TBS Discovery a jeho klony
Re: TBS Discovery a jeho klony
To je naprostá béjkovina, pokud je šroub metrický, tak by měl být i nástroj na utahování metrický. Mě nečiní problém si ten imbus sehnat, ale jako proč? Asi nejsem černá vovce. 
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
he he
pravdu díš
Ale někomu se třeba líběj hezký holky s pinďourem. Thajsko je jich prej plný
Ale někomu se třeba líběj hezký holky s pinďourem. Thajsko je jich prej plný
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Vysledek obrazu a Osd z TBS PRO a kamery Vision 32S B36 pri 80watech a bez svetla.
Netradiční umistění kompasu přímo na ramu. Přesto dokáže TBS viset celou baterku na jednom místě v průměru asi 1 metru.Letově jsem taky nezaznamenal nejake problemy. Motory 650 kv, 4S 4000mA Graupner 10-5. Letový čas až 12 minut proud vis 11-12A full 21-22A
To musí být strašná nuda né ? Moje TBS taky visí jako přibité ( FY-DOS ) ale moc dlouho to nevydržím. Mě naopak hrozně bere lítání tak do max 2m výšky a naplnej kotel a osmičky. Taková říznutá zatáčka do 20cm nad zemí v plné rychlosti je hustej masakr a tohle můžu lítat donekonečna. 
Zkouším motory a merim .... a s litanim to nema nic spolecneho momentalne.
ST - máš nějaké video?
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
Heli co tam máš za motory a co to celé váží s tím gimbalem?
Open9x, Ultimate lrs, I like open system :-) on copters.
Prototyp AXI naz železe 2217 a mají 650kv, celkova hmotnost bez vysilace FPV i s GoPrem je 1730g
Tak to má moc pěknej letovej čas.
Open9x, Ultimate lrs, I like open system :-) on copters.
jamesgsf píše:Tak to má moc pěknej letovej čas.
Jo zatim to ještě ladim, ale spokojenost je s časem.
Heli pri tej hmotnosti 1.7 kg to je uz aj s baterkou?v akej polohe mas plynovu paku?
Ano i s baterkou visi to presne v pulce plynu.
no nevim ale u nazy to visí snad pokaždé na půl plynu
když sem měl vyložený copter na 1000g visel na půl plynu když sem mu naložil na 2000g visel na půl plynu
u nazy to moc nepoznáš spíš poznáš až celkovou akceleraci a reakce
no vlastně kdybys přepl na manuál tak to poznáš ne?..
O víkendu jsem přeházel svoje cajky z klonu TBS na originál plata TBS Discovery. Je to paráda, že odpadne to drátování, ale i tak tam nějaké dráty stejně musí být. Zatím čekám na OSD (kopie HORNET), které bude na místě CORE. Kamera je taky objednaná a tak zatím je osazena 420ř. Zkoušel jsem schválně jak 3S, tak 4S batery setup. S 4S 2200mAh to visí pod půl plynu a příjde mi to stejné jako když jsem měl 3S setup s origo ESC MULTISTAR. To je teda dost podpásovka .
Ale asi díky té 4S baterce se bude lépe vyvažovat až bude vepředu gimbál s kamerou.