pkotatko píše:Zítra je oficiální vypuštění nových Bestiátek do světa![]()
Info pochází z věrohodných zdrojů (boZZda).
Bezpádlo BeastX Microbeast
- Vladimir7
- Kontaktovat uživatele:
krtek2k píše:převodník tam nebude, to je nesmysl.
uštípni si na satelitu konektor, dej tam servokonektor, plus na plus, minus na minus , signal na signal, a val to.
Převodník tam je, alespoň to píšou v diskuzi lidi od bestu, ... kromě konektoru několik SMD součástek ...
Doplněno: "Und, nein, das ist nicht nur ein Stecker, da sind noch 2-3 SMD Bauteile mit dabei"
Walkera 4G6 - BeastXTrex 250se - BeastXRicco SE - BeastXTrex 450 Pro - MiniVBarLogo 500se - VBar
Manuál bude během pár dnů ke stažení zde
http://www.beastx.com/service_manuals.html
Bude ale "pouze" na nejnovější verzi 2
Všichni děkujme Petrovi za skvělou práci!
Co se týče Spektrum satelitů, tak ten kabel není jen tak ledajaký, takže se bez něj neobejdeš. Jestli tam je převodník schválně nechám otevřené.
Berte to chlapci takto. Máte super gyro a bezpádlový systém za nádhernou cenu. Výsledek toho je, že příslušenství je drahé, aby se nějak dohnal zisk. Když by Beast stál 8.000,-, tak by byly kabely za hubičku. Tak to prostě chodí v dnešním světě. Berte nebo nechtě být.
http://www.beastx.com/service_manuals.html
Bude ale "pouze" na nejnovější verzi 2
Všichni děkujme Petrovi za skvělou práci!
Co se týče Spektrum satelitů, tak ten kabel není jen tak ledajaký, takže se bez něj neobejdeš. Jestli tam je převodník schválně nechám otevřené.
Berte to chlapci takto. Máte super gyro a bezpádlový systém za nádhernou cenu. Výsledek toho je, že příslušenství je drahé, aby se nějak dohnal zisk. Když by Beast stál 8.000,-, tak by byly kabely za hubičku. Tak to prostě chodí v dnešním světě. Berte nebo nechtě být.
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
problémek s beastem
Jakým parametrem se ladí , aby byla pirueta u beastu v jedný rovině "leveled", aby to během otočky ani malinko nehoupalo?
Všechno mám mechanicky do kolmic jak má být, těžiště OK a nikde žádný trim ani subtrim.
Nastavení N coby kompas mám v pořádku (jestli jsem ho dobře pochopil, tak kdybych měl obrácenou hodnotu tak bych tu piruetu ani v približný rovině neudržel:)
Všechno mám mechanicky do kolmic jak má být, těžiště OK a nikde žádný trim ani subtrim.
Nastavení N coby kompas mám v pořádku (jestli jsem ho dobře pochopil, tak kdybych měl obrácenou hodnotu tak bych tu piruetu ani v približný rovině neudržel:)
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
lexlutor píše:zdravím, prosím moc o radu, právě jsem nainstaloval microbeast, několikrát jsem kontroloval kabeláž, ale po připojení baterie nic nedělá, neidentifikuje se, prostě nic, čím to může být?
Tisice moznosti co muze byt spatne, treba je to rozbity... Rozsviti se nejaka dioda? Jak si ho nainstaloval - krok po kroku? Jaka baterie? Jak mas polaritu kabelu?
Nejlepsi bude kdyz posles fotku instalace kde bude pokud mozno videt vsechno, idealne mimo heli.
PS: fotit fotakem na makro, jinak se na to neda divat. Telefon je na telefonovani a ne na foceni
T-Rex 600N Spirit, Tx Aurora.
Děkuji za radu, já to zkusím vyfotit a poslat, polarita kabelů je správna i jejich umístění, projížděl jsem to několikrát, když to připojím k baterii jde jen regulátor, ani dioda se nerozsvítí, prostě nic...koupil jsem ho z druhé ruky, ale údajně nebyl ani zapojen, takže nový, tak nevím, asi se mi to vyplatilo