Helimaniacs Team Brno 2
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Helimaniacs Team Brno 2
Ve vitríně to nevadí 
Tak už ji mám také šloženou - do vitríny
Bál bych se to už jen roztočit - natož letět
Bál bych se to už jen roztočit - natož letět
Nad Tatrou se blýská...nikam nejedu 
standa_passat píše:Tak hala 21,30.
Kdyz stihnu naladit, prijedu. Dosli nahradni dily, tak opet improvizuji. Ententyky, dva spaliky, z ktere heliny vezmu hridel vrtulky ?
Penax píše:standa_passat píše:Tak hala 21,30.
Kdyz stihnu naladit, prijedu. Dosli nahradni dily, tak opet improvizuji. Ententyky, dva spaliky, z ktere heliny vezmu hridel vrtulky ?
Mám. dodám.
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X
Futaba
Futaba
prtka píše:....Ententyky, dva spaliky, z ktere heliny vezmu hridel vrtulky ?
Mám. dodám.
Dekuji, tys byl vzdycky nejhodnejsi.
Tentokrat vsak padla volba na Rexe. Takze Rex je po amputaci a Carbonacek se ted muze chvili chlubit kompletnim zadnim Align nahonem vrtulky.
Chran boze aby spadnul.
Byl jsem nakupovat v Lidlu a paní u pokladny mě říká, tohle tričko znám. Asi jak tam Karel nakupuje celodenní stravu 
Penax píše:standa_passat píše:Tak hala 21,30.
Mám, daruju ti tvoji oblíbenou značku. Noname
Digis píše:Penax píše:
Mám, daruju ti tvoji oblíbenou značku. Noname
Noname, tak to jsi me opravdu potesil.
Ja uz samozrejme i objednal http://www.ebay.com/itm/110582997356?ss ... 1439.l2649
Potom ti to vratim
Nema nekdo na chvili na pujceni jakykoliv bezpadlovy system?
settswat píše:Nema nekdo na chvili na pujceni jakykoliv bezpadlovy system?
Neni problem, pujcim ti bud celou 550-satku nebo z 450-satky Microbeast. Stejne po vcerejsku je bez zadniho nahonu vrtulky a po zjisteni ze mam na
Carbonacku i narazeny grip, tak jsem si pujcil i celou rotorovou hlavu.
P.S.
Ale musel by ses proto zastavit, protoze dnes betonuji a nevim kdy se na DP dostanu.
Digis píše:Byl jsem nakupovat v Lidlu a paní u pokladny mě říká, tohle tričko znám. Asi jak tam Karel nakupuje celodenní stravu
Pakliže to byl Lídl na Slanině, tož tam se chodím v triku Hélimaniacs předvádět i já
Ináč děkuji za včerejší polétání na Standaplatz, aj jsme fasa pokécali
(7 accu, no crash)
(7 accu, no crash)
settswat píše:http://settswat.rajce.idnes.cz/Protosove
![]()
Moc pekny stroje. Zamlouvam si toho vetsiho.