Phoenix RC
jarous píše:mohu mit dotaz mam simulator g3 pujde se setovou vysilackou 4 kanal od esky kdyz mam kabel i na vrtase diky ,nedari se mi priradit kanaly
Teoreticky by to mohlo jít, když si seženeš emulátor na G3.. Lítám na USB ESky 0905A - sim pro fms..
Naposledy upravil(a) Georg9 dne sob 10.07.2010 15:00, celkem upraveno 1 x.
- HynX
- Kontaktovat uživatele:
ja lietam s EK2-0404A-35 cez USB na G4,5 a v poho. tu mas nastavenia emulatora a channel mapping v hre.Georg9 píše:jarous píše:mohu mit dotaz mam simulator g3 pujde se setovou vysilackou 4 kanal od esky kdyz mam kabel i na vrtase diky ,nedari se mi priradit kanaly
Teoreticky by to mohlo jít, když si seženeš emulátor na G3.. Lítám na USB ESky 0905A - sim pro fms.. Nebo klidně i stáhnout G4.5 přímo s emu nekde na např torrentech.
Logo600SX • Spitfire Mk XVI (3D tlač) • Futaba 14SG
lesar píše:ahoj, chci se zeptat kde koupit tento simulator? a jestli je velkej rozdil oproti realflightu 4.5? mam dx7 tak bych se chtel zeptat jestli to jde v pohode pripojit? dekuji moc za odpovedi, raslik.
Mel jsem vsechny mozny simulatory az na RealFlight, takze nemohu soudit. Vseobecne povedomi je takove, ze RF je spise na letadla, kdezto Phoenix na vrtulniky. Z tech simu, co jsem otestoval, at uz free nebo komercni (AFPD atd) se mi Phoenix zamlouval nejvic, taky proto jsem do nej pak udelal cestinu.
DX7 mam take a pripojuje se okamzite bez redukce rovnou pres dodany kabel s 3,5mm Jackem.