DJI NAZA

Řídící desky, updaty FW, GPS, přenos dat souvisejících s copterami
Zamčeno
Zpráva
Autor
ananas

Re: DJI NAZA

#466 Příspěvek od ananas »

tak cena je o 200doláčů větší :-( jinak vypada zajimavě.. hlavně už to jde i na octo.. jen ta cena.. Naza M + GPS 400$ a tenhle ZeroUAV YS-X4 je ya 640$ newím no... :D
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#467 Příspěvek od Dejfak »

Kde je Naza s GPS za 400?
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
ananas

#468 Příspěvek od ananas »

Tak za 400 na ebay a jinak za 450 u ofic dealera jako je u nas pelikan http://www.foxtechfpv.com/djinaza-multi ... p-583.html
zskal
Kontaktovat uživatele:

#469 Příspěvek od zskal »

Dejfak píše:Kde je Naza s GPS za 400?

Třeba na GLB mě to komplet vyšlo pod 400 USD.
Phantom 4 + Nvidia Shield K1
http://www.youtube.com/user/zskalfpv
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#470 Příspěvek od Dejfak »

Tak to jo, ale není problém s GB?
Vím že tu byla diskuze a nějak nechodili věci.
zskal
Kontaktovat uživatele:

#471 Příspěvek od zskal »

Dejfak píše:Tak to jo, ale není problém s GB?
Vím že tu byla diskuze a nějak nechodili věci.

Já jsem tam teda neměl absolutně žádný problém. Okamžitě mě informovali o každém kroku. Kdysi jsem tam koupil Multiwii s programátorem a ten byl vadný. Když jsem jim to napsal, tak mi hned poslali nový a starý ani nechtěli...To s některými českými obchody mám teda mnohem horší zkušenosti :roll:
lucas

#472 Příspěvek od lucas »

ahoj,

je tu prosím nějaká dobrá duše, která by plz poradila s nastavením baterek?
ta moje hexa už se chová velmi pěkně - především na základě rad z tohoto fóra - teď bych chtěl mít jistotu ohledně baterek. zkoušel jsem to nastavit podle návodu, ale přijde mě, že se to chová pokaždé jinak - jednou to samo sedne, pak mě dojde aku v letu (lítám ke konci letu pokusně raději pár cm nad zemí). tak raději lítám na čas a sleduji kolik pak dobíjím a podle toho pak čas upravuju.
používám 4S turnigy nanotech. asi jsem to tam zase nějak zvojtil...

díky moc

luc
tibor

#473 Příspěvek od tibor »

lucas píše:ahoj,

je tu prosím nějaká dobrá duše, která by plz poradila s nastavením baterek?
ta moje hexa už se chová velmi pěkně - především na základě rad z tohoto fóra - teď bych chtěl mít jistotu ohledně baterek. zkoušel jsem to nastavit podle návodu, ale přijde mě, že se to chová pokaždé jinak - jednou to samo sedne, pak mě dojde aku v letu (lítám ke konci letu pokusně raději pár cm nad zemí). tak raději lítám na čas a sleduji kolik pak dobíjím a podle toho pak čas upravuju.
používám 4S turnigy nanotech. asi jsem to tam zase nějak zvojtil...

díky moc

luc

Na začiatok by ti mohlo pomôcť toto: http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... Alarm.html
Dá sa na tom nastaviť pri akom napätí má spustiť alarm a je to aj dostatočne hlasné.
zskal
Kontaktovat uživatele:

#474 Příspěvek od zskal »

lucas píše:...je tu prosím nějaká dobrá duše, která by plz poradila s nastavením baterek?...

Já používám tento alarm a naprostá spokojenost. To co jde v Naze nastavit na hlídání napětí je spíš nebezpečné. V drtivé většině to lidi vypínají.
lucas

#475 Příspěvek od lucas »

zskal píše:
lucas píše:...je tu prosím nějaká dobrá duše, která by plz poradila s nastavením baterek?...

Já používám tento alarm a naprostá spokojenost. To co jde v Naze nastavit na hlídání napětí je spíš nebezpečné. V drtivé většině to lidi vypínají.

aha. tak to mnohé vysvětluje. tak si toto pořídím. k tomu asi tu jednotku od graupnera telemetrickou a budu to hlídat i na ten čas a kolik dobíjím.
člověk není nikdy dost paranoidní :)

díky moc

luc

p.s. http://www.emotors.cz/prislusenstvi/915 ... i-38s.html toto jsem doma vyšťoural - myslíte, že to lze použít? neměří to na články, ale celkově.
Trinom

#476 Příspěvek od Trinom »

Myslím, že by to použít šlo. Nepředpokládám, že máš nějakou polomrtvou baterku, která má každej článek jinej.
Tricopter ála RCExplorer, Rabbit, FlySky TH9x
Tamiya TT-01D typ E, FlySky GT3
holmer83

#477 Příspěvek od holmer83 »

Zdravím, chystám se na stavbu hexakoptéry, většinu dílů mám již doma (rám Turnigy HAL hexacopter, motory HP 9917 930 kv, regulátory Turnigy Plush 30A, rozvodná deska napájení, přímač bude Frsky D8R-II Plus, vysílačka TG 9x + open firmware+telemetrie DHT-U), co se týče jednotky tak jsem prakticky rozhodnut jít do tady probírané DJI NAZA-M + GPS. Někde jsem četl že tahle řídící jednotka potřebuje regulátory co zvládnou frekvenci 400 Hz, tak by mě zajímalo jak je to s těmi TG Plush 30A, informace o tom jakou na jaké jedou frekvenci jsem nenašel, nebo jestli s něma nemá přímo někdo na NAZE zkušenosti? Potom taky, kde tady v ČR byste tenhle komplet (NAZA-M + GPS) teď momentálně kupovali?? Díky za případné info.
Rytmus Mini, Toro900, Pulse 15e, Apprentice, Talon mini, Trainer40OBL, Twinstar, quadra, Taranis X9E
Duffs

#478 Příspěvek od Duffs »

tak by mě zajímalo jak je to s těmi TG Plush 30A

Myslím že ich tu dakto používa s nazou bez najmenších problémov. Dokonca sa daju flashnuť aj na tych 400hz. Ale pri naze to nie je nutnosť.
Taranis X9D Plus, Heavy lift hexacopter, Phantom 4 Pro
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#479 Příspěvek od Dejfak »

Já uvažoval o těch zelených z HC, jsou 400Hz, jsou Opto, a dobrá cena. Nemáte je někdo?
lucas

#480 Příspěvek od lucas »

ahoj,

mám 30A maytech opto 400mhz - odpovídá to i té tabulce regulátorů k dji naza (kterou bohužel teď namohu najít - jinak bych to sem linknul)
funguji OK

luc
Zamčeno

Zpět na „Coptery - elektronika“