mě štvaly ty roboty, které "olizovaly" mou adresu, když jsem zadal inzerát. Tak to je teď velká úleva, že mi nepíšou "Ještě k dispozici?". Autor říká, že na designu bude pracovat, že to nebyla priorita. To chápu, nejdřív je potřeba s uživateli doladit funkčnost a pak to zabalit do hezkého designu s grafikou. Jsou firmy, které jen mění design ale funčnost a střeva jsou stejné. Taky mě štve zvykat si na nový web jen kvůli tomu. Tady je ale důvodem změny něco jiného.
Za mě je to tedy určitě krok správným směrem.
Pat
Za mě je to tedy určitě krok správným směrem.
Pat
Futaba T14SG
Velox II, Piper clipped w., Bücker 133 Jungmeister, Slow Poke
Velox II, Piper clipped w., Bücker 133 Jungmeister, Slow Poke
Může mě někdo nakopnout, kde v "novém" modelbazaru najdu nějakou funkci pro vyhledávání??
kopnul bych,ale sám to tam nevidím
Není tam. Údajně zatím.
Aha, tak jsem měl starou adresu, nečekal jsem změnu i v tomto.
Nový bazar je celkem dobrý, jen to vyhledávání usnadní život, až bude (jestli).
Ale proč je to tek obrovské? 3 inzeráty přes celý monitor?
Za pár let to asi ocením, nebudu potřebovat brýle
Nový bazar je celkem dobrý, jen to vyhledávání usnadní život, až bude (jestli).
Ale proč je to tek obrovské? 3 inzeráty přes celý monitor?
Za pár let to asi ocením, nebudu potřebovat brýle
Luboš
www.3dprintedtanks.com
www.3dprintedtanks.com
Dělá to i někomu jinému? Jedna příloha zoom 100% a druhá 50%. Obrázky jsou deformované a občas nějaký chybí... No... ještě to bude chtít hooodně práce :-/
- ufon13
- Kontaktovat uživatele:
za mě , jak jsem stará páka co nemá ráda novoty v kompu tak tohle je pro mě příjemné zvelebení kde vidím velkou fotku a pokud mě zaujme pak si zobrazím text a né jak to bejvalo dřív, kdy byl inzerát na moc řádků a fotku , aby byla vidět se musela rozklikávat.... za mě výborný a to tam z telefonu nelezu
- Kuba78
- Kontaktovat uživatele:
uz mi funguje escape na "aktualni info". pricitam majiteli kladny bod 
PS napsat do novinek "Ještě pro vás máme tip ohledně velikosti písma a obrázků zobrazovaných na počítačích / noteboocích: každý WWW prohlížeč (Chrome, Firefox, Internet Explorer, Opera, atd.) umí velikost písma změnit a dělá se to snadno tak, že podržíte klávesu CTRL a pootáčíte kolečkem na myši na jednu či druhou stranu." je oskliva, nekorektni diskriminace tech, co nepouzivaji krysu a maji jen touchpad nebo nasi velmi minoritni mensiny, co pouziva jen postevacek.. my zadny kolecko nemame
tez mam jeden tip - kdyz vlezu do inzeratu, nejedou mi sipky na listovani fotkami. musim nejdriv kliknout na fotku aby se "chytly". bylo by fajn aby stejne jako funguji sipky dolu nahoru dolu na posun, aby se i posouvaly i fotky vlevo vpravo.
PS napsat do novinek "Ještě pro vás máme tip ohledně velikosti písma a obrázků zobrazovaných na počítačích / noteboocích: každý WWW prohlížeč (Chrome, Firefox, Internet Explorer, Opera, atd.) umí velikost písma změnit a dělá se to snadno tak, že podržíte klávesu CTRL a pootáčíte kolečkem na myši na jednu či druhou stranu." je oskliva, nekorektni diskriminace tech, co nepouzivaji krysu a maji jen touchpad nebo nasi velmi minoritni mensiny, co pouziva jen postevacek.. my zadny kolecko nemame
tez mam jeden tip - kdyz vlezu do inzeratu, nejedou mi sipky na listovani fotkami. musim nejdriv kliknout na fotku aby se "chytly". bylo by fajn aby stejne jako funguji sipky dolu nahoru dolu na posun, aby se i posouvaly i fotky vlevo vpravo.
blesk píše:Dělá to i někomu jinému? Jedna příloha zoom 100% a druhá 50%. Obrázky jsou deformované a občas nějaký chybí... No... ještě to bude chtít hooodně práce :-/
Mám to stejně .
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X
Futaba
Futaba
Kuba78 píše:... je oskliva, nekorektni diskriminace tech, co nepouzivaji krysu a maji jen touchpad nebo nasi velmi minoritni mensiny, co pouziva jen postevacek.. my zadny kolecko nemame
zkus místo kolečka na myši libovolné + a - . Zpět do původního rozlišení je pak Ctrl-0 (nula).
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
blesk - použivaš ad-block na reklamu alebo niečo podobne?
niektore okna niesu inzeraty ale reklama - tak tie prazdne budeš mať vypnutu reklamu
môže tak byť?
mali sme to aj predtym - vždy bol jeden riadok v strede reklama
aj mne to deformuje ako to maš aj ty ked menim percenta
niektore okna niesu inzeraty ale reklama - tak tie prazdne budeš mať vypnutu reklamu
môže tak byť?
mali sme to aj predtym - vždy bol jeden riadok v strede reklama
aj mne to deformuje ako to maš aj ty ked menim percenta
T-rex 600 ESP, Mini Prôtos, Blade 230 V2, Spektrum DX8-G2, DX7-G2, DXe