jyrry píše:To je fakt zapotřebí k nastavení modelu se dvěma servama? No potěš prkno
Čomu sa čuduješ? Ako vidíš niekomu áno. Napr. keď niekto začína a je to jeho prvé rádio.
Neboj sa je to jednoduchšie ako u väčšiny iných OS.
jyrry píše:To je fakt zapotřebí k nastavení modelu se dvěma servama? No potěš prkno
Jirkadka píše:To jsem samozřejmě zkoušel změnit číslo kanálu na výstupu na jiný kanál, ale ať dám jakýkoli kanál, stále ovládám směrovku levým kniplem
Jirkadka píše:čo tak si trochu naštudovať manuál ETHOS
V nastavení Systému - rádia máš ikonu páky tam si zmeň mód.
Cili ale píše:
Ten jakž takž nastudovanej mám, ale když změním mód na pákách na mód 3 - což by mi na zmiňované letadlo vyhovovalo, protože to je směrovka na pravé páce, ale problém je ten že toto nastavení na mód 3 zůstane i po přepnutí na jiný model, třeba s plnou mechanizací křídla a to je špatný. Přeci nebudu při každém přepnutí modelu měnit mód vysílačky. Nehledě na to že až na to zapomenu, tak to bude jasný pádTakže ???
juraj.jurej píše:Po vytvorení nového modelu vymaž prednastavený mix Smerovka.
Vlož voľný mix so zdrojom krídielka.
juraj.jurej píše:Po vytvorení nového modelu vymaž prednastavený mix Smerovka.
Vlož voľný mix so zdrojom krídielka.
Jirkadka píše:
Ahoj .... zase problém. Udělal jsem to přesně tak jak jsi to popsal a vše se zdálo být v pohodě až do doby , kdy jsem dal přijímač do letadla a potřeboval jsem lehce natrimovat směrovku a ejhle ... trim nereagoval. Ostatní ano. Zkoušel jsem všechno možné nastavení i v přiřazení trimů a podobně a na domovské obrazovce indikátor trimu ukazuje ale servo se ani nehne. To samé ve výstupech ... ani ň. Tak jsem změnil v nastavení modelu "bez směrovky a 1 kanál křdélka" a směrovku přiřadil k nim. Teď už trim na pravé páce křidélek (směrovky) funguje. Ale stále nevím proč to nešlo s nastavením, které radil juraj.jurej. Schválně zkuste dát nový model, pouze se směrovkou, výškovkou a motorem, poté vymazat přednastavený mix Směrovka a vložit volný mix se zdrojem křidélka - aby směrovku ovládala pravá páka vysílače a jestli Vám bude fungovat trim té směrovky na pravé páce. Já jsem na to nepřišel