Tak už to šlape jak má..Jen to dát tam kde to má bejt..Ještě jsem vyzkoušel http://www.open-tx.org/2014/06/02/lua-wizard/ taky funguje akorát soubor plane.lua zamrzne taranis i companion.
No když chci wizardem nastavit ero..Teda ikonu Plane.Taranis zamrzne jako noťas v nejlepším případě se sám zrestaruje s hlášením SD karta nebyla nalezena..Po vypnutí a zapnutí zase nalezena..Ostatní wizard heli delta a tak fungují..Asi chybka v souboru.
No tak asi nebyla..Mě se to občas stalo dřív,ale nemá to na lítání vliv..Teď se mi to stalo po aktualizaci.Ale jen při tom Wizardu.. Pak ještě do taranise nemužu dostat zálohované soubory z PC píše mi to pořáde že na zvolené místo nelze zapisovat..Ve starých verzích Companionu to šlo..Ale tak je třeba lítat a ne honit drobnosti.Taky to muže bejt SD kartou.
Naposledy upravil(a) mkdaw dne úte 09.09.2014 20:53, celkem upraveno 1 x.
No to mě nenapadlo ajak se to háže do továrního? Přes Compan je tam nedostanu..Nastavuju je v taranisu rovnou.. Jediný co mi jde je stahnout modely s taranisu do comanionu ale zpět už je nedostanu. Ale to tovární nastavení zkusím..jen musím najít kde.