Nákup v HobbyKingu
Re: Nákup v HobbyKingu
A bylo to opravdu z EU? Tam není co clít a danit.
Jirka JR píše:Než začnu řešit, zeptám se tady.
Objednal a zaplatil jsem v HK EU serva. Celkem za 67,27 USD. Došlo GLS s dobírkou 545,-Kč.
Je možné že to až GLSka clila nebo danila? Žádný doklad k tomu není.
Musím se omluvit a beru zpět, ačkoli ta chyba není moje. Doručovatel to pomotal a tak jsem zaplatil balíček jakési sousedce
Prosím o zprávu jak je to teď při nákupu z HK. Už jsem delší dobu nic nekupoval. Jak poznám, kdy jsem na EU a kdy na HK. Ceny mi to píše v Eurech. Dříve se dal po levé straně vybrat a nějak to zmizelo. Děkuju. J.
Ventus3 5.33m - EMS,PIKE Sup.,Vision50Ely-q,XB-8 ,FrSky 20X,
Nahoře v menu se osobně přepínám na dolary a když jsem na vybrané položce nebo aspoň kategorii (spíš podkategorii) zboží, tak tam vidím napsáno Shipped from: a napravo od toho jsou většinou všechny tři zdroje v modrých kostičkách. Klikni na ty co nechceš a zůstane svítit jen třeba ten EU sklad. No a pak vybírej.
Jo tak tam je u konkrétní položky pouze možnost GLOBAL
Pak je to jasný, mají to jenom v centrále. V EU skladu nemají automaticky všechno.
Ahooj, chtel jsem se zeptat. Pred tydnem jsem si objednal baterky z EU skladu a uz je to tyden a nic neprislo. Drive jsem tam objednaval baterky a prisli do tydne a ted mi ani neprisla zprava z DPD. Jak je to ted s dodavkou z hobbykingu?
Jeti DC-16, Futaba FX-18+modul Jeti
Swing speciál, Proxima 2, Stork 4, Mig 15, P47, Torro 900
Kdybyste se ptal po dvou tydnech, tak bych to bral. Ale proc jste nervozni po tydnu, kdyz to bezne chodi za tyden?
No protoze drive jsem dostal od DPD kde je balik atd. a prislo to do tydne. Jeste bych to bral, ze by to trvalo dele kdyz bych to objednaval z chiny, ale z EU skladu to bylo naprosto super. Dele jsem tam ted nic neobjednaval.
Jeti DC-16, Futaba FX-18+modul Jeti
Vychazet musite z toho, k cemu se zavazuje dodavatel. Pokud nesplni, co slibuje (ma v obchodnich podminkach), ma to smysl resit. Z Ciny mi bezne chodi zasiloy i za mesic a vubec mi to nevadi. Modelarina je pro me zabava, nikoliv stres.
Já zase zaznamenal zajímavou věc (poprvé). Objednal jsem z HK kombo motor regl a a s odesláním z HK mi přišlo rovnou i sledovací číslo Český Pošty. Dokonce ho i pošta zná, ale zřejmě to začne fungovat až na našem území.
Ahoj,
prosim,měl bych dotaz.
Nevíte,jak to chodí na Hobbykingu se skladem UK ?
Jestli to jde taky rovnou nebo se to zasekne někde u celníků a platí se ?
Vždycky jsem objednával z EU , ale už to mají jenom tam a nevypadá,že by to ještě bylo jinde.
Děkuji,
Radek
prosim,měl bych dotaz.
Nevíte,jak to chodí na Hobbykingu se skladem UK ?
Jestli to jde taky rovnou nebo se to zasekne někde u celníků a platí se ?
Vždycky jsem objednával z EU , ale už to mají jenom tam a nevypadá,že by to ještě bylo jinde.
Děkuji,
Radek
http://radekv77.rajce.idnes.cz/
http://lmk-kladno.rajce.idnes.cz/
http://lmk-kladno.rajce.idnes.cz/
michalv píše:No protoze drive jsem dostal od DPD kde je balik atd. a prislo to do tydne. Jeste bych to bral, ze by to trvalo dele kdyz bych to objednaval z chiny, ale z EU skladu to bylo naprosto super. Dele jsem tam ted nic neobjednaval.
Nechci rejt, ale z EU skladu HK to chodí přes GLS a podle mne to přes DPD nechodilo vůbec nikdy (anebo to musí být nějaká extrémní historie). A pro GLS je tam odkaz na tracking...
Jinak malá poznámka a varování - to ladění webu HK neustále probíhá. Objektivně je to čím dál tím lepší, ale jednak musí mít člověk nervy na změny a za druhé se občas i něco nepovede, třeba zrovna teď před chvílí mi nejedou kategorii u dílů pro RC auta, ač ještě včera vše OK.
Chce to zachovat klid, vesměs to ladí dost rychle, ale občas se prostě zadaří.
Prostě "don't panic"
Chce to zachovat klid, vesměs to ladí dost rychle, ale občas se prostě zadaří.
Prostě "don't panic"
Zdarec, mám pár dotazů. Sice jsem se je už dočetl ale většinou to byly rotky staré články.
1) Chci se zeptat jak je to s objednáváním z hobbykingu z EU warehouse na firmu.
2) Nabízí mi to dva různé typy doručení - Bpost tracking a Registred tracking krom rozdílu váhy je tam ještě zásadní rozdíl ceny. Bpost stojí kolem 20 dolarů a Registred je zdarma. Jaký je mezi nimi rozdíl jsem se nikde nedočetl.
Díky moc.
1) Chci se zeptat jak je to s objednáváním z hobbykingu z EU warehouse na firmu.
2) Nabízí mi to dva různé typy doručení - Bpost tracking a Registred tracking krom rozdílu váhy je tam ještě zásadní rozdíl ceny. Bpost stojí kolem 20 dolarů a Registred je zdarma. Jaký je mezi nimi rozdíl jsem se nikde nedočetl.
Díky moc.